Komnaty Tonyho Dolohova

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Tony Dolohov » 07 úno 2013 02:08

Obrázek
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Re: Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Altair » 08 úno 2015 14:31

Tady je to k našim účelům naprosto vyhovující +vybaví se mu, že tady už jednou spal (jo bylo, je to v archivním fóru ;) )+ Tak v tom případě si tě teď pěkně majetnicky vezmu +vezme ji do náruče a odnese ji na postel, kde ji položí, sedne si k ní a rozepne jí halenku, chvilku se kochá pohledem na její odhalenou hruď a v očích mu plá rostoucí vzrušení. Pak se k ní skloní pro vášnivý polibek a ruka mu dychtivě začne bloudit po jejím těle+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 úno 2015 18:02

+Usměje se+ O tom nepochybuju, že jsi nejlepší...+okousne mu ret+ A co takový trochu jiný mučení? +přejede mu zubama po krku+ to bys mi taky nic neprozradil? +zamrká na něho řasama+
Tak trochu...a vydržíš toho evidentně hodně...+zasténá jak ji okousne a hrudníkem se mu namáčkne proti ruce+ Mhm... Hlavně tu nikdo není! +pohladí ho po hrudníku a nechá se odnsét na postel a pěkně se mu tam vystavuje, jak ji obnaží+ No...víš... já nevím, jestli bych měla... +tváří se docela provinile+ se všema těma lidma tam...+a hlavně jedním, kterej se tam může každou chvílu objevit+ Ale...+hezky hluboce ho líbá a olíbá mu i bradu+ ...s tvým problémem bych ti pomoct mohla i jinak...+převalí se na něho a sleduje ho, jestli by souhlasil s náhradím programem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 09 úno 2015 23:04

Nejlepší ne. Jenom lepší než Enzo +odpoví skromně, přestože skutečně patří mezi tu nejvyšší elitu asasínů+

Záleží, jak moc mě budeš mučit. Pokud přijdeš na to, co na mně platí, třeba ti to nakonec prozradím +vrhne se s vášní na její rty, jak už se nemůže dočkat+ Tady jsme sami +pošeptá jí do ucha a nic nenamítá, když si s ním Bea vymění polohu+ Nechám to zcela na tobě... ale pozor na zbraně +natáhne krk, aby ji mohl políbit a rukama jí zajde pod sukni a zmáčkne jí zadeček+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » 09 úno 2015 23:25

+nečekaně se objeví na hradě a když zjistí, že se tam zrovna pořádá nějaký večírek, oklikou to vezme rovnou do své komnaty. Vejde do pokoje, shodí ze sebe špinavý plášť na zem a zamíří do koupelny. Cestou mine dveře do ložnice, aniž by tušil, že má v ní hosty. Pustí si do vany horkou vodu, u umyvadla si studenou vodou ošplíchá unavenou tvář a vrátí se zpátky do pokoje+

(doufám, že se tam navzájem nepovraždí :D )
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2015 01:01

(By Bea nedovolila...asi...no... možná by s Altairem odklidili Tonyho mrtvolu společnými silami nooo...) :pii

Ta skromnost z tebe úplně sálá! +směje se mile jak je roztomile skromnej+
Moc...úplně...hrozně! Ráda bych na to přišla...+omazluje se s ním, uculí se a pohlazením mu sjíždí přes hrudník pomalu až do klína, kde ho s rozverným úsměvem pohladí a začne mu rozepínat kalhoty, zadečkem se mu přitom hezky napresuje na tlapy, když v tom klika klapne, dvéře letí - Bea vykulí oči a úplně utuhne, ale má přitom pocit, že tlukot jejího srdce musí být slyšet až na chodbu+ Bo-že! +naznačí bezhlasně svoje zhrození a jen co Tony zajde do koupelny, tak od Altaira odskočí a rychle si zapíná oblečení a snaží se trochu upravit, obout, sepnout rozcuchaný vlasy....a stihne to - i když ne moc dokonale - tak tak, aby Altaira (kterej se taky asi už upravil) odtáhla k oknu a hlasitě mu začla vysvětlovat+ A támhle do toho lesa není moc radno chodit...+a jak slyší Tonyho za zádama, tak se otočí a usměje+ Vy jste tady? Omlouvám se, my jsme se tak trochu...ztratili a chtěla jsem tady našemu vzácnému hostovi ukázat okolí - z vašeho okna je naprosto bezkonkurenční výhled... +zamrká očima jak je to zvyklá dělat na svoje podřízený, když s ní o něčem nemají diskutovat, ale uvědomí si, že tady to asi stejně nemá cenu a Tony si toho beztak ani nevšimne...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 úno 2015 20:23

+neobratně shodí v leže ze sebe plášť a pro jistotu odloží zbraně na stolek, nerad by, aby se Bea řízla, nebo dokonce uřízla prst, sám si zbraně brousí, tak ví, že jsou ostré jako břitva+ Hm...od tebe se nechám mučit moc rád +sykne vzrušením, jak ucítí její ruku v klíně a zatímco mu ona rozepíná kalhoty, jeho prsty uvolňují knoflíčky její halenky. Zrovna ve chvíli, kdy jí vyhrne sukni k pasu a začne laskat její hebké hýždě, to taky uslyší. Chvilku tak oba leží bez hnutí jako kamenné sousoší a poslouchají kroky vedle. Když uslyší z koupelny téct vodu, Altair se bleskově oblékne a pozastrká si zbraně do přihrádek v uniformě, ještě stihne Bei upravit povyhrnutou sukni a pak s předstíraným zaujetím kouká, co mu Bea ukazuje z okna, vnitřně je však k smrti naštvaný na toho, ať už je to kdokoliv, kdo mu překazil příjemně rozjetý večer. Když okamžik nato zjistí, že to byl zase ten smrtijed, na kterého nemá zrovna přátelské vzpomínky, přimhouří oči a zlověstně se na něj podívá, že kdyby pohled uměl vraždit, Tonyho už společně balí do koberce+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 úno 2015 20:38

+zarazí se, když ve svém pokoji potká Beu, tu by tam skutečně nečekal+ Dobrý večer +pronese trochu zaskočeně a když se jeho oči setkají s asasínovýma tmavýma očima, taky se mu okamžitě vybaví, co je zač. Jejich vzájemně vraždící pohledy o sebe doslova zařinčí jako dvě dýky. Tony si Altaira nevraživě měří od hlavy k patě, jako by mu už bral míry na rakev+ Ano, jistě +pohlédne s bezvýraznou tváří k tomu oknu, ze kterého je naprosto bezkonkurenční výhled do černočerné tmy+ Až se váš vzácný host dokochá pohledem do noci, rád vám ukážu cestu do sálu +nabídne se a čeká+ Madam... +s nic neříkajícím výrazem gestem upozorní Beu na horní knoflíček halenky, který si ve spěchu zapnula o dírku níž+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2015 16:22

+Poočku kontroluje Altaira, jestli se nerozběhne Tonyho zamordovat+
+Nááhodou...třeba svítí trochu i měsíc! A Altair je určitě zvyklej koukat do tmy..+ To od vás bude velice hezké, nikdy jsem se tady pořádně nevyznal...+lže!+ Mh? +koukne se na co Tony poukazuje a konverzačně se zasměje+ To se mi stává pořád! +povzdychne si nad sebou a zapne si knoflíček správně, jako by si to tak zapla už doma a vykročí k východu, no zastaví se a otočí se k Tonymu+ Vlastně...víte, že jsem měla nedávno svátek? +významně se na něho podívá, že chce aby jí pogratuloval - pusuu! (na tvář) - a tváří se přitom poměrně panovačně...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 úno 2015 19:56

Tony-Bea: Bude mi potěšením +vyprovodit toho muslimského vetřelce z mých dveří, řekne si v duchu+ Mně to nemusíte vysvětlovat...jen jsem vás chtěl varovat před faux pas tam v sále +nedá na sobě znát, že mu taková zásadní nedbalost k jinak perfektně upravené Bei nejde, ale ostatně, co je mu po tom+ Promiňte... to jsem netušil +zatváří se trochu zahanbeně+ Tak všechno nejlepší, slečno Beatrix +stiskne jí jemně ruku a políbí ji na tvář, ne proto, že mu to Bea pohledem přikázala, od ní příkazy nepřijímá, ale proto, aby trochu – no trochu hodně – pozlobil toho fešáka vedle ní+
Tony Dolohov
Mág

Další

Zpět na Dark Lord