Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2014 00:32

+ušklíbne se a když dál pokračuje v bezpečně pracovním duchu, trochu se uvolní+ Kontaktoval mě jeden můj starý známý. Něco začalo masakrovat jeho město. Řečeno přesně jeho slovy a ujišťuju tě, že nemá sklony přehánět a zveličovat. Nevolal by mi, kdyby věřil, že to zvládne sám. +pokrčí rameny+ A co chci od tebe...druhý, nezávislý a nezaujatý pohled a názor profesionála. Neřekla bych, že by bylo potřeba víc lidí, ale to nechám na tobě. A krýt si vzájemně záda taky docela dobře zvládáme. +připomene jejich první a zatím poslední spolupráci a nepatrně se pousměje+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 lis 2014 00:55

+přepne do svého pracovního modu a nechá ji bez přerušování mluvit až do konce, v duchu si dělá mentální poznámky, ne že by jich z toho mohl vytáhnout hodně+ Takže po mě vlastně chceš, abych tady všechno pověsil na hřebík a vyrazil s tebou za dobrodružstvím někam do východní evropy, protože ti zavolal někdo koho neznám, kvůli čemusi, o čem vím jenom to že to vraždí všechno co tomu přijde do cesty. +shrne to poněkud skepticky, a vyfoukne kouř+ to zní vyloženě lákavě. +protáhne mírně sarkasticky+ jen tak ze staré známosti. +vytáhne jeden koutek trochu výš, ale jeho očí se úsměv nedotkne+ předpokládám, že ten tvůj starý známý si taky občas připepří martini troškou krve. +pozvedne obočí tázavě+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2014 01:21

+vyslechne si to jeho shrnutí, opře se lokty o stůl a s podobně studeným úsměvem pomalu zavrtí hlavou+ Nechci po tobě vůbec nic. Byla to jen nabídka, protože mě napadlo, že by tě to třeba mohlo zajímat. Neznámý druhy vraždících monster se neobjevují třikrát do týdne. +pokrčí lehce rameny+ Stačí říct, že nemáš zájem, čas, cokoliv, já vypadnu a žádná další diskuze na téma "ceny" se konat nemusí. +mávne zlehka rukou a opře se zpátky do židle+ A jestli tím myslíš, že je ten známý taky upír, tak ne. Není. Býval vůdcem bucurešťské smečky lugaru, ale co jsem tak slyšela, nedávno mírně povýšil a je teď něco jako král všech dosud žijících lugaru, nejen v Rumunsku. +dodá a bezvýrazně ho pozoruje. Je jí jedno, jestli pojede nebo ne. Vlastně je to on, kdo tím může buď získat nebo ztratit, a to možnost něco po ní chtít. Samotné se jí to líbí pramálo, ale už tu pandořinu skříňku otevřela a zabouchnout jí už nemůže+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 lis 2014 01:36

to ale není úplně pravda, že ne? +pousměje se+ oba víme, že bys tu nebyla, kdyby ti nehořelo pod zadkem. +ušklíbne se trochu a nechá ten obraz jejich posledního setkání chvilku viset mezi nimi+ ale. +pozvedne obočí, a očima mu prokmitne cosi co možná připomíná zájem+ slyšel jsem o něm, a ne zrovna hezký věci. +připustí+ máš zajímavý známý. +protáhne pobaveně+ Jestli ti pomůžu, očekávám za to trochu víc než jenom "děkuju pěkně". +obrátí list+ a mám pár podmínek, samozřejmě. +dodá, je mu jasný, že to určitě čekala+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2014 02:03

Možná ne. +připustí s polovičním úsměvem a pokrčí rameny+ Moji známí plně korespondují s mojí minulostí. +usměje se nevinně+ Podmínky. Samozřejmě. +protáhne kysele a vyčkávavě se na něj zadívá.+ Jsem jedno ucho.
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 lis 2014 18:59

V první řadě doporučuju prodloužit tu... dohodu o vzájemným klidu zbraní. +povytáhne lehce obočí+ Nerad bych se probudil s dýkou v břiše, a stejně tak nepokládám zrovna za rozumný tě vraždit ve městě kde tě všichni znají. +ušklíbne se jedním koutkem+ quid pro quo. ty se mi nebudeš krmit na krkavici, a já si odpustím schovávat ti stříbro do pyžama. +dodá a oči se mu pobaveně zalesknou+ a tyhle pravidla hodlám aplikovat i na tvoje... známé. +protáhne s mírným despektem+ Nemám ambice odblešovat Bukurešť, a tím pádem očekávám že mně nebudou považovat za svačinu. +poznamená+ žádný podrazy. mám takovej pocit, že i tak budeme mít plný ruce práce. +ušklíbne se pochmurně a típne vajgl+ a taky samozřejmě za tvý přátele nehodlám chcípnout. když bude situace neúnosná, padám odtamtud. +dodá nevzrušeně, a jen si ji tak zkoumavě prohlíží, jako scanner, jak on to umí+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2014 20:36

+nepřerušuje ho, výraz mírně zaujatý, na rtech slabý úsměv.+ Souhlas ve všech bodech. Snad jenom taková drobnost...+znovu se předkloní a opře se lokty o stůl a zadívá se mu přes jeho šířku do očí+ ...nevím proč si neustále myslíš, že umírám touhou po tvý krvi. Pokud bych ji někdy měla prolít, nebude to k večeři. To mi věř. +usměje se, ale její oči zůstanou chladné a bezvýrazné+ A co se mých přátel a známých v Bucurešti týče... nebudou dělat problémy, pokud ani ty. +pokrčí lehce rameny a upře na něj klidný, vyčkávavý pohled+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 lis 2014 21:31

+pozvedne obočí na znamení zájmu, když se nakloní; napůl čeká že mu svěří, že spí bez pyžama, a na jazyku na to má vynikajícně perverzní odpověď. tak nevesele se tomu pousměje+ řekněme že mám svoje zkušenosti. +řekne jenom, a nijak to nerozvádí+ nicméně jestli spolu máme fungovat, osobně bych preferoval prolévání cizí krve. +pokrčí rameny, to je vlastně na ní; pak přikývne, to tak nějak očekával+ Kdy chceš vyrazit? +opře se zpátky, a tázavě se na ni dívá+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 lis 2014 22:09

+tak samozřejmě, že spí bez pyžama, maximálně tak v o čtyři čísla větším triku:D+ Zkušenosti jistě máš. Ale ne se mnou. +zvedne koutek v mírnější variantě jeho vlastní arogance:D+ Ale jo, s prolíváním cizí krve se můžu klidně spokojit. +ušklíbne se pobaveně+ Nejpozději zítra večer. Čím déle místa činu chladnou, tím větší náskok příšera získává. +podívá se na něj, jestli je s tím v pohodě a taky čeká, kdy se vrátí k tomu placení:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 10 lis 2014 17:15

+o tom vůbec nepochybuje a je upřímně zvědavej, jakej zaléhací pořádek budou mít v Bukurešti, pač on spí taky nahej :D+ Ale s tvým druhem ano. +pokrčí rameny s mírně rasistickým úšklebkem+ Fajn. +přikývne, aspoň stihne všechno připravit na svůj odjezd a zařídit si pár věcí+ Stačí ti to takhle nebo chceš písemnou smlouvu? +podívá se na ni zpříma+ Nerad bych, abys zapomněla, že mi teď tak trochu... dlužíš. +protáhne, a v jeho tónu je - ne snad výhružka -ale připomínka co všechno by to mohlo znamenat, a taky stín toho jak nehorázně si to užívá+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje