Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 22:00

Tak jo. +usměje se a začne mu umyvat hrudník a krk. Pak opatrně aby se mu nedostalo mýdlo do oči mu umyje sminky na obličeji který tam ještě zbyly. Pracuje pečlivě a jemné a trochu a u toho usmyva. Než začne s jeho vlasy tak ho krátce polibi+ Co zrovna děláte? +zeptá se ho když mu umyvat vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 23:05

+akorát se vždycky natočí jak potřebuje, a líbí se mu jak ho hladí, tak se taky trochu usmívá a dívá se na ni+ Pracujeme na něčem větším. teda, je potřeba připravit si půdu, a tak, a už se to díky všem komplikacím docela vleče, ale začíná to trochu vystupovat z obrysů. +vypadá poměrně spokojeně+ a když to klapne,zabijeme několik much jednou ranou. +uculí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 23:09

+poslouchá ho a pokyvuje hlavou že mu rozumí+ Další z tvých geniálních plánu. +ppusmeje se spokojeně+ Kdybys chtěl nějak pomoct nebo potřeboval do plánu zenskou tak mi řekni. Klidně vám pomuzu. +usměje se na něj a opatrně mu splachne z vlasů pěnu a pohladit ho dlanema po hrudi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 23:19

Přesně tak. +uculí se skromně+ no, kluci toho taky dost vymysleli. +připustí vesele+Jo? Já myslel, že se ti nelíbí bejt Pán Panchart. +pousměje se, ale vůbec to neříká zle nebo popichovačně+ Zatí snad žádnou nepotřebujeme. vymejšlím to tak, abysme se bez ní obešli. +pokrčí rameny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 23:26

No... +zaráží se když to řekne ale pokračuje dál+ Já jenom nejsem tak moc uchvacena z kradení a zlodejny jenom ty. +pousmeje se+ Když budete chtít pomoct tak vám pomuzu to je jasný. +pousmeje se+ Tedka mi došlo... Žes mě chtěl jenom zařadit do svýho života. +fakt ji to teď došlo+ Jsem ráda součástí tvyho života.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 23:47

Já ti to nevyčítám. +zavrtí hlavou rozhodně, aby věděla+ To jsem chtěl. +usměje se, a je rád, že jí to došlo+ Pořád chci. +dodá+ Akorát tenkrát jsem nevěděl, jak to udělat jinak než tě do něj takhle uměle naroubovat. teďka vím, že kvůli tomu nemusíš bejt součást mýho gangu, +pokrčí rameny s úsměvem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 23:52

+chvíli na něj kouká ruce na jeho hrudnku a usmívá se a vlastně ani moc ne i co říct+ Děkuju. +řekne nakonec s úsměvem a nakloní se k němu aby ho hezky polibila+ Miluju tě. +zašeptá potichu do polibku a rukama mu vyjede na ramena+ Já té taky chci ve svým životě. Na něco přijdeme. +pousmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 říj 2014 00:15

Já tě taky miluju. +usměje se, a je mu to vidět na očích, chytne ji za ruku a vtiskne jí pusu do dlaně, načež ho políbí, tak si ji k sobě přitáhne a polibek jí hezky oplatí a objímá ji+ Jo, toho se vůbec neboj. +přikývne s úsměvem a je si tím úplně jistej, jen tak ji u sebe drží a je mu s ní hezky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 říj 2014 17:23

Tak jo. Já se nebodjím. Ne s tebou. +usměje se na něj a přitulí se k němu, pak se otočí a opře se o jeho hrudník, hlavu si opře o jeho rameno a hladí ho jemně po stehně a jen tak relaxuje a je mu s ním moc hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 říj 2014 18:18

To je dobře. +usměje se, a tak hezky ho to vevnitř zahřeje+ já tě budu hlídat. +pošeptá jí, a vtiskne jí pusu pod ucho a hezky ji u sebe obejme, trochu ji pod vodou hladí po kůži, a nad vodou rty po krku, a úplně mu to stačí a vydržel by tak klidně celej den+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí