Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2015 01:37

Bea - Enzo: +Uculí se, začervená se a tak trochu stydlivě sklopí zrak, přece jen ju prokoukl+ Tak...dá se říct...+přikývne+ Mám pro tyhle věci slabost. +podívá se mu do očí+ A mám ráda může, kteří jsou nebezpeční, ale zároveň si s nimi připadám v bezpečí. +sjede ohledem jeho uniformu, jak se jí tam tak vystavuje a jenom se uculí, že hezký+ Mhm...+přikývne+ Kvůli Aresovi...mému ex...mají s ním nějaké nevyřízené účty...pořád...+zakoulí očima+ (lach! asi se na nás lepijou nějací divní templáři!) To je netypické? +zvedne obočí+ Mně přijde, že jdou po všech, kdo jim odmítnou dát co chtějí. +pokrčí ramenama, že tolik její zkušenost, cigaretu si tam přípálí o nějakej svícen, když se na ni Enzo vykašle :vyprask: a zhluboka potáhne+ mmmh...+vydechne po chvíli pomalu a zamrká+ Na to, že tohle není moje první návyková látka dnes...podivně cítím její přírodní sílu...+změří si cigaretu pohledem, jako by s ní hodlala konverzovat na téma BIO-EKO+

Bea - STyx: Bingooo! +směje se, zahodí skleničku někam do rohu, kde se rozflákne o zeď a natáhne se k číšníkovi pro další a doleje i styx+ Pijééém! +a nenápadně přihodí sobě i styx do skleničky nějakej ten prášek+
Vidíš! +usměje se spokojeně+ Ti by nás zabili hned...+mávne rukou, že si s únosem teda nemusí lámat hlavu - jj ví to, ale tváří se, že ne no...+ No...+rozhlídne se+ asi jo? Vadí ti to? +koukne na ni lehce smutně, jestli jí jako bea nestačííí+
Jo...to je! +souhlasně, že když je tam pracovně, tak to taky není až taková prdel+

(smůůla, templáři mají červenouuu! :dead: )

+nenápadně se otočí k altairovi a sice lehce vratce, ale taky trošku necudně se při tanci nastavuje+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 10 úno 2015 20:12

Amon: Někdy je mnohem lehčí velet velké armádě než jedné ženě. Nikdy ale není pozdě s tím začít +vsadí si s úsměvem+ Nevidím důvod, proč by to nešlo. Velmistr našeho řádu je pozitivně nakloněn naší spolupráci. Samozřejmě, že by se musel k tomu vyjádřit sám, ale nepochybuji o tom, že by vás rád poznal osobně a oplatil vám vaši pohostinnost +trochu se zarazí, když Amon mluví o kouzlech a čárách, ale pak se pousměje+ Slyšel jsem už mnohé od svého kolegy Altaira, ale dokud to neuvidím na vlastní oči, neuvěřím +pokrčí výmluvně rameny a napije se. Málem ho to udusí, ale navenek nehne ani brvou, aby se před svým hostitelem neshodil. Když přečká tu horkost, která se mu poté rozlije žaludkem, nenápadně odloží skleničku bokem a rychle tu pachuť zají jehněčím+ Váš nepřítel je i náš nepřítel +zamumlá a dá si předsevzetí, že při večerním modlení bude muset odprosit Alláha o odpuštění, že se omylem napil vodky, jelikož jeho víra mu přísně zakazuje pít alkohol+

Bea: Tak slabost? +upřímně se zasměje+ Madam, jste jedinečná! Většinou vyvoláváme svým zjevem a výzbrojí v lidech hrůzu +kouká na ni s obdivem+ No... přiznávám, že jsem ještě neslyšel, že by ti obrnění bezvěrci řádili i mezi svými. Jistě, jdou po všech vyznavačích Alláha a zvlášť extra po asasínech. To se táhne už od temného středověku +odfrkne si s odporem+ Ale žeby začali řádit i po Evropě... +pokrčí čelo v zamyšlení+ Mluvíme o těch samých templářích? +zeptá se jí pro jistotu, protože od jejich tajných špiónů asasíni ví i to, co mívají templáři ke snídani, ale tohle ještě nikdy neslyšel+ Díky za uznání, našim přírodním produktům se nic nevyrovná. Ale to jistě sama víte, když obchodujete s Altairem +natáhne ruku a připálí jí cigaretu, jak se Bea natahuje po svícnu+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2015 20:55

Bea: A na koho nebo na co pijeme? +zeptá se jí se smíchem a napije se z dolité skleničky+ Jasně že mi to nevadí, naopak! +ťukne v tanci svými boky do jejích, ale nevyjde jí to přesně tak, jak zamýšlela a trošku tím vrávorající Beu odpinkne od sebe+ Jé, neutíkej mi! +dotančí k ní a trochu na ni spadne, jak se jí zamotá hlava z toho pití, tak to zamaskuje tím, že ji chytne za ruce a tančí spolu+ To pití má teda grády! Bude jistější, když se budeme držet +uculí se a pak se jí nakloní k uchu+ Jeden z těch Arabů po tobě už pěkně dlouho mlsně pokukuje +pošeptá jí nenápadně+ Nevyprovokujeme je trochu? +navrhne zlomyslně a začne se s ní skoro až smyslně vlnit v tanci, ať si asasíni taky trochu užijí západního stylu zábavy+

Amon: +sveze se tak nějak automaticky s ostatními dámami ke stolku, přestože zrovna od Amona vůbec nic nečeká. Když zahlédne vizitku se svým jménem a s kytkou i pro ni, ve tváři se jí objeví takový výraz překvapení, jako by tam uviděla odjištěný granát. To mu muselo dát hodně přemáhání, aby to dal i mně, pomyslí si v duchu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 úno 2015 21:03

Wenai - Amon: Ahoj. +usměje se na něj+ No děkuju. To jsem ráda. +pousměje se a koukne kolem, trochu rozpačit+ Mno... v hotelu, v galerii, znáš to, jak se dá, snažím se toho stihnout víc, než můžu. +pousměje se+ No, tak začnu tím šampaňským. +zasměje se+ A pak se ještě uvidí, abych se tu moc nenametla. Nejdu moc pozdě? +koukne na ten balíček, pohladí prsty kytku a koukne do balíčku+ Čokoládky! +zajásá a hnedka si musí jednu dát, protože je na čokoládě závislá pořád stejně moc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 11 úno 2015 10:12

Amon píše:Amon - Yohannka: Ták vidíš! +doleje jí skleničku, když vidí, že má prázdno a zvedne obočí+ Teda ty máš dnes ale chmurnou náladu! Málo piješ! +podá jí panáka+ Šup tam s dobrou náladou! +zmateně na ni kouká+ To jako fakt? To mi budeš muset ukázat...+kroutí nevěřícně hlavou a naopak ju zaujatě poslouchal+ červená panda...kam ten svět spěje! Co? +otočí se+ No jo!

chmurnou? +zamyslí se+ ale né, to je má normální nálada. Jé panák s dobrou náladou, no tak.. že seš to ty, abych neurazila... +kopne do sebe panáka+ no fakt hele +vytáhne mobil a ukazuje mu fotky pandy ve sněhu+ jo.. tady jí de vidět jenom tlapka.. tady ucho..druhá tlapka... hele tady je celá! A vůbec.. je čas na řízek! máte kuřecí? +okukuje to tam chvilku a pak zabloudí pohledem k amonovým darům+ téééda, no to je nádhera! +zajásá nad kytičkou a balíčkem+ děkujem!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2015 12:35

+Altair zaujate pozoruje tancici divky - tohle v Syrii jen tak neuvidi - a kdyz Bea na nej vrhne ty sve provokativni pohledy, usmeje se na ni a z oci mu muze jasne vycist, na co zrovna mysli - jak ji to tenkrat v noci prozradil. Altair se nakloni k Enzovi, aniz by z Bei spustil oci, a posepta mu neco, na coz Enzo souhlasne prikyvuje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 11 úno 2015 16:36

Amon - Enzo: To je pravda. To sice není, ale mám ji teď už dost z ruky, takže se mi s ní manipuluje o něco hůře. Ale - konec konců - ona už není má starost. Má toho svýho...cucáka...tak ať si ju krotí on.
To by bylo opravdu zajímavé! +úplně je na něm vidět, jak už se teď těší na výýlet+ Zeptejte se ho prosím a dejte mi vědět!
+usměje se+ To se bát nemusíte, tady na vlastní oči uvidíte věcí...i když... si dovolím apelovat na jistou...mlčenlivost ohledně těchto záležitostí. Není to až tak věc veřejná... Zítra v poledne se tedy dostavte na cvičiště..je to...+mávne rukou směrem chodbou+ támhle..pak dolů...dolů..vpravo...no to už se zeptáte, tady pořád někdo bloumá chodbama. +zvedne obočí+ Není vám dobře? +všimne si, že to s ním snad emocionálně pohnulo, nebo co...+

amon - styx: +věnuje jí pohled, že MÁ zač, a že to je jen pro dnešek...+

Amon - Wenai: No jo, ty se vlastně pohybuješ v té lepší společnosti! +pokýve uznale hlavou+ Jak to jde v galerii? Nemáš tam nějakej obraz, co by stál za hřích? Vlastně...+donese jí obraz, na kterej se díval před oslavou (o pár stránek back)+ Co říkáš na tohle? To bude asi padělek, co?
Jak nenametla? Kvůli tomu jsme tady! +hned jak upije jí dolije+ Né, o nic jsi nepřišla, teprve se všichni schází... +jenom se usměje, že jí udělá bonboniera takovou radost - a teda i hrdě, páč vybíral sám!+ Jen si dej, mně chutnaly, tak jsem si říkal, že snad budou i vám...

Amon - Yohannka: Normální? +zhrozí se+ Co se ti to proboha stalo? Bývalas taková veselá holka..+zavrtí hlavou+ Ona se asi..těžko fotí co...+jak sem tam ucho, noha...+ No fakt..červená...+nevěřícně+ Na tu se dojdu podívat osobně, protože já teda už viděl kde-co a kde-koho, ale toto... +protáhne xicht+ Ty s tou drůbeží nedáš pokoj a nedáš...+ukáže jí na tác s kuřecíma+ a támhleten salát je s majonézou... Nemáš zač, +mrkne na ni+ pro svoje holky přece jen to nejlepší!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2015 17:03

bea - Enzo: Tak...neříkám, že nemůže nastat situce, kdy ve mně tu hrůzu vyvoláte, ale...dnes jsem na to už moc veselá! +uculí se a dopije skleničku s alkem+ M-m, +zavrtí hlavou+ to je něco jinýho. Jedna věc je s kým vedou odvěký boj, a druhá s kým musí řešit aktuální problémy. Aresova rodina s nimi prostě měla konflikt a přeneslo se to až ke mně. +musí se zasmát+ No to já nevím jmenovitě, ale řekla bych, žejo. +zvlášť když mezi nima Altair zabíjel Davida...+
Vím, +uculí se+ taky jdou na dračku! Děkuju...+nechá si teda připálit, když jí prokáže tu čest a zdolává jointa+ M...tam u vás..jako..v kasárnách...máte tam ženy? Jako...pracují tam?

Bea - Styx: Na svobodu! Pijeme na svobodu! +nazná když do sebe klopí další skleničku+ Né? Tak to je dobře! +rozzáří se+ Hups...+poodpadne, jak do ní Styx drbne a ochotně se jí chytne jak se tam potácijou+ Já neutíkám! To ta..přitažlivost! Zemská! Jooo? +začne se culit a otáčí se po arabech - po Altairovi+ Ale to...+chvílu chytá myšlenku, že by to jako neměla, ale ta hned odpluje s množstvím alkoholu v její krvi a necudně tam se styx tancuje, no přitom si může vykroutit hlavu na Altaira+ Co mu říkal? Co mu říkal? +ptá se styx, jako by to měla vědět+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 úno 2015 00:14

Wenai - Amon: Jo, snažím se. Teď, když je Byron pořád pryč, tak mě nikdo netahá do těch pajzlů. +zasměje se vesele+ V galerii je spousta obrazů, co by stála za hřích, Amone. A ať tě to ani nenapadne. +pousměje se na něj, ale tak jako přátelsky+ Ukaž? +podívá se na obraz+ A kdo to maloval? Co ti k tomu řekli? +zajímá se a prohlíží plátno, tahy štetcem a podobně+ Jo? Já jsem myslela, že jsem tu kvůli tomu, abysme se pohádali a byl z toho pořádný skandál. +zasměje se pobaveně+ No tak jo, když opít, tak pořádně. Však já to ještě zvládnu. +přikývne a vyzunkne půlku skleničky+ Čokoládu kdykoliv. +řekne, protože to je jasný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2015 10:38

Amon píše:Amon - Yohannka: Normální? +zhrozí se+ Co se ti to proboha stalo? Bývalas taková veselá holka..+zavrtí hlavou+ Ona se asi..těžko fotí co...+jak sem tam ucho, noha...+ No fakt..červená...+nevěřícně+ Na tu se dojdu podívat osobně, protože já teda už viděl kde-co a kde-koho, ale toto... +protáhne xicht+ Ty s tou drůbeží nedáš pokoj a nedáš...+ukáže jí na tác s kuřecíma+ a támhleten salát je s majonézou... Nemáš zač, +mrkne na ni+ pro svoje holky přece jen to nejlepší!

no.. +zamyslí se+ asi stárnu nebo co. ale tak.. jako jo, na mýtince je sranda s vojákama. ale Káťa je dost hlídá, takže nemůžou ani pít a to je pak nuda no. Nojo, je to ještě takový malý trdlo +usměje se+ no to dojdi! už jsi u nás nebyl ani nepamatuju! Když ty kuřecí řízky jsou prostě nejlepší noo +zdlábne hned dva a salát si dává zvlášť+ s majonézou je nejlepší. A co ty, jak se vůbec máš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord