Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2014 14:33

No tak koupíme dva byty nad sebou a necháme si do nich dostavit schody. +uculi se+ to by neslo? A piano je navíc důležitý, ski se na něm delat zajimavy věci. +zahyne obočím+ jasně že jo, a perfektni mejkap, a budeme spát v oddělenych postelich, jako v padestkovym filmu. Jzazubi se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2014 15:03

Jo, to je dobrej plán. +uculí se přikyvuje a už vidí, jak to dělají na schodech a vůbec všude a chviličku mu to zabere+ No jo, zajímavý věci. +přikyvuje s úculem+ Oddělený postele... +pokyvuje hlavou+ To je žhavý. +zazubí se na ni+ A souložit budeme jenom ve čtvrtek.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2014 17:31

Na co myslíš? +uculi se pobaveně+jo, a ja budu mít flanelovou košili. +zazubi se+ a taky na nee výročí, azbudou děti u vašich. +vynejsli a mává vidlickou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2014 17:41

Jo takovou tu s kanýrem u krku a až ke kotníkům. +uchichtne se a vyjídá hrážek z grilovaný zeleniny+ No, tak to bude žhavý, kočko. A budeme pořádat večeře pro přátele, co budou nosit takový ty bílý košile a světlý kravaty. +směje se+ My sme cvoci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2014 23:08

jo, nejlíp fialovou. +zazubí se, a občas mu trochu zeleniny ukradne z talíře, ale jenom tu co nemá rád+ nejsme cvoci, to je náhodou úplně normální! +zazubí se+ těším se na to. že tam budem spolu. +usměje se na něj přes stůl, a přikryje mu ruku tou svojí+ myslíš, že tu mají dezerty?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2014 12:02

Je? Já nechci dělat normální věci. Normální věci jsou nuda. +zazubí se na ni a mávne na číšníka vyžádá si dezertní lístek+ Tak se na to koukneme. +otevře ho+ Hele, hele. +koukne na číšníka+ My si dáme všechno odshora až dolů,. Všechny dezerty, jo? +zazubí se na něj a vrátí mu lístek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2014 13:05

Tak budeme pořádat gatsbyovsky dvacitkovy partyse swingem a sampusem. +zazubi se vesele+ ja si vezmu ty krátký šaty a špičku, a budem spolu pít šampaňským. U toho piana. +uculi se+ a třeba se konečně naučím hrát kulecnik abys mě pokazdy neporazil. +zasmeje se+ všechny! +vykuli oči jak je to genialni+ ja te miluju.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2014 23:19

Jo, ale to se mi líbí. A neměli bysme si na ně pořídit taky nějakej takovej palác, jako měl on? +zasvítí mu oči+ Barák určenej jenom na pařby. +zasní se na chvilku+ No, to nemáš šanci, kočko. Já mám děsnej náskok a navíc jsem v kulečníku děsně dobrej. +zazubí se na ni sebevědomě+ Jasně, že všechny. +přikývne a dělá jim tam na ně místo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2014 23:33

no, to by bylo totálně boží a totálně nehospodárný. +zazubí se+ ale mohli bysme si takovej barák někdy pronajmout. na párty, třeba příští rok na výročí, jestli to se mnou přežiješ. +usměje se+ a pak ho nebudem muset uklízet. +uculí se vesele+ já tě doženu! +vyprsí se+ a až tě porazím, tak mi budeš muset splnit každý přání. +zazubí se na něj, a když jim číšník donese všechny ty dezerty, chopí se lžičky a začne rozbíjet krustu na créme brulée+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2014 23:44

No a? +koukne na ni tázavě+ Peněz máme dost, tak co. +pokrčí s úsměvem rameny+ No to si teda piš, že to s tebou přežiju. Já s tebou budu napořád, to se s tím musíš smířit. +zazubí se na ni a přitáhne si k sobě brownies a začne ho jíst+ Hm? Ale já ti splním všechno i tak, no ne? +zasměje se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner