Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 16:14

+usměje se na ni zpátky, hezky a šťastně a když dojdou domů, tak si svlíkne to formální oblečení a obleče se do něčeho pohodlnějšího a pak dojde do kuchyně+ Hele, co sme včera upekli. +uculí se a vyndá ten cheesecake, co upekli s Vici+ A ještě jsou tam lasaně. +usměje se+ Kdo si dá?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 16:25

+zůstane v šatech, i když jsou prosáklý smutkem, a připraví talíře+ Vidíš, jak se to teďka hodí. +nandá každýmu+ Můžem si pak něco zahrát. člověče napij se, nebo tak. +pokrčí rameny, a má pocit, že by měli zůstat nějak spolu, a ne jít každej do svýho koutku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 16:31

+nakrájí ten cheesecake a nandá ho na talíře a každýmu jeden dá+ To jo. +přikývne+ To by bylo fajn. +usměje se na ně trochu, sedne si zas k Vici a vezme si lžičku+ Vařili sme to spolu s Vici, takže to bude boží. +uculí se na ně kolem, povzbudivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 16:48

+roztáhne tam teda hru, a když všichni dojedí a pochválí kuchaře, rozloží figurky. Atmosféra se brzo rozproudí, a místo truchlení se smějou a utahujou si z těch kterým to zrovna nejde a musej pít, a blbnou tam až do noci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 17:17

+je rád, že je tam už líp a že se Vici už usmívá, tak ji občas pohladí po ruce, nebo po stehně, ale jenom tak. Sám pije docela dost, ostatně jako obvykle při takovéhle hře, ale je mu to celkem jedno a směje se tam s nima. Nakonec už ai moc nevidí na kostky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 17:27

+když už zase prohraje, složí rezignovaně kostky a zazubí se+ Já nevím jak vy, +vstane a trochu se jí motají nohy+ ale já jdu do postele. +uculuje se na ně, dojde do ložnice a padne naznak do postele, tak jak je v šatech, a trochu se culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 17:35

+když ji usmlyší a vidí, že vstává, tak je hnedka taky na nohách+ Já jdu taky! +vyskočí a pádí za ní a skočí na postel hnedka vedle ní, taže se to s nima pěkně zavlní+ Ahoj, krásko. +zubí se na ni+ Máš tu místo? +culí se a vlní obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 17:40

+poněkud s ní ta matrace nadskočí, což jí přijde ohromně vtipný+ Já mám volno pro čtyři. +rozvalí se vesele na posteli. Angie se opře o futra, a kouká na ně se zdviženým obočím+ Zabrali jste mi postel. Zase. +poznamená, ale usmívá s e+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 17:56

+zubí se jako měsíček a mrká na ni+ My? Já? +vyvalí na ni oči+ Já ne! +otočí se hned+ To ona. +ukáže na Vici a hnedka se snaží zahrabat do peřin+ Angie útočí! Ústup! Do zákopů! +zakope se do peřin a kouká mu jenom nos a oči a fakt vypadá jak v zákopu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 18:10

On taky. +ukáže na Byrona obviňujícně, a málem přitom spadne z postele+já ti půjčím peřinu. +slíbí jí, a udělá jí tam místo, pak ji obejme kolem pasu a strašně usilovně předstírá že spí, dokonce itrošku falešně pochrupuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner