od Beatrix » 04 úno 2015 13:37
Bea - Enzo: +Děkovně se usměje, je jí jasný, že taková tolerance není jen tak...+ Tak to my to sice až tak vážně nebereme, +s hostitelama a hostama+ ale zato vždycky ctíme Assassíny. +usměje se na ně oba a docela by ju zajímalo, co Altair povíídal!+
Mh? +zatváří se pro jistotu lehce nechápavě nad jeho otázkou+ Tady Altair byl tak hodný, že mně a mým přátelům předvedl účinky vašeho obchodního artiklu a přiblížil nám vaši kulturu. +vysvětlí jejich vztah a sleduje jeho ruky přemýšlíc nad tím, co to asi znamená a doufá, že z toho Altair nebude mít průšvih+ Jistě, jako doma - celý hrad je vám k dispozici. Hned za rohem jsou i pokoje, kde můžete přespat - jsou označeny cedulkami.
Bea- Altair: +Bodne do Amona a nechápe, co furt má - i když je jí jasný, že Altaira provokuje+ Myslím, že náš rozchod byl podnětný pro nás oba. +ušklíbne se na Amona a odmávne ho, jen ať si jde+
Každý den? +široce se usmívá+ To mě těší. Doufala jsem, že vám udělají radost... To byste měl, te´d je tam nádherně. Všude sníh... +ochotně se ho chytne, trochu víc se k němu bokem přilepí a tváří se, jako by probírali počasí+ Doufám, že kvůli mně nebudeš mít problémy v práci? +koukne po něm opatrně+
+trochu se lekne, jak s ní smýkne, ale hned se ho chytne a chtivě a láskyplně ho líbá+ Mmmmh! M...mmm...+vrní mu se zařenýma očima do rtů a rukama mu opatrně vyjede po bocích, ale dává dost pozor, aby se o něco neřízla+ A ty mně...+vezme si od něho další polibek a trochu ho zatáhne do výklenku, kdyby náhodou někdo čuměl za roh+ Jsou tu kamery...+kývne, že teď jsou před nima krytí+ A...+zatváří se zlobivě+ jak jsi se s tím vypořádával, když jsem ti chyběla? +zkousne si ret a sleduje ho+ Co? +chvílu nechápe o čem to...+ Amon? +nechápavě a trochu jí cuknou koutky, ale zůstane vážná i když překvapená+ Ty...žárlíš? +olíbne mu mile bradu+ To je krásný...+sjede mu polibkama na krk a zhluboka vdechuje jeho vůni a vydává přitom tiše spokojený zvuky jak se ho nemůže nabažit+
Bea - Styx: Joo to by byla nepřemožitelná armáda smrtijedek! +směje se a upíjí svoje pití+ Woow! No teda! to je jiná, to jo...+trochu střelí pohledem po Altairovi s obavou, že bude Styx v tomhle očumovat i on+ Jé! Děkuju! +vezme si koalí čokoládu+ to je jako australský kočičí jazýčky! +směje se+ No nevím, jestli mu ju neznárodním! +mrkne na ni, ale položí tam whisky amonovi k doutníkům+ Určitě nepohrdne, znáš ho... Tak...to sice nepotřebujeme, ale zrovna v téhle společnosti trochu uvolnění neškodí... +mávne rukou+ Amon dnes nemá na akce myšlenky. Jo? +na kachnu+ to jsem ráda. Stála jsem kuchaři za zádama celej den - myslím, že ještě pět minut a naporcuje mě a narve do trouby hned vedle té kachny!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.