Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 17:11

hnedka né, dyť spolu furt jen souložíme. +zazubí se do šampusu+ no, klidně mě můžeš hlídat i zblízka, ty batmane. +uculí se na něj+ Jo, to by se mi líbilo. +usměje se taky, a stiskne mu ruku+ myslela jsem na Londýn. je tam hezky. +pousměje se trochu+ parádní město na sofistikovaný poflakování. +uculuje se, a když jim donesou polívky, neochotně ho teda pustí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 17:29

Ne? Ale tys říka,a že to tady budeme dělat na záchodech. +ztiší hlas do šepotu a zubí se u toho+ Já jsem Batman! Mám spodky, na kterejch je to napsaný! +řekne, protože to dokazuje úplně všechno+ To jo. +přikývne a vezm si lžičku na polívku+ A budeme tam jezdit všude na kole. +uculí se a pustí se do polívky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 18:03

můžeme to dělat i na jinejch záchodech. +uculí se trochu+ a na záchodech se to má dělat z největší vášně, a ne že si to naplánuješ. +zazubí se+ Já vím, viděla jsem je. jsou to boží spodky. +zasměje se+ jednou jsem v nich spala. +svěří se mu spiklenecky+ tyjo, já na kole nejela ani nepamatuju. +usměje se mezi lžícema polívky, a přijde jí to hezký, že spolu jen tak někam jdou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 18:11

Jo? Aha. +pousměje se+ Tak když z vášně, tak musíme počkat až nás zachvátí vášeň. +uchichtne se do polívky a pak si rozloupne krevetu a začne ji jíst a kouká na ni, tak s mírným úsměvem a jak je to hezký+ Fakt? A byla jsi jako Batman? +pousměje se+ Kolo je úplně boží, dostanej se na něm úplně všude. I na pěší zónu, nebo po schodech. A můžu tě vozit na řidítkách.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 18:33

já se domnívám, že to nebude trvat tak dlouho. +zasměje se+ To jsem ani nevěděla, že máš rád krevety. mohli jsme je dělat doma. +pousměje se, a odstrčí dojedenej talíř+ jasně že jsem byla jako batman. +uculí se+ a catwoman dohromady! +zakoulí očima+ a nevytřeseš ze mě na schodech duši? +zazubí se+ to bude fajn. +usměje se+ budem jezdit po městě a do parků a bude nám dobře. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 18:38

No krevety jsou krevety. +uculí se na ni a vezme jednu krevetu, co je ještě celá a začne s ní na ubruse předvádět tanec, něco jako swing a prozpěvuje u toho+ Já jsem kreveta. Bydlela jsem v moři, jsem mořská kreveta a hledám kreveťáka. +uculí se na ni a nechá toho, když na ně koukne číšník+ Na schodech se vytřese duše z každýho. ty asi sejdeme, nechtěl bych s tebou havarovat. +usměje se na ni a odstrčí prázdnej talíř+ Bude nám parádně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 19:18

já je mám ráda. +usměje se, a jen se culí nad panem swingkrevetou+ no to bych taky nechtěla. +zasměje se+ je nám parádně. +pousměje se na něj+ zajdem po večeři ještě někam na panáka? +zajímá se, a očí jí jen svítěj, jak se těší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 19:31

Můžeš sníst pana krevetu jestli chceš. +nabídne jí+ On bude nadsenej. +zazubi se na ni a pan kreveta k ní dokraci za jeho pomoci+ Na drink? No můžeme. +pokrci rameny že jako klidně+ A chtěla bys zas do nóbl podniků nebo do nějakýho pajzlu? +koukne na ni+ Nebo můžeme udělat vyjimku a jít do normálního podniku l. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 20:18

nene, dyť to je tvůj pan kreveta. +zazubí se, a zapíchne ho nemilosrdně vidličkou+ dáme si bouchanou tequilu. +uculí se na něj+ klidně do nějakýho pajzlu. mně je to fuk. +pousměje se+ ale měli bysme ještě někam zajít, když už sis na to podmaloval oči. +mrkne na něj, a když jí přinesou jídlo, vrhne se nejdřív ze všeho na fazolky se slaninou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 říj 2014 20:27

Pan kreveta se loučí. +řekne tragicky a nechá ho odnyst ať už živýho či mrtvyho+ Já jsem věděl že se ti to bude líbit. +zaculi se na ni veselé a trochu svudne+ Tak jo. Tys vybrala ristoran a já výběru pajzl jo? +uculi se na ni a přitáhne si svůj stejky a začne ho krájet a pak ho ujida jenom vidličkou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner