Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 21:08

Takže támhle je řeka? A tamtím směrem Tower. +ukazuje přes střechy+ Stejně nechápu, jak ses moh odsuď jen tak s klidem přestěhovat za mnou na samotu. +zazubí se, a občas odklepne popel ven z okna+ No, asi jo. Ale stejně budu muset na nákup, něco k jídlu, a toaleťák a tak. +pousměje se+ Tyjo, tady si budem muset sami vařit a uklízet, co? +uculí se, a docela se těší+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2014 21:26

Jo. +prikyvuje+ A tím směrem je Trafalgar a ještě dál Tower. +ukazuje tím směrem+ no jo. Nejakej toaletak tu ještě bude. Já jsem tu ani moc nevaril většinou jsem jedl venku nebo jsem si nechal něco dovist. A nebudem si muset uklízet chodí sem paní. Taková starší a už je zvyklá. +zazubi se na ni+ Jasné že jsem se úplně klidně přestěhoval k tobě. +prikyvne vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 22:00

To jo, ale takový ty základní věci, jar, sprcháč, a tak. a jídlo. +pousměje se+ Jo, ale teďka jseš ženatej, tak by měl bejt vidět nějakej rozdíl ne? +uculí se+ jako, že bych se měla starat. mejt okna a vanu, a tak. +zasměje se, a vyhodí vajgl z okna+ chci se o tebe starat. připadám si taková marná. +pousměje se, a chytne ho za ruku+ No jo, ale tady je to boží. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2014 22:04

Jo tak půjdeme nakoupit. +prikyvne+ Kousek odtud je obchod. Maj tam všechno. Asi. +uculi se+ No když se chceš o mě starat tak já ti v tom rozhodně nebudu bránit. +zasmeje se a pošle svůj vajgl za tím jejím+ Mutes mi taky nosit pivo a bramburky k televizi. +zasmeje se veselé když si představí jak je tam vyvalenej a pije pivo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 23:08

Ty seš blbej. +uculí se, když z toho má akorát srandu+ Chceš udělat párty? ohlásit svůj epickej návrat do vlasti kámošům? +pousměje se, a vstane teda a začne se tam trochu rozhlížet, kde jsou v kuchyni hrnky a kde příbory, kam si může dát oblečení a kartáček+ Měla bych se někdy taky zajít podívat do čajovny,, jestli jsem ještě nezkrachovali, tak si sem klidně někoho vem. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2014 23:12

Nikolivek lásko já jsem naopak geniální. +zazubi se na ni trochu zasilha a zasklebi se že to je vtip+ Party zní dobre. Já jsem vždycky pro párty zavolám kamosum aby přišli. Ale není tady žádnej alkohol fakt budem muset nakoupit. +pokýval hlavou a udělá ji ve skříni místo na oblečení a v koupelně taky na věci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 23:21

Jistě. +zazubí se+ Tak půjdeš na nákup a já se tady zatím trochu usídlím a poklidím? +navrhne, když najde pod dřezem nějaký čistící prostředky co ani nejsou prošlý+ Napíšu ti seznam věcí co jsou potřeba, a chlast a takový nechám na tobě. +usměje se, sedne si k pultu (nevim proč mám představu že tam má kuchyńskej ostrůvek s těma vysokýma barovýma židlema :D) a na kus papíru začne sepisovat takový ty věci na který by mohl apomenout, jako pytle na odpadky a nějaký ovoce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2014 23:30

+no jasně že tam je ostrůvek s barovejma zidlema :-D+ Tak jo. +prikyvne a kouká ji přes rameno co tam všechno píše+ A taky spoustu čokolády a slaninu a vajíčka. +napovídá ji děsně nenápadně a zubi se u toho+ Kdybys nekne našla schovanou trávu tak ji tam nechej. Je to tajná schovka. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 23:49

Neboj se. +uculí se, a všechno mu tam připíše, až se pomalu dostane na A4+ Je mi to jasný. +zasměje se+ Já hlavně doufám, že tu nikde nenajdu cizí kalhotky nebo tak. +zazubí se, papír mu složí a strčí do zadní kapsy u kalhot+ Tak se ke mně zas brzo vrať. +vtiskne mu pusu na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2014 23:55

Díky kočko. +podekuje ji spokojeně a poliby ji na tvář a vezme si seznam a kontroluje jestli tam nic nechybí+ No... Asi ne ale kdyby jo tak nejsou po mě. Občas si to tady půjčili kamosi co nemaj takovou možnost soukromí. +zazubi se na ní spiklenecky+ Takže kdyby nejakej přišel tak mu řekni že je tu obsazeno. +uchichtne se a jde ji ještě dat pusu než vyrazí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner