Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 02:58

+zabočí s ní, a jen kouká, jak se kůň trochu boří+ já myslím, že bych vypadal velice královsky. +rozhodne se, a už si trénuje pózy a vládnoucí výraz+ No dovol. +koukne na ni skoro uraženě+ copak jsem ti někdy něco ukradl? Něco důležitýho. a nevrátil to. +upřesní to potom radši+ nejsem úplnej idiot. +zamumlá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 03:01

+poocku na něj kouká a trochu se usmívá jak si to tam nacvicuje a pak vyjedou z lesa a na kopči jsou ruiny+ Jo. +prikyvne po chvilce+ Ukradl Locke. Ukradl jsi mi srdce a odmitas mi ho vrátit. +koukne na něj ale ne zle ani obvinujicne spíš tak něžné a mile a trošku smutné a pak pobidne koně do klusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 12:39

+vyvede koně od stromů, a zvedne oči nahoru, kde se tyčí proti nebi kamenný stěny, nebo teda jejich zbytky, a usměje se pro sebe+ Jo? Já myslel, že jsi mi ho dala. +pousměje se trochu, dívá se jak od něj kluše pryč a trochu posmutněle se za ní dívá, a pak taky zrychlí a následuje ji k cestě v trávě, která vede až nahoru k těm troskám+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 13:05

+kouká dozadu jestli ji sleduje protože tam chce bejt s ním. Nahoře u ruinách seskočil z koně řekne mu ať počká a čeká na Lockeho. Kouká na něj jak mu na koní vlajou vlasy a jak je boží+ Locke. +koukne na něj kýženou přijede+ Nezlobil se na mě. +pousmeje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 13:37

+sleduje ji, a dívá se za ní jak vede koně do kopce, a trochu se usmívá, jak u toho vypadá tak jako divoženka, a za chvilku dorazí taky. seskočí z koně a uváže je tam k sobě, aby nezdrhli, a usměje se na ni+ já se na tebe nezlobím, vůbec. +pousměje se, a chytne ji za ruku,jestli mu to dovolí+ ty si pamatuješ kde byl ten vstup? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 13:56

+usměje se na něj a proplete s ním prsty a pomalu se vydá ruinama. Proplita se jima a nikam nespěchá+ Jo pamatuju. +prikyvnr s úsměvem pak se zastavuli a koukne na něj chytne ho i za druhou ruku a polibi ho. Pěkně a pomalu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 14:07

+stiskne jí ruku a vydá se s ní trávou, a chvilku má boty z venku mokrý od rosy, a usmívá se, občas pohladí nějakej starej kámen, a prohlíží si to tam a snaží se vzpomenout si, kde to minule bylo. když se zastaví, překvapeně na ni koukne, nakloní se k ní a hezky pomalu ji polibek oplatí, dlouze a jemně, a dává si záležet+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 16:26

+usmívá se jak ho liba a nakonec skončí s čelem na jeho celé a s úsměvem na tváří. Prsty ho hladí po dlaních a po dlouhých zlodejskych prstech než se od něj konečně zas odlepi a pomalu se vydá do spleti polorozpadlych zdi a drží ho u toho za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 16:47

+pousměje se jí do rtů a dlouze ji líbá, jenom tak něžně a beze spěchu, a vychutnává si, jak je to hezký, trochu vzrušující, ale netlačí na ni. proplétá si s ní prsty a hladí ji, palcem přejede po vnitřní straně zápěstí, a když se odtáhne, neprotestuje, chytne ji za ruku a uculuje se, když jdou opatstvím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 17:08

+někde tam už rostou stromy a listy se jim začíná zbarovat do žlutá oranžová a cervena. Brouzdaji se trávou a sem tam i spadanym listím. Kouká s úsměvem kolem občas se usměje na něj a pohladit ho palcem po dlani+ Támhle to je. +ukáže di velké lodě chrámu kde je na kraji náhrobní dlaždice+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí