Někde v Turecku

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Někde v Turecku

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2014 22:48

+ještě jí pomůže s mytím nádobí, než odejde+ Nevím, asi jsem policajtkou nebo detektivem +směje se, že ji tak rychle prokoukla+ Proč? Protože... +přemýšlí, jak jí vysvětlit svůj názor na emancipaci žen, aby neurazila její viru+ prostě vám tu tajnou lásku moc přeji +odpoví nakonec diplomaticky a radši už nekomentuje ten její zatvrzelý pocit viny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2014 22:49

+zkroutí se v posteli do klubíčka, v noze jí sice trochu cuká, ale to není ten pravý důvod, proč chtěla být chvíli sama. Zavře oči a snaží si vybavit tu scénu, co se jí mihla v paměti. Nerozumí tomu, proč měla v ruce zbraň a proč ji chtěl někdo zabít. Nebo ona jeho? Možná by to vysvětlovalo původ těch jejích zranění+ Kdo jsem? +zašeptá tiše a dotkne se rukou medailonku. Chvíli si jej zamyšleně prohlíží, až po chvíli objeví pérko. Zmáčkne jej a víko odskočí. Překvapeně uvnitř objeví dva vlasy, spletené do sebe. Ten blonďatý pozná hned, že je to její vlastní. Vezme mezi prsty světle hnědý vlas a podrží si jej před očima+ Komupak asi patříš... +nevědomky se tím na pár okamžiků spojí myšlenkou na dálku s Remusem, ale protože tomu nerozumí, sotva si toho povšimne. Na rozdíl od Remuse, který to jejich spojení ucítí velice jasně. Vloží vlasy zpátky, zavře medailonek a schová do záňadří. Musí jej ochraňovat, protože podvědomě cítí, že je to důležité pojítko s její minulostí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2014 22:49

+z toho namáhavého přemýšlení tvrdě usne. Neví, jak dlouho spala, ale probudí se, až když k ní vejde Asiyah, aby jí vyměnila obvaz+ Asiyah...ta má zranění...co je podle tebe mohlo způsobit? +zeptá se jí opatrně, potřebuje vědět, jestli nemají něco společného s tou její vidinou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 14 lis 2014 22:25

+zatímco spí, jednou ji zkontroluje, ale počká s převazováním dokud nebude vzhůru. posadí se k ní na postel a pomalu začne odmotávat obvaz na stehně+ ta rána na ruce vypadá... jednou jsem se hodně pořezala při krájení, ostrým nožem. vypadalo to podobně. je to jako od čepele. +poznamená a tak zkoumavě se na ni podívá+ ta rána na hlavě je nejspíš od nějakého pádu, máš štěstí že ti nepraskla lebka. +usměje se trochu+ a tohle... +odhalí ránu na stehně a zjistí že se zatím hojí docela slušně, namočí si plátýnko do odvaru z bylin a začne ji omývat+ nevím, vypadá jako kdyby... no, kdyby to nebyla hloupost, řekla bych že je od meče. a pořádně velkého. +zavrtí hlavou zamyšleně+ myslím, že tě někdo napadl. +koukne na ni starostlivě+ možná bys to měla ohlásit.
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 15 lis 2014 02:35

+poslouchá pozorně, co Asiyah povídá o původu těch zranění+ Vždyť to říkám, byla jsem kuchařkou a měla jsem pracovní úraz +zažertuje o tom pořezání na ruce+ Od meče? +vyděsí se, přestože to podvědomě tak trochu očekávala+ Prosím tě, kdo by v dnešní době bojoval s mečem ( :lol: ), střelné zbraně jsou mnohem praktičtější +podiví se naoko, ve skutečnosti ale začíná čím dál víc věřit, že její zranění nebyla náhodná a že se možná jedná o násilný čin+ Děkuji +poděkuje jí za ošetření+ Ohlásit? A kam? Město je daleko a kromě toho, ani nevím, co bych jim řekla, když si nic nepamatuji +povzdechne si a sleze z postele+ Hakim se už vrátil? +změní radši téma+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 16 lis 2014 00:42

nejspíš ano. +uculí se vesele+ vážně si myslím, že ti někdo ublížil. ale nechápu proč. +zavrtí hlavou, dokončí mytí rány a znovu ji ováže+ no, nikdy jsem opravdovou ránu od meče neviděla. +připustí+ ale neumím si představit co jiného by to bylo. +pokrči rameny nechápavě+ možná jsi se účastnila nějaké historické rekonstrukce. +napadne ji jiná možnost+ až se uzdravíš, stejně by ses do města měla podívat, až se trochu uzdravíš. třeba to tam poznáš a nebo někdo pozná tebe. +usměje se na ni+ Ano, zrovna obědvá. +přikývne+ ve vesnici je teď epidemie neštovic. +povzdychne si+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 17 lis 2014 16:40

Epidemie neštovic? Doufám, že já jsem je už prodělala +uculí se a pak se zamyslí+ Kdyby Hakim o to stál, ráda bych mu s těmi dětmi nějak pomohla. Chtěla bych vám být něčím nápomocná, když jsem vám tak vpadla do života +poznamená a myslí to opravdu upřímně+ Nebo s čímkoliv jiným, práce se nebojím. Mohu ti pomoct s Hakimem, kolem domu, nebo v kuchyni +trvá na tom, nechce zahalet+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 18 lis 2014 14:52

Bahij je už naštěstí taky měl. +usměje se+ myslíš, že máš nějaký zdravotnický kurz? +koukne na ni zvědavě+ vždyť jsi pořád zraněná, přece tě tu nezapřáhneme do práce. +zasměje se+ já jsem ráda, že tu se mnou někdo je. Otec na povídání zrovna dvakrát není, a kdybych měla trávit čas pořád jen s Bahijem, brzo bych se zbláznila. +uculí se+ chováme pár zvířat, takže kolem domu je pořád co dělat. +připustí+ pak ti můžu ukázat, jak se dojí kozy, jestli chceš. +usměje se+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 18 lis 2014 20:23

Zdravotnický kurz... to myslím nemám. Dělá se mi špatně při pohledu na krev +protočí oči+ Ale myslela jsem, že bych mu pomohla postiženým dětem mazat vyrážku, ovazovat ruce, aby se neškrábaly, nebo je jenom nějak zabavit, aby neplakaly. Na to kurz nepotřebuji +uculí se+ Tak zas špatně na tom nejsem, abych pořád jenom odpočívala +ujistí ji, že opravdu neumírá+ Dobře, tak budu pomáhat tobě, aspoň se navzájem zdokonalíme v jazyce +souhlasí nakonec+ Zvířata? Tak na ty jsem zvědavá +jde za ní do stáje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 19 lis 2014 17:49

no vidíš, alespoň něco tedy můžeme vyloučit. +zasměje se+ to je od tebe moc hezké, že chce pomoct. +usměje se vděčně+ ale do vesnice bys musela jít zahalená. +koukne po ní trochu plaše+ tedy, nemusela, ale mohlo by to přinést komplikace. Tady můžeš být jak jsi zvyklá, otec je vzdělaný člověk, a jiné věrouky toleruje, ale ne všichni jsou takoví. +usměje se na ni trochu omluvně+ dobře, ale kdyby ti bylo špatně, klidně si odpočiň. přece jenom jsi tu pacient. +uculí se a vejde do chlívku, kde mají uvázané dvě kozy, Asiyah si podá vědro, a přistaví stoličku, aby jí ukázala jak se dojí+
Asiyah

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum