Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 21:41

+kluci se s ní seznámí, oba se zubí a maj nemravný narážky a Byron je kope do kotníků, oni mu uhýbaj a chechtaj se mu, ale k Vici jsou milý+ Jasný, kočko? Můžu jít s tebou? S těmahle pakama jsem už byl hodně dlouho. +zašklebí se na kamarády a vyplázne na ně jazyk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 21:57

+vyplázne na ně jazyk, a nic si z nich nedělá, jen se culí+ No, můžeš, snad nám tady paka zatím nic nerozflákaj. +zazubí se na ně vesele, v koupelně se svleče a odlíčí a vleze si do sprcháče+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 22:00

Paka nic nerozflákaj! +postaví se do pozoru jeden kámoš a salutuje a zubí se+ Jo, paka budou hodný, když se budete muchlovat v koupelně. +napodobí ho hnedka ten druhej a Byron se jenom šklebí+ Vy ste blbý. +vyplázne na ně ještě jazyk a zmizí i s ní v koupelně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 22:09

tak jo. ruce na stole. +zazubí se na ně, a pro jistotu zamkne dveře, kdy by je napadaly blbosti+ Jak ses měl ty? +usměje se na Byrona, vleze si do sprchy a pustí na sebe příjemně teplou vodu, a je to děsně boží+ je ti jasný, že nemůžem dělat pitomosti, když máš za dveřma kámoše. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 22:25

Tak to je mi bohužel a naprosto jasný. +zazubí se na ni a opře se zadkem o umyvadlo a jenom na ni ve sprše kouká a usmívá se+ Proto zůstanu tady, ale chci bejt s tebou chvilku sám. Jenom tak. +usmívá se na ni, jak je hezká, když na ni prší ta voda+ Měli jsme se skvěle. Byla to těžká kalba, ale kocovinu naštěstí nemám. Moc velkou. +dodá pak s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2014 15:39

Tak jo. akorát si připadám děsně exhibicionisticky, když se na mě díváš. +pousměje se+ tak to je dobře. +uculí se taky, vyleze ze sprchy, omotá se ručníkem a jde mu dát pusu, přičemž ho zamokří vlasama+ chyběls mi. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2014 19:13

No jo. Mohla by ses tím úplně klidně živit. +zazubí se na ni, ale pohledem ji nijak nehltá, jen ji sleduje a to, jak se tváří. Usměje se a pohladí ji po paži a přitáhne a přidrží si ji na chvíli v polibku, než se utře a plácne ji jiným ručníkem po zadku+ Ty mě taky, kočko. Bez tebe to už nějak není ono.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2014 20:05

Sprchováním před lidma? +zasměje se tomu+ to by se mi asi nelíbilo. +uculuje se, na chviličku ho obejme a přivoní si mu ke krku+ je to špatný, asi jsme si na sebe fakt zvykli. +zazubí se na něj+ ale je to hezký. +usměje se a ještě ho trochu políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2014 20:10

No, mě nanonec taky ne. Ale sprchováním přede mnou klidně jo. +uculí se a hýbe obočím, jakože to přece stojí za úvahu a obejme ji a tiskne ji torchu k sobě a hladí po zádech+ Já jsem na tebe byl myslím zvyklej už z dávno před tím, než jsme se potkali. +pošeptá jí do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2014 20:29

mně se víc líbí, když se sprchuješ se mnou. +usměje se na něj, a trochu ho hladí špičkou nosu na krku+ tak pojď, čekaj tam na nás kluci. +uculí se trochu, sundá si ručník a obleče se, i když nejradši by si s ním vlezla pod peřinu a muchlovala ho až do večera+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner