Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 18:05

Jo, moc dobře. +zafuní mu do kůže na hrudníku a spí ještě chvilku, než se konečně vzbudí, spokojená a vyspaná. Protáhne se a usměje se na něj a kouká na něj, jak klidně spí, trochu špinavej od těch šminek, ale úplně úplně boží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 18:38

+spokojeně u ní spí a trochu se k ní tulí, a pochrupuje o něco dýl než ona, jelikož usnul až pozdě v noci, líčidla má trošku rozmazaný pod očima+ mmhm... +zamumlá ze spaní, a pootevře oči, všimne si že na něj kouká, a uculí se jedním koutkem+ Co? +pousměje se, a prsty jí trochu pohladí po pasu kde je má položený+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 18:47

+kouká na něj, jak vypadá trochu jinak, než obvykle+ Máš rozmazaný líčidla. +uculí se na něj+ A vypadáš trochu jinak. +lehne si k němu, kouká na něj a konečky prstů ho hladí po tváři+ Co jsi dělal v noci? Nějakej kšeft? Okrádání bohatejch? +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 18:57

Promiň. +usměje se, a koukne jestli jí neumazal polštáře+ No, to je taky cílem, vypadat jinak. +zazubí se+ Líbím se ti takhle víc? +zahýbe obočím vesele+ Jo, měli jsme něco rozdělanýho. +přikývne+ Jinak bych přišel dřív. +usměje se omluvně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 19:21

To je v pohodě. +mávne rukou nad téma polstarema+ No ani ne. Nejvíc se mi libis jako ty. +pousmeje se+ Že ty jsi sváděl nějakou ženskou. +zazubi se na něj veselé a pořád se k němu tuli+ Půjdeme se umýt? Pořád máš ve vlasech barvu. +prohrabne mu vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 19:46

Tak jo, já se na rande převlíkat nebudu. +zazubí se+ néé, jenom jsem byl velice okouzlující. +zamrká na ni řasama+ Asi by to chtělo, začíná to trochu svědit. +přikývne+ včera jsem byl zralej rovnou na odpadnutí, nechtělo se mi s tím ještě smývat. +pousměje se, vyleze z postele, a cestou do koupelny se svlíká+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 19:59

+uculi se+ No jo ty umís bejt dycky velice okouzlující. +usmívá se a kouká za ním jak jde do koupelny a kouká jak si napouští vanu. Pak že sebe shodí noční košili a s úsměvem k němu přijde a prohrabne mu vlasy+ Muzu jít do vany s tebou? +zeptá se ho a bůh ví proč se boji že ji to nedovolí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 21:02

To si piš. +uculí se vrcholně okouzlujícně, a nechává za sebou cestičku z kusů oblečení, jen tak bez ladu a skladu, dá napustit vodu, chvilku sleduje lahvičky co tam má na poličce, k pár si přičuchne, a nakonec trochu něčeho voňavýho nalije do vody, aby to trošku pěnilo a hezky vonělo+ Nemůžeš. +zavrtí hlavou úplně vážně+ rozhodně musíš. +uculí se na ni vesele, a vleze si do vody prnví+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 říj 2014 21:23

+zprvu se trochu zaráží ale pak se usměje když ji to dovolí+ Ty ses cvok Locke. +uculi se na něj a vleze si za ním do vany+ Já té umyju chceš? +koukne na něj a vezme houbu a dá na ní nějaký pěkně vonavy mýdlo aby se to netlouklo s vůni ve vaně a rozdelava si pěnu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 říj 2014 21:55

Jsem, a zatím mi to prochází. +zašilhá na ni poněkud, zazubí se, opláchne si obličej a namočí vlasy, a udělá jí ve vaně taky místo+ Jasně že chci. +uculí se trochu, a spokojeně drží, protože je to moc příjemný+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí