Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 00:01

Jestli chceš, tak můžem. bylo by to těžce dekadentní. +uculí se+ jen mi přijde, že takovýhle velký domy by měly bejt plný lidí, ne? Je to takový smutný, když jsou opuštěný a nikdo v nich nebydlí. +pousměje se+ To je pravda. +mrkne na něj+ jseš velice pozornej a boží manžel. +zazubí se, a nechá mu vždycky půlku dezertu, aby mohl všecko ochutnat, a pomalu se tím přepracovává, a je jí blaženě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 00:06

Však by byl plnej lidí, pokaždý, když by tam byla párty. +uculí se vesele a taky jí nechává půlky z těch, co ještě nejedla a tak jim to tam koluje+ Však budeme bydlet v tom bytě, kterej teda bude taky velkej, protože se nám tam musí všechno vlízt. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 00:25

jo, ale jak často něco takovýho pořádáme? +pokrčí rameny+ buď jseš v hospodě nebo já někde, a nebo se spolu zpijem doma. +uculí se, a ujídá co ještě neměla+ Jo, já se děsně těším, až ho budem zařizovat. +zasvítí jí oči+ budeš mi muset sebrat kreditku. +zazubí se, a pak se opře o židli a poněkud zafuní, jak jsou jí šaty z toho jídla trochu těsný na břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 00:28

+Bude to až tak velkej vítr, jo? +zasměje se a pomalu ujídá ze všech dezertů, co tam ještě zbyly, od každýho chvilku+ Tak ti tam nastavím limit a budeš se do něj muset vlízt. +zasměje se vesele+ Já si zařídím herní místnost. +zamluví si radši+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 00:41

No, já když se nadchnu, tak se občas trochu zapomenu, to už sis mohl všimnout. +zazubí se+ možná to bude nejlepší. +uculí se trochu+ no jasně, to je celý tvý. +přikývne+ já budu ráda, když se mnou půjdeš vybírat záclony, ale zas tě jako nechci nutit. +uculí se+ Dej mi pusu. +usměje se na něj přes stůl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 00:43

No jo, to už jsem si krapet všimnul. +zasměje se vesele a kouká na ni, jak je veselá a je to boží+ Záclony? +zatváří se trochu+ To bude trochu nuda, ne? Nemůžeme spolu vybírat něco jinýho, třeba postel, nebo gauč, nebo křesla? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 00:52

ale myslím to dobře, náhodou. +uculí se+ však to absolvovat nemusíš, fakt. +zasměje se+ já jenom chci, aby se ti tam taky líbilo. aby to bylo naše. +usměje se na něj+ můžem spolu vybírat všechno co budeš chtít. +zazubí se taky, a vesele na něj vyplázne jazyk, když jí nechce dát pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 00:56

Jo, něco spolu vybírat budeme. Budeme se courat po obchodech s nábytkem a rozvalovat se na postelích a představovat si je v naší ložnici. +zasměje se+ Chci to zařizovat s tebou. Aspoň něco. +koukne na ni, že fakt jo a když na něj vyplázne jazyk, tak se nakloní, pěkně si ji chytí a dá jí pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 01:07

no já tě znám, brzo nás vyvedou. +zazubí se na něj+ aseberou za pohoršování veřejnosti. +uculí se na něj, a pusu mu hezky oplatí, a je jí fajn, i když trochu přecpaně+ uvidíme, jak nám to půjde. +usměje se+ půjdem? ještě někam zajdem, ne? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 01:13

Mě? +zatváří se děsně pohoršeně a koutky mu cukaj+ No mě vůbec ne, já se umím děsně ovládat, jsem lepší než čínskej mistr jógy. +zazubí se na ni a pod stolem s ní proplete nohy a hladí ji lýtkem po lýtku+ Tak jo. +přikývne a mávne na číšníka, že to zaplatí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner