Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 23:06

Já se ti nedivím, prát někomu špinavý fusekle není zrovna modrý z nebe. +zašklebí se na ni vesele+ To bylo. +uculí se a přikývne, že s tím naprosto souhlasí. A proti tomu, že ji políbí, on vůbec nic nenamítá a jen se na ně usměje, aby to věděly+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 23:17

Jo, mít manžela je pěknej vopruz. +souhlasí s nima+ v noci ti slintá na krk a funí do ucha, furt ti bere peřinu a sežere všechnu slaninu. +protočí oči, že to je děsný, a vesele se culí, podrží si ji u sebe a polibek jí hezky oplatí, jen tam s nima tak leží a přijde jí to hezký+ takže dobrý jo? +otočí se na byrona+ já jsem moc nestíhala koukat jak se tváříš. +culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 23:21

To teda není pravda. +hájí se hnedka Byron+ Peřinu mi dycky bere ona. Já nemám nejmenší šanci ji získat zpátky. +zazubí se na ni+ Rozhodně dobrý. +přikývne s úsměvem+ Bylo to rozhodně a naprosto boží. Tvářil jsem se náležitě uchváceně. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 23:30

kecá, důkazem jsou moje věčně vymrzlý nohy. +uculí se+ No, a kdy se nám předvedete ty a nějakej další kluk? +zazubí se na něj Angie, a jak tak hladí Vicky po boku a v pase, občas mu přejede omylem po ruce, tak se omluvně usměje a stáhne se+ no já jsem to viděla, máš to uchvácení zaschlý na kalhotech. +zazubí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 23:42

Mám já tady vůbec nějaký hlasovací právo? +zubí se+ To je důsledek toho, že jsem se dvěma ženskýma v jedný posteli, že jo. +směje se vesele a když ho Angie pohladí, jen se osměje a stiskne jí ruku+ Jo, to mi musí moje manželka vyprat. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 23:51

ale jistě miláčku. +zazubí se na něj a dá mu moc hezkou pusu+ hele jak se tváří že se mu to nelíbí, s dvěma nahatýma holkama v posteli. +uculí se trochu+ No jo, já ti to vyperu. +usměje se, jak je úžasná manželka. Angie se trochu lekne, když ji chytne za ruku, ale pak se usměje a taky ho po ní pohladí, a zůstanou jí tak rukama na břiše+ Tak aspoń máš jistotu, že všechny vaše děti budou fakt tvoje. to totiž nedám. +uculí se Angie+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 23:58

No líbí, no., +zasměje se vesele a trochu se přitulí k Vici a dá jí pusu aspoň na rameno, když se teďka tulí k Angie. Po chvilce pustí Angie za ruku a chytne Vici a proplete s ní prsty+ No, ještě to tak. +zasměje se vesele, že děti si udělá sám+ Děti ještě zvládnu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 00:07

Mně se to taky líbí. +pousměje se na ně oba a pohladí je, a zas se chvilku na střídačku tulí k němu, chytne ho za ruku a palcem mu pod dekou přejede po snubním prstýnku, což je takový její univerzální gesto jak mu říct že ho má ráda a neříct to nahlas+ A vy už jako... +koukne na ně překvapeně Angie překvapeně na ty děti+ no, to sem budete jezdit ještě míň, co? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 00:14

+koukne na ni a zvedne koutek v úsměvu+ Ne ještě ne. +zavrtí hlavou+ Můžeš bejt klidná, ještě to má čas. Fakt dost času. +pousměje se a lehne si na bok, aby na ně viděl+ Tak přijeď někdy ty k nám, ne? +koukne na ni tázavě, proč ne, jako+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 00:25

+trochu se jí hezky zhoupne žaludek, jako vždycky když když se na ni tak usměje+ Ještě ne. +uculí se trochu, a opře se mu spánkem o hruď+ No jo, když tam u vás nikde nic není. +uculí se trochu+ a v posteli tvýho bráchy vydržím jen tak dva tři dny. +zazubí se na ně, a trochu se culí, jak jsou úplně jasný a zblblý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner