Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Engel » 11 lis 2014 13:38

Aspoň budu mít konečně klid! No kdo asi? Ty. +ušklíbne se+ Sou už velcí, zvládnou to.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2014 13:39

To není sranda! Z tohohle se vážně nedostaneš! Už tam zařvali čtyři! Chápeš? Čtyři!!! A nebyli to žádný máčky! Jak můžeš být tak cynickej?!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 11 lis 2014 13:40

+zakoulí očima+ Ale ani jeden nebyl já. Prostě můžu! +podaří se mu Beu konečně setřást z nohy a než se ona vyhrabe na nohy, tak toho využije a rychle si hodí kabelu do auta a nasedne+ Že přeju hezký vánoce!
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2014 13:41

Já ti to zakazuju! +řve na něho a rychle vstává+ Rozumíš?! Zakazuju! Vyhodím tě! Nedostaneš ani korunu!!! +jen se jí podaří stoupnout, tak mu skočí na kapotu+ Odstřihnu ti kreditky a zruším ti víza!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 11 lis 2014 13:42

+Pomalu nastartuje, povzdychne si a lehce zatroubí párkrát+ Jistěěě...to neuděláš, oba to dobře víme... +a tak jako pomalu auto rozjíždí i s Beou+
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2014 13:43

Sakra Marku!!! +buší na něho přes sklo+ Tohle nemůžeš! Za to tě můžu zastřelit! +no musí se chytnout stěračů+ Dám ti peníze! Brzo mi uvolní účty! Zaplatím ti kolik chceš! Nebudeš muset nic dělat! Proboha nedělej to!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 11 lis 2014 13:45

Beatrix vypadni! +zastaví prudce, že Bea sice sjede, ale rovnou pod kola, pomalu si stoupne těsně před auto a dá si ruky v bok a tváří se neústupně+ Vy-pad-ni! Uhni! +začne na ni dost důrazně troubit, no Bea se tváří, že tam bude stát klidně do vánoc+ Já si to nerozmyslím! Chápeš to?! +tak trochu do ní začne najíždět, no Bea stojííí a obe nohy jí zlámat nechce, že...nebo? ehm..ne...tak dál troubí a křičí na ni, že musí stihnout letadlo+
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2014 13:48

Ne! Ne! Ne a ne! Já vím proč to děláš! A není to fér! A já neuhnu ani za boha! Ani za-nehéééé! +najednou se ocitne ve vzduchu, jak ju zezadu lapne Jerry a táhne ju od auta pryč+ To nesmíííš! Podkopáváš mi autoritu! +Marek toho samozřejmě využije a okamžitě smykem vyjede+ Všechny vás zabiju! +kope a cuká se, ale Jerry drží pevně, i když nějakou tu ránu schytá+ Zastřelte ho! Dělejte! +řve tam na vojáky+ Oba je zastřelte! Co je tohle za zaměstnance?! +podaří se jí konečně vysmeknout - teda Jerry ji spíš pustí, když už je auto opodál, Bea si do něho jako zadostiučinění bouchne a po autě hodí nějakej šutr, co tam leží+ Zmetci! Všichni! +vztekle proběhne kolem kluků a dupe nahoru k yohannčinýmu pokoji...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » 11 lis 2014 13:50

+Povzdychne si, podívá se na Markovým autem a pak se koukne na svoje dodrápaný ruky a přejede si po drápanci na tváři+ Za dobrotu... +podívá se na kluky a chvílu je sleduje, jak zírají+ Pudeme si zastřílet, co? +kývne na ně a jelikož moc nereagujou, tak je poplácá po ramenech a de s nima na střelnicu+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 pro 2014 23:19

Obrázek
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince