Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 03 říj 2014 00:53

Tak to jo! +přikývne, že si to mohla myslet+ To je dobře, sice by se tady po tom jenom zaprášilo... +no Winnie na zemi fakt nebude, takže si přileze na židlu vedle Vanessy a furt ju otlapává a přitom spokojeně žvýká+ Musíš zajít na jídlo častěji! +taky tam bojuje s kačenou+ Co vůbec teď děláš? +tváří se, že nic nevííí...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Security » 03 říj 2014 10:15

+Yohannce dojde na bar zásilka+

Obrázek

S láskou MI6
Security
Security

Příspěvekod yohannka » 03 říj 2014 10:37

+koukne překvapeně na zásilku a pak se začne uculovat nad lístečkem.. a pak přemýšlí jak docílit toho aby jí kytka nechcípla+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 04 říj 2014 01:13

+musí se zasmát, jak si Winnie zabere vedlejší židli u stolu+ Je neuvěřitelně společenská +mezi sousty ji co chvíli pohladí+ Já bych sem klidně chodila denně, vždycky mi tady bylo fajn, ale teď už nemám moc času lítat po světě +pokrčí omluvně rameny a začne ohlodávat stehýnko+ Vrátila jsem se ke své původní práci, v ozbrojených složkách +shrne to zhruba, dává si pozor na pusu, protože z tisku ví, že Bea se dobře znáá s jedním jejím kolegou:)+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 04 říj 2014 15:53

Je to malá vtěrka, ale copak jí de odolat? +povzdychne si a zakroutí hlavou+ Moc práce? +koukne na ni zkoumavě+ Ozbrojený složky...+zopakuje to po ní+ To má docela daleko od opečovávatelky chlupatých, ne? Nevěděla jsem (kdysi, ehm..) že se pohybuješ v tomhle byznisu. Mohla jsem tě víc využít! +uculí se a trochu nakrčí čelo, když si představí, že Vanessa pracuej s Altairem, ale snaží se nedat nic najevo a usmívá se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 05 říj 2014 00:02

Dá se říct +přikývne, že moc práce+ To ano, ale tu pečovatelku jsem dělala spíš pro potěšení, než z povinnosti. Mám ráda zvířata, jak jsem řekla při tom pohovoru +usměje se a odloží příbor, jak jí Winnie pořád visí na loktu a dožaduje se dalšího bambusu+ Už nemám. Příště urvu rovnou celou větev +zasměje se+ Co bych ti ještě dala dobrého? +zahlédne na stole mísu s čerstvým salátem, tak jí zkusí jeden list dát, jestli to bude chtít a pak se věnuje Bei+ Nechlubím se tím moc. A ani jsem nehledala práci v tomto oboru tenkrát +pokrčí s úsměvem rameny a pokračuje v jídle, když je Winnie zaneprázdněná salátem+ A jak jdou kšefty? +odvede nenápadně od sebe pozornost+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 09 říj 2014 16:04

Potěšení? Né, že bych je neměla ráda, ale člověk s nima má dost co dělat - zvlášť když sou pohromadě a rozdovádění...+mávne rukou+ Ona musí být přežraná, to jen tak otravuje. +no Winnie nepohrdne ani salátu a spokojeně se do něho pustí+
Tenkrát... +zopakuje s lehkým úšklebkem, ale hned se zase začne tvářit normálne+ Dobře...+přikyvuje+ teda...tak, abych nekrachla, vzhledem k mým zmraženým účtům... Ale ono se to zase zlepší...aspoň doufám, vypadá to být na dobré cestě.
Mmmm a jak se mají Styx a Remus? Škoda, žes mi tenkrát neprozradila, že jste sestry... +zadívá se na ni+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 11 říj 2014 21:02

To tedy dokážou někdy pozlobit +zasměje se, když si vzpomene na jejich výlet do parku i s Nagini+ Ale mně to nevadilo, vážně. Byla jsem ráda, že jsem mohla chvíli dělat něco jiného. Sama žádné zvíře nemám +pokrčí s úsměvem rameny+
Slyšela jsem něco o tom. Mrzí mne, že ses dostala do takové situace. Ale člověka v životě potkají různé zkoušky, se kterými se musí vypořádat. Určitě bude zase líp +mrkne na ni povzbudivě+
Mají se skvěle, až si kolikrát říkám, že tak ideální pár snad ani nemůže existovat +uculí se pobaveně+ Nedávno mne pozvali k sobě, slavili jsme narozeniny. Příjemně mne to překvapilo +pousměje se+
Tenkrát jsem vůbec netušila, že se se Styx znáte. A taky jsem vypadala trochu jinak než teď +zkoumavě na ni koukne, co všechno Bea ví, když se tak na ni dívá, ale pak dojí a odloží prázdný talíř+ Bylo to opravdu výborné. Poděkuj za mně šéfkuchaři.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 15 říj 2014 17:23

Tak to jsem ráda, že tě to bavilo. Ne? A proč si nějaký nepořídíš? Teda asi spíš nějaký míň náročný, než tyhle pijavice...+zašklebí se na lísající se Winnie+
No jo...+mávne rukou+ to se halt stává... Já už se postarám, aby se všechno zase vrátilo do starých kolejí. Navíc mi lidi okolo hodně pomohli, takže to nemá až tak katastrofální dopady.
To máš pravdu, jsou neuvěřitelní! Jo? Tak to je od nich hezký.
Jo to jo...jinak bych se asi divila tomu, že na mě Styx zapomněla a chce mi hlídat drobotinu. +uculí se+ Vyřídím, +taky dojí+ jsem ráda, že ti chutnalo.
No já už budu muset jít, +posbírá talíře+ Ale jestli půjdeš nahoru za aupairkama, tak jim tam můžeš vzít rovnou i Winnie? +koukne na ni+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 16 říj 2014 10:06

+v mezičase tam vytváří podzimní výzdobu, zkoumá návody na vyřezávání dýní a probírá s kuchařem co všechno zařadijou do dýňovýho menu+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince