Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 říj 2014 22:05

Co? No... možná. +usměje se na něj a pohladí ho po ruce+ Zachvilku začne zapadat slunce. +koukne na něj a pousměje se+ MOhli bysme pomalu vyrazit a trochu se projít po městě, jestli chceš? +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 říj 2014 23:02

Na co myslíš? +pousměje se trochu, a vtiskne jí do tý dlaně pusu+ Jo, to bysme mohli. Dlouho jsem se neprocházel jen tak. furt někam spěchám.+uculí se trochu, a přemejšlí, jestli by s sebou měli vzít nějaký deky+ sbalím nám s sebou trochu jídla. +navrhne, a vezme si koš+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 09:54

Že je to fajn. +usměje se na něj a pomáhá mu nakládat do košíku dobroty, aby na něco nezapomněl. Pak ještě zaběhne do domu a vezme plášť, co můžou použít jako deku a je dost širokej+ Můžeme jít? +koukne na něj tázavě, usměje se natáhne k němu ruku, aby ji chytil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 13:30

To je. Moc fajn. +usměje se zase na ni, a když to všechno sbalí, chytne ji za ruku a zamíří s ní z domu směrem do města+ Budu muset na chvíli odjet, do vedlejšího města. máme tam nějaký zařizování, a tentokrát to padlo na mě. +uculí se+ Ale bude to jen pár dní, tři čtyři. +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 14:34

+chytne ho za ruku, a vydají se ulicemi pomalu směrem k věži, ale trochu oklikou, aby tam hned nebyli+ Aha, tak jo. +pokyvuje hlavou a chvilku si okusuje rty+ A budeš tam muset jet sám? +vyptává se děsně nenápadně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 15:01

+jen tak se s ní potuluje ulicema a užívá si, že nikam nemusí, drží ji za ruku, a občas kouká jestli ostatní koukaj jakou kočku si vede+ Já jenom aby ses o mně nebála. nebo tak. +uculí se+ No, říkal jsem si, že bych mohl vzít tu pěknou novou blonďatou holku od Lilií. +koukne na ni vážně, ale koutky mu cukaj+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 15:03

+je jí hezky, tak se usmívá a občas koukne na něj, jestli se taky usmívá+ Mno... Já se o tebe budu bát jenom trošku. A když vezmeš tu novou blondýnu od Lilií, tak vůbec, ona určitě ví, ja to na světět chodí. +odpoví mu vážně, ale pak se na něj vesele zazubí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 15:34

+on se přímo uculuje, a občas jí pohladí prsty+ to si piš, Sanzové na ni pějou samou chválu. třeba se i něco přiučím, a přivezu ti suvenýry. +zazubí se vesele a vede ji tam zadem, nějakýma pěknýma malebnýma uličkama, a velice šikovně se vyhýbá splaškům co občas vyletí z oken+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 15:44

No, tak když to říkají dvojčata, tak to určitě bude pravda. Oni se taky dost vyznaj, zejména teda v tomhle ohledu. +zazubí se na něj vesele přitáhne si ho k sobě a dá mu pusu, než budou pokračovat dál městem a přijdou až pod věž+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 15:54

To si piš, myslím že momentálně bojujou o její přízeň. +zasměje se trochu, a vede si ji až k věži+ Tak kudy proklouzneme dovnitř dneska? +mrkne na ni, a trochu to tam okukuje jak by to šlo+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí