Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » 28 led 2015 17:24

(to má k momentálnímu stavu, aby to pasovalo :heaven: )

Taky jsem to slyšel...*kývne na toho hladového upíra pobaveně a nechá si donést čistou, v hrubém hrnku, aby náhodou někdo z hostů neomdlel* No...to máš pravdu. Víc než myslíš. *pohlédne na ni úkosem* přešla jsi na zahuštěnou verzi?*kouká, co si objednala* ještě, že tu není Man...pěkně by skučela..*cukne koutkem a hned vypadá trochu víc podobný sobě* Teď už...líp. Poslední dobou to bylo náročné. Ale i objevné. Co ty? Jak jste prožili vánoce?*zajímá se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 28 led 2015 21:41

Nějak jsem pro změnu dostala chuť na sladké pití +vysvětlí mu s úsměvem+ Copak, Man tohle měla ráda? Tak na tvoje zdravi +usrkne si labužnicky drinku+ Hm, něco se mi doneslo, že jste měli zase nějakou špinavou práci... ti padouši si prostě nedají pokoj. Ale hlavně, že to dobře dopadlo... aspoň doufám +opět si ho prohlédne kriticky, ale když se Postrach občas i pousměje, nebude to zase tak zlé+ Vánoce? No, hezky... na Štědrý den jsme se opalovali na pláži a na Boží hod koupali v moři. Byla to příjemná změna +zasměje se pobaveně+ Ale konec roku už jsme strávili na sněhu. Chce to často střídat podnebí, aby bylo tělo odolné. A jak tráví Vánoce upíři? Vždycky mě zajímalo, jaké mívají štědrovečerní menu +uculí se na něj zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 29 led 2015 20:00

To se tvářím tak kysele?*poznamená a kývne* jo, měla.*upije ze svého a přestává pomalu vypadat, jakože bude nutné posvačit někoho z lokálu* měli. tentokrát docela...hodně. A jak to dopadlo...spíš nedopadlo. Ještě*pokrčí slabě rameny* Tak to byly zajímavé vánoce...a otužování je zdravé. *přikývne* No jaké...slavnostní...všechny svačinky musí mít pěkné tématické mašličky kolem krku...a přes den taky zlatý overal a chrochtat. Ideálně blahem, zatímco jsou svačeny. A samozřejmě mezi svátky to chce něco na zub. Ale moc sladké ne, sladké já nerad.*líčí jí to s vážnou tváří*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 29 led 2015 22:15

+rozesměje se, jak jí tam podrobně líčí průběh Štědrého dne u Postrachů+ Koukám, že velice originálně dodržujete vánoční tradice +směje se a ulehčeně pozoruje, jak se mu každým dalším douškem vrací barva do tváře+ Ať už to dopadlo nedopadlo, důležité je, že jsi v pořádku. A ostatní doufám taky +zadívá se na něj+ Jsi v pořádku, že ano? +potřebuje se v tom utvrdit+ Ale stejně, jak tě znám, druhá strana ještě pořád sčítá ztráty, nemám pravdu? +mrkne na něj šibalsky a napije se+ Přesto, kdybych to věděla, odložila bych toto pozvání o pár dní +poznamená trochu sebevyčítavě+ Ani se tě radši nebudu ptát, kdy si spolu zase zabojujeme. Asi bych to teď s tebou neriskovala, jak vypadáš tak drsně +uculí se na něj pobaveně+ Ale... přemýšlela jsem nad tou tvojí nabídkou, jestli si ještě vzpomínáš.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 30 led 2015 15:47

Tradice musí být dodržovány...v tom jsem staromódní.*opře se do židličky a tak nějak automaticky napůl kývne, pak se zarazí* Jsme naživu. To prozatím stačí. *pak znovu upije a nedbale kývne* Pravděpodobně. *odloží hrníček* Naopak, jsem docela rád. Jeden pak přijde i na jiné myšlenky. A vlastně se to hodí, právě proto, že jsi psala o našich schůzkách v doju. Opravdu by to asi ted nebyl nejlepší nápad. Mohl bych ti ublížit. *přizná jí na rovinu* A to nechci. Obzvlášť, pokud si opravdu chceš zkusit volný boj...*kývne, že si dobře pamatuje, co jí posledně nabídl* Je to to, k čemu si dospěla ve svém přemýšlení, že?*pousměje se drobně*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2015 21:59

To je dobře +přikývne, že hlavně že jsou naživu a už se o tom nebaví, ale občas ho starostlivě pozoruje, jak je jiný, než jak ho zná, ale nic neřekne+ Já jsem si to hned myslela, že by to teď s tebou nebyla žádná legrace +zasměje se, aby to trochu odlehčila a nedbale mávne rukou+ Máme spoustu času. Prostě se ozvi, až budeš myslet, že je vhodná doba +mrkne na něj a pak se jí přes tvář mihne neskrývané překvapení nad tím jeho odhalením+ Mám to snad napsané na čele, anebo mi čteš myšlenky? +zasměje se, že to tak odhadl+ Ale jo, máš pravdu. Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že to alespoň zkusím. Jen doufám, že toho nebudu litovat +zasměje se pobaveně+ Mluvila jsem o tom s Remusem. Nebyl z toho moc nadšený, znáš ho, ale nakonec souhlasil. Akorát má podmínku... chce být u toho +koukne na něj zkoumavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 31 led 2015 13:16

No jasně, jinak se všichni obvykle smějou..*zatváří se pobaveně* až do konce. *baví se jejím překvapením* Co bych to byl za učitele, kdybych neznal své žáky? *a to, že nemá vědět, ke komu Styx mj. patří, tomu dodá zvláštní důraz, tím víc, jak se na ni stále dívá tím svým stylem* Ano, to si dovedu představit, jak se tvářil *kývne a pak pozvedne obočí* u toho? Mám očekávat vlčí drápy mezi lopatkama? *poznamená a zatváří se bojovně, ale moc mu to nevydrží* pokud chce přijít, tak může. Ale jestli mi strčí nos na žíněnky, aniž by byl pozvaný, skončí na lopatkách on.*dodá nesmlouvavě, že v doju se jen tak někdo producírovat a strkat zvědavý čenich do výukových metod nebude:D*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2015 22:05

No jo, máš mně úplně zrentgenovanou +zasměje se té jeho poznámce a snaží se přitom ignorovat ledový prst, který jí přejede po páteři, když se tak na ni dívá, jako kdyby ji měl doopravdy prosvícenou skrz naskrz+ Ne, neměj strach, řekla jsem mu, že se může dívat, ale nezasahovat mezi nás. Chce mít jen jistotu, že mi nebudeš moc ubližovat +vysvětlí mu s úsměvem a jen doufá, že Remus neskočí po Postrachovi při jeho prvním drsnějším chvatu proti ní:D+ Když na vlastní oči uvidí, co všechno jsi mě už naučil, nebude pochybovat o tom, že to má smysl +dopije a objedná si další a jemu taky, když vidí, jak mu to prospívá+ Mimochodem, díky za tu ledovou růži +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 02 úno 2015 23:09

To jo...ale jen ve vši počestnosti. *zasměje se* já ti přece nikdy neubližuji....nebo ano?*zadívá se na ni* ty kýble s vodou se nepočítají, že ne? *cukne koutky* To doufám...třeba se bude taky chtít nějaký ten chvat naučit.*vezme si druhý hrníček* není zač, já děkuji za dárky...musíš jich mít už celou sbírku, růží, že.*zasměje se* kdyby se ti omrzely, řekni, vymyslím něco jiného.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2015 10:59

Jak jinak +prida se k nemu se smichem a je na ni videt, ze ji tesi, ze Postrach konecne trochu povylezl z te sve ulity+ Jsem rada, ze ses konecne zasmal. Uz jsem si zacinala delat starosti, ze ti opravdu neco je +rypne si do nej vesele, aby ho trochu vyprovokovala, protoze ho zna dost dobre na to, aby poznala, ze neni uplne ve sve kuzi+ Nee, kdepak! Jasneze mi nikdy neublizujes. Vsechno delam s tebou dobrovolne a rada! Vazne! +smeje se+ Nahodou, ty tvoje kyble jsou uz skoro legendarni. Dodnes zalevam zahradu rucne kyblemi vody, abych mela silu v pazich. Sahni si +pochlubi se mu, ze uz neni takove tintitko jako kdyz spolu zacinali+ To ja mu dam doma sama soukrome lekce nejakych zajimavych chvatu, kdyz bude chtit +culi se+ Neni zac. No jo sbirka se mi uspesne rozrusta. Za chvili abych si poridila zimni zahradu +usmeje se+ Ne, ruze jsou skvele. Uz mi tak nejak k tobe patri +mrkne na nej vesele a kdyz se Postrach znovu zasmeje, nadsene pokyva hlavou+ Tak uz te skoro poznavam. Stary dobry Postrach se nam vraci. Tu sklenicku jsi uz vazne potreboval +usmeje se spokojene a napije se taky+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince