Pokoj č. 3

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Victoria » 20 led 2013 23:58

(To je jedno :D)

Naštěstí jsem nemusela střílet, pravděpodobně bych s tímhle postřelila sama sebe. +zazubí se a promění to radši zpátky+ Poznáš naražený žebra od zlomenejch? +zkoumá ty jeho podlitiny+ No jo, to už tě asi nebudu chtít, když už nejseš pěknej. +uculí se na něj a oddechne si, že to asi fakt není tak hrozný, když dělá vtipy+ Umej si tu krev. +podá mu ručník+ Máš někde nějaký rány co krvácej?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 00:09

+přikývne+ Poznám. Dej ruku nahoru. +vezme Byronovu ruku a zvedne ji+ Neřve, takže to není zlomený. +přikývne spokojeně+ A taky co se dělo? +sedne si na vanu a zapálí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 00:15

Vyrazili mi zub. +ukáže jim díru mezi spodními řezáky, kde chybí zuby dva+ A taky mi teče krev z nosu. +začne si umývat obličej+ No už zase začínám vypadat k světu. +zazubí se na Vici, tím neúplným úsměvem+ Včera večer mi zavolal Johny, že prý potřebuje prachy, zněl fakt naléhavě a já jsem mu ještě nějaký vysel odminula, tak jsem za ním jel. A pak jsem zjistil, že je potřebuje pro překupníka, co ho vydíral. Hajzl jeden. Dali jsme mu je a mě, opět geniálně, napadlo, že mu proříznu pneumatiky u auta. Jenže to zasraný auto pak vybuchlo. Za což já fakt, ale fakt nemůžu. A on si myslel, že jo. Chytil mě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 00:20

Tak fajn. +uklidní se+ Teďka budeš moct foukat cigaretovej kouř dírou, to bude vypadat tvrďácky. +zakření se, namočí kapesník v ledový vodě a plácne mu ho na kořen nosu+ Drž si to tam, zpomaluje to krvácení. +usměje se na něj a posadí se na zavřenej záchod+ A myslíš, že tě budou ještě hledat? +koukne na něj vyděšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 00:24

Áááááuuuuu! +zaúpí strašlivě hraně+ No o tom nepochybuju. +vezme si od Wenai cigáro a vyfoukne kouř tou mezerou+ Jak to vypadá? Jsem dostatečně tvrďáckej? Asi budu muset na čas vypadnout. A vy dvě taky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 00:24

Ježíšikriste. +zvedne oči v sloup+ Byrone, někdy bych tě nejradši přerazila, fakt. +zapálí si nový cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 00:36

No jseš drsnej jak šmirglpapír. +zazubí se+ To je teda výborný. +povzdechne si+ Já jsem vlastně přestěhovaná! +uvědomí si+ Tak můžeme bejt u mě. Co vy na to? +koukne na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 10:20

+přikývne+ To se hodí, já jsem za. Jen si sbalím pár věcí a můžeme jít. +vyhodí ručník od krve do špíny a jde zpátky do pokoje, kde si vezme vojenskej batoh a začne do něj strkat pár věcí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 10:23

No já budu u sebe na Tvrzi. Je tam práce dost a dost. +vstane z vany a jde taky do pokoje+ Můžeme se jezdit navštěvovat. +uculí se na ně+ Jsem ráda, že ti nic není. +plácne Byrona po rameni+ Tak se mějte. +usměje se na ně a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 11:47

Tak se ale určitě stav, uděláme malou párty. +usměje se na Wenai+ A díky. Tam venku jsi byla skvělá, já bych se rozsypala a nikdy bysme ho nenašly.+mrkne na ni a zamává ji+
A ty pocem, básníčku, koukej, něco ti dám. +řekne a vyhrabe z kapsy malinkej balíček, ve kterým je jednoduchej řetízek se stříbrným přívěskem co vypadá jako trsátko+ Hele, tohle je přenašedlo +vysvětluje+Nepřišla jsem na jinej způsob, jak bys za mnou mohl jezdit, aniž by tě někdo přemisťoval. +pokrčí omluvně rameny+ Normální přenašedla jsou buď jednorázový, ty reagujou na konkrétní čas. Jenže my chcem takový, co se daj použít víckrát, a ty obvykle reagujou na magii uživatele. Takže jsem tohleto nechala upravit, aby bylo na heslo. Vymysli si nějaký slovo, co si zapamatuješ, ale normálně ho nepoužíváš, aby ses neocitl u mě doma uprostřed konverzace. +uculí se+ Já to na to heslo nastavím a pak to vyzkoušíme. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje