Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2014 19:25

prosím tě sněz si to kde chceš, mně je to přece jedno. +usměje se, a šlehačku mu nechá, ale pak si ji zas uzme a stříká si ji na střídačku do pusy a na koláč, až dojí celou svojí porci, chvilku se tam tak poflakuje, ale film ji moc nebaví, tak si vezme knížku a přikulí se blíž k lampičce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 říj 2014 20:59

+vratí jí šlehačku, aby si ji mohla dojíst a dlabe svůj koláč. Kouká na film a trochu taky na ni, jak už to má ve zvyku. Pak položí talířek na noční stolek, to už si ona čte a trochu se k ní přitulí, ale ne tak, aby ji rušil, dá jí pusu na rameno a kouká na ten film+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2014 21:44

+usměje se na něj a přečte si ještě nějaký tři čtyři kapitoly, ale pak se jí začnou klížit oči, tak se dojde umejt, vezme si tam nějakej pánskej sprcháč a udělá si mentální poznámku, že si tam musí nějakej koupit, převleče se do pyžama a vleze si zpátky+ musím ráno brzo vstávat, ale klidně to dokoukej, mně to neruší. +usměje se a dá mu pusu na dobrou noc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 říj 2014 22:13

+děsně nenápadně nahlíží do koupelny, jestli by třeba nezahlídnul nějakej nahatej kousek a když si k němu zpátky lehne, usměje se na ni+ Za deset minut to končí, pak to vypnu, jo? +nakloní se a dá jí moc pěknou pusu na dobrou noc+ Co máš v plánu zítra? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2014 23:03

Jasný, fakt mi to nevadí. +přikývne, a zahrabe se do peřiny+ Musím se stavit v čajovně, a zjistit, jestli jsme ještě nezkrachovali. +uculí se+ prohlídnout objednávky, a tak. asi přijdu domů pozdě. +usměje se omluvně, a pusu mu oplatí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 09:57

Tak jo. +usměje se na ni a jemně ji hladí po boku+ Mám jít s tebou? Taky jsem tam dlouho nebyl, ale nechtěl bych se ti plíst pod nohy, kdyby jsi tam chtěla jít sama. +usměje se na ni a pohladí ji nežně po vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 13:32

To nemusíš, já budu nejspíš celej den zahrabaná v papírech, a neměla bych na nás moc času. +usměje se+ Vrátím se večer, nebo až to sdělám. +vtiskne mu ještě jednu pusu, a pak se stulí na svý půlce, zavře oči a nechá se pomalu uspávat tichým zvukem televize+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 14:35

Dobře. +usměje se na ni+ No jak chceš, kočko. Já se už umím zabavit i sám. +zazubí se na ni a oplatí jí poslední pusu a dokouká na ten film. Za pár minut to skončí, tak si lehne k ní, aby se jí dotýkal, ale aby se na ni moc nemačkal a v klidu taky usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 15:09

To seš moc šikovnej. +zazubí se, a spí až do rána, kdy jí začne na stolku tiše vibrovat mobil. zamručí a neochotně se vyhrabe z postele. na snídani se vykašle, aby ho nebudila, v koupelně se obleče a vyčistí si zuby, napíše mu na zrcadlo vzkaz, aby se měl hezky, a pak vyklouzne ze dveří. cestou si na ulici koupí kafe a bagel, a přijde jí to boží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2014 15:11

+vzbudí se za hodinku, za dvě po ní, protáhne se v posteli a napíše jí smsku na dobrý ráno a aby se měla pěkně, pak se jde zhygienit do koupelny, kde najde ten vzkaz, což mu vyčaruje na tváři úcul na celej den+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner