Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Byron » 23 říj 2014 00:03

No holky můžou, když nejsou uhihňaný husy. +pohodí patkou a zatváří se jako kdyby byl z Bylo nás pět a zazubí se na ni+ Ty můžeš kočko, protože ty seš boží a nebudeš brečet, když si rozbiješ koleno. +pohladí ji kolem pasu+ Ja? Copak já jsem někdy znevažoval autoritu policie? +dělá děsně nevinnýho+ Už nejmíň deset hodin jsem ji neznevažoval! +koukne na ně, že to je jako fakt a zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2014 12:43

To ne, ale rozhodně ho budu chtít ošetřit. +zazubí se+ To by tě určitě ani nenapadlo, co? +uculuje se a nalije jim ještě, a pak se teda dojde přioblíct, aby mohli jít ven a zvýtržnit město+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2014 12:50

Dám to na něj náplast se zvířátkama. +zazubí se na ni Byron a kluci udělají pár ksichů, že jsou jako jasný+ Mě? Mě by to v životě nenapadlo. +culí se, no úplně jako neviňátko a vezme si kabát a na cestu si ještě zapálí cigárko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2014 13:07

Tak jo. +uculí se, že jsou teda dohodnutý, ještě zamkne, a když kluci přivolávaj výtah, ukradne si od něj tajnou pusu a taky to cigáro+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2014 13:22

+vyžene kluky, co zrovna dělaj nějaký skopičky na chodbu a k výtahu, usměje se na ni pohladí ji po zadku a dá jí pusu a to cigáro a sjedou dolů a vyjdou na ulici+ Nejbližší kluziště je za parkem. +ukáže+ A pak je i hřbitov. Půjdeme pěšky, ne? +vydají se pomalu tím směrem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2014 13:52

Byron píše:+vyžene kluky, co zrovna dělaj nějaký skopičky na chodbu a k výtahu, usměje se na ni pohladí ji po zadku a dá jí pusu a to cigáro a sjedou dolů a vyjdou na ulici+ Nejbližší kluziště je za parkem. +ukáže+ A pak je i hřbitov. Půjdeme pěšky, ne? +vydají se pomalu tím směrem+

+půlku cigára mu nechá, a zamíří s nima kam Byron ukazuje. cestou s klukama trochu blbnou a popichujou se, a má z nich srandu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2014 14:39

+jdou po ulici, sem tam zabubnujou na popelcnici, nebo poštovní schránku, přepisujou nápisy na vývěsních cedulích, pak musí chvilku utíkat, protože je honí nějakej číšník, když se se smíchem dostanou do parku+ Nebo půjdeme jezdit do zoo? Závody se zebrama?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2014 18:06

+zdrhá s nima ulici a jen se směje, jak přikreslujou panáčkům na reklamách kníry+ to je fuk, můžem i do zoo. dneska je krásně. +uculí se, chytne si Byrona za ruku a docela se jí ty jeho kámoši líbí+ a pak vás zvu všechny na pivo. +mrkne na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 říj 2014 15:54

Zkusíme, jestli se dá jezdit na zebrách. Nebo na velbloudech. +navrhne jden kamarád a zamíří teda směr zoo a přikreslujou kníry i odpadkovejm košům+ Ale i na pivo. +zasmějou se+ No abys toho pak nelitovala, pěkně se prohneš+ Zazubí se na ni jeden ten kamarád a Byron se jen uculí a drží ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2014 20:40

Zkusíme to. +zazubí se+ já bych chtěla jezdit na nosorožci! +vykulí oči, Byrona si vede u sebe a občas ho pohladí po zadku, když ostatní nekoukaj+ no do hrobu si ty prachy nevezmu, to se musí roztočit. +uculí se na ně, a za chvilku dojdou k zoo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner