Bea - Enzo: +Uculí se, začervená se a tak trochu stydlivě sklopí zrak, přece jen ju prokoukl+ Tak...dá se říct...+přikývne+ Mám pro tyhle věci slabost. +podívá se mu do očí+ A mám ráda může, kteří jsou nebezpeční, ale zároveň si s nimi připadám v bezpečí. +sjede ohledem jeho uniformu, jak se jí tam tak vystavuje a jenom se uculí, že hezký+ Mhm...+přikývne+ Kvůli Aresovi...mému ex...mají s ním nějaké nevyřízené účty...pořád...+zakoulí očima+ (lach! asi se na nás lepijou nějací divní templáři!) To je netypické? +zvedne obočí+ Mně přijde, že jdou po všech, kdo jim odmítnou dát co chtějí. +pokrčí ramenama, že tolik její zkušenost, cigaretu si tam přípálí o nějakej svícen, když se na ni Enzo vykašle a zhluboka potáhne+ mmmh...+vydechne po chvíli pomalu a zamrká+ Na to, že tohle není moje první návyková látka dnes...podivně cítím její přírodní sílu...+změří si cigaretu pohledem, jako by s ní hodlala konverzovat na téma BIO-EKO+
Bea - STyx: Bingooo! +směje se, zahodí skleničku někam do rohu, kde se rozflákne o zeď a natáhne se k číšníkovi pro další a doleje i styx+ Pijééém! +a nenápadně přihodí sobě i styx do skleničky nějakej ten prášek+
Vidíš! +usměje se spokojeně+ Ti by nás zabili hned...+mávne rukou, že si s únosem teda nemusí lámat hlavu - jj ví to, ale tváří se, že ne no...+ No...+rozhlídne se+ asi jo? Vadí ti to? +koukne na ni lehce smutně, jestli jí jako bea nestačííí+
Jo...to je! +souhlasně, že když je tam pracovně, tak to taky není až taková prdel+
(smůůla, templáři mají červenouuu! )
+nenápadně se otočí k altairovi a sice lehce vratce, ale taky trošku necudně se při tanci nastavuje+