Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 13:10

Jo? +uculi se na ni+ To mám vzít jako návod? +zubi se a zapamatuje si to+ Ale to bude vhodnější až po pohřbů. +zamrka na ní spiklenecky prituli ji k sobě a pěkně ji polibi+ Tak co? Vsanem a uděláme snídani? Abysme tam nesli s prázdným žaludkem. Najezeny se snáší všechno líp. +pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 13:42

Já fakt nepoznám, jestli si děláš srandu, nebo bys fakt chtěl. +zazubí se trochu+ Jo, pohřeb. Musím si půjčit nějaký černý šaty. +protáhne se tam+ Hm, to bysme měli. Když mně se vůbec nechce z postele, tady je hezky a teplo. +uculí se, a zachumlá se tam k němu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 13:59

+sibalsky se na ní zaculi+ To záleží na tom jestli byste to udělali. Jestli ne tak si jenom dělám srandu. +zazubi se na ni a polibi ji krasne dlouze a hluboce+ Tak ještě chvilku. Já té odtud vyhanet nebudu. +uculi se a zachumla se tam s ní. Prituli se a z peřin mu kouká akorát tak nos+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 14:10

No, to záleží na tom, co máš přesně na mysli. +uculí se taky, napůl celá pod peřinou, a tulí se tam k němu, trochu ho olíbává a je jí u něj pěkně+
ptá se jestli chceš líbačku a trochu muchlování, nebo all-inclusive. a nebo se taky zapojit. +otočí se k nim Angie, která už ani náhodou nespí, a jen se uculuje, jaký jsou sladký jak cumel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 16:30

Mužů si vybrat? +zazubi se na ně+ Tak to bych bral to all inclusive. +zasmeje se a koukne na Angie ale Vici si furt drží u sebe a trochu ju hladí+ Neuděláme si fotku? Jinak mi to kluci nebudou ani věřit. +zubi se na ně a valí se tam s nima v postrli i kdy vždycky tak nějak u Vici a na Vici nebo pod Vici+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 16:50

Vy dva. +koukne na ně, a musí se culit+ Jste děsně sprostý. +oznámí jim vážně a koutky jí cukaj, ale fotku si s nima udělá, a pořádně se ksichtí do objektivu+ tak já jdu teda na tu snídani. +vyleze z postele a rychle se obleče, a Angie se vydá do sprchy, a vybrat nějaký černý oblečení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2014 17:11

Já? +vyvalí na ní oči sokovane+ To bych si v životě nedovolil bejt sprostej.+vrtí hlavou a směje se veselé a udělá si s nima fotku a tváří se děsně machrovsky a pak se jde umejt a oholit a kouknout jaký tu má oblečení+ Vici... +koukne na ní poněkud bezradně+ Já tu nemám nic cernyho. +ukáže na svý věci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 17:31

Jasně. +zazubí se, a dá mu pořádnou pusu. připraví jim vajíčka a tousty, a pořádný kafe, rozloží snídani na stůl a za chvilku se tam připotácí rozespalej Jess, tak mu hned nallije+ Tak si něco vyber a já to obarvím. To je jednodušší kouzlo, než stvořit nějaký oblečení úplně od začátku. +slíbí mu, a jde si oblíct šaty, co jí Angie půjčila, jsou velice slušný, černý a trochu s krajkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 18:19

Díky kočko. +usměje se na ní a jde se oblict a pak se k ní vrátí a nechá si ty šaty prebarvit na černo a šedou. Že vypadá i slušně a elegantně a hodí se k ní jak je hezká. Pak si vezme něco k snídani. Ale opatrně aby se nepokydal a pozdraví Jesse+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2014 18:39

+položí mu ruce na oblečení a obarví ho, nějak hezky, a dá mu pusu, pač mu to nehorázně sluší. pak všichni zasednou ke stolu, nasnídají se, a okolo jedenáctý vyrazí na pohřeb. pořádají ho Chazovi rodiče, takže je trochu upjatej a sterilní, hodně slušňáckej a skoro vůbec takovej jako býval předtím on. sedí o kus dál od rakve, která j naštěstí zavřená, celou dobu mu tiskne ruku, ale nepláče, Angie trochu jo, ale jenom potichu. pak je kladení do hrobu, u kterýho stojí bokem, protože rodina si nepřeje aby jeho kamarádi chodili blíž, a na hostinu zvaný nejsou tak si udělají vlastní, zajdou do malý hospůdky tam vedle na něco k jídlu a pár panáků+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner