Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 17:57

+jak se tam přes ni naklání tak mu naprosto neápadně kouká na zadek a uculuje se u toho, ale když se zas vrátí k ní, tak kde nic tu nic+ No jo. +přikývne+ To budou asi oni. Možná mají prostě hlad. +odtuší+ Nakrmíme je, něčím je uspíme a zatáhneme zpátky. A pak zavřu ten portál. +koukne na něj, jestli s tím souhlasí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 říj 2014 18:28

+přikývne a usměje se+ jo, to zní správně. +souhlasí+ tak doufejme že žerou i něco jinýho než koně. +uculí se trochu+ dáme jim nějaký uspávadlo do žrádla? +koukne na ni tázavě+ Myslím že na dvacet třicet metrů bych se uspávací šipkou trefil, ale nechci riskovat, že by je to neporazilo. +zazubí se trochu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 18:31

Jo, do žrádla. +přikývne+ A budeme je sledovat dalekohledem z terasy. Nejspíš žerou taky ovce. Zkusíme to na ovce. +usměje se na něj+ Nebo je prostě ůžeme zastřelit a vycpat. +odtuší, ale tváří se, že se jí to moc nelíbí a jednou rukou ho pořád hladí po boku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 říj 2014 18:43

máte taky ovce? +koukne na ni překvapeně+ a ty se trefíš? +uculí se trochu+ Já bych se trefil kuší, ale ty střelný zbraně až tak moc neto. +připustí sebekriticky+ No, vycpanýho bych ti dal k posteli, aby si Maltezius v noci nedovoloval. +zazubí se+ a toho druhýho bych naaranžoval dvojčatům za dveře od pokoje, až přijdou v noci ožralý domů. +zasměje se potouchle+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 18:47

Máme ovce, jasně. +přikývne a pousměje se+ Já? Já se netrefím ze dvou metrů, prosím tě. +zasměje se bezstarostně+ Ale prosím tě. Maltezius by si v životě nic nedovolil. +usměje se na něj a políbí ho, aby si nedělal starosti+ Tak je odtud zkusíme dostat po dobrým a když to nepůjde tak po zlým. +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 říj 2014 18:58

Páni, a kde? +diví se, pač tam nikdy žádný neviděl+ No, tak to teda nevím, kdo je střelí. +uculí se+ pač se obávám, že šoupat do nich šipky z kuše je asi jako polechtat je na žebrech. +pousměje se+ No, to je určitě proto, že ví jak bych ho zmydlil. +napne svý neexistující svaly+ Tak jo. naservírujeme jim pár oveček rohypnolek. +přikývne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 19:00

Za řekou, na druhý straně jsou pastviny. +ukáže tím směrem, ale spíš jenom tak mávne rukou+ No, nebo si je můžeme nechat, ochočit a jezdit na nich. +navrhne se zazubením se a pak si ho přitáhne k sobě a políbí ho, protože zovna děsně nutně musí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 říj 2014 19:11

Aha. +uculí se+ Já ani nevěděl, že tam je to taky vaše. +usměje se+ nabrnknul jsem si zazobanou kočku. +uculuje se trochu+ naučíme je žonglovat, a pak s nima budem jezdit po Camorru? +zazubí se vesele, přitiskne ji k sobě a omotá paže kolem těla, a polibky jí hezky pomalu a hravě oplácí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 19:20

Jo tam taky. A pak až k těm utesum. +uculi se+No ani ne. Já nededim nic.všechno je miho brachy. On mě jenom živí. +zazubi se na něj+ Takže kdybys sis chtěl nabrnknout jeho tak ti to domluvíme. +zasmeje se veselé a potichu a objímá ho a oplaci mu polibky+ Měli bysme se oblict než sem někdo vlitne.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 říj 2014 19:42

No, tak to bysme ho měli zbavit svéprávnosti, nebo něco. +uculí se, ale jen ze srandy+ A pak bych byl irskej hrabě. +zazubí se+ že bych se až tak obětoval? +pohladí se zamyšleně po strništi na bradě+ 8le, kdo by sem lítal, dyť je tu jenom maltezius, a ten vždycky ví, co se kde děje. tak by sem nevlez. +usměje se, a je odhodlanej udržet ji nahatou nejlíp furt+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré