Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 22:57

+vyjede za ní a dorovná její tempo, kůň si očividně užívá, že se může proběhnout, a Locke si užívá vítr ve vlasech, a pokukuje po ní, jak jí to sluší a jak jí vlajou vlasy a oblečení+ Není ti chladno? +koukne na ni tázavě, když vjedou do stínu mezi stromy, a líbí se mu jak je tam hezky ticho a voní to, a jak jí studený počasí kreslí tváře do červena+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 23:01

+koukne na něj šťastně se usměje a zavrti hlavou+ Není. A tobě? +zeptá se ho s nadsenim a pak se rozhlíží kolem+ Je úplně krasne že jo? Kam chceš jet? Můžeme jet kamkoliv... Ale jenom doufám že se nebudeš chtít koupat v moři. +pousmeje se a pohladit koně po krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 23:15

+jenom zavrtí hlavou že ne, a je rád, že se jí tam líbí+ Jo, je to takový hezky poklidný. +přikývne s úsměvem+ Já nevím, máš tu nějaký oblíbený místa? +zajímá se+ pořádně to tu neznám, byli jsme jenom párkrát na útesech. +pousměje se+ To radši ne, to by mi vzalo i poslední zbytky mužnosti. +zazubí se vesele+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 01:02

Tak jo. +prikyvne+ Ukazovala jsem ti už starý opatství? Monako jsi ho už viděl zajedeme se tam kouknout. Jsou tam různý věci. Hroby a tak. Stará magie to ucitis i ty. +koukne na něj nadšeně a trochu tazave jestli tam chce jet. Zatím se drží hlavní lesní cesty a ptačí zpívají+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 01:17

Starý opatství? +zamračí se a přemejšlí, ovšem pak si vzpomene+ Jo, to jsi mi ukazovala. +začne se potutelně uculovat+ otevřeli jsme tam tenkrát cestu k pokladu, a našli tu královskou korunu. Co s nívůbec Viktor udělal? +zajímá se, a oči mu jen hrajou, když vzpomíná, jak to tam tenkrát otevřeli+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 02:20

Jo přesně to starý opatství. +zazubi se na něj veselé a trocgu sibalsky+ Nevím. Zkoumal ji a pak ji tam ptravdepodobne vrátil. +zamyslí se nad tím+ Vždycky když mluví moc dlouho o archeologii tak přestanu poslouchat. +pousmeje se+ No.. Mohli bysme se zas do ty hrbky kouknout. +nadhodi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 02:31

Tam to bylo fakt hezký. +uculí se tak trochu mnohoznačně, ale snaží se krotit, aby to nepřepísknul+ Aha, já myslel, že to bude nějakej velkej objev, přijede televize, a tak. +zazubí se+ A tam se s tím nic nestane? Nemusí to do muzea? +zajímá se a pomalu se jí s koněm zařadí po bok+ No... to bysme mohli. +přikývne, a je trochu zmatenej, jak ji chce jako otevřít+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 02:35

No brácha by byl fakt nerad kdyby se nám tu courala televize a kde kdo. +odtusi s úsměvem+ Tam se ji .ič nestane je tam tolik magie že jsou tam ty věci zakonzervovany prakticky na pořád. +koukne na něj+ No nemusíme tam chodit je to tam dost strasidelny. +uzná jako že je a usměje se na lockeho a pak kouká kam jedou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 říj 2014 02:44

Já vím, ale mohli jsme ji nějak děsně výhodně zpeněžit. +uculí se a nechá ji aby je vedla, pač se tam stoprocentně vyzná líp+ Ani jsem si ji nestihl vyzkoušet. +zahýbe obočím+ No já myslím, že na nás jsou všechny strašidla krátký. +přikývne přesvědčeně+ kdyžtak je nějak zakouzlíš. +usměje se+ Jak chceš ty. +dodá, a trochu po ní pokukuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 říj 2014 02:48

+zaboci na pesinu co vede k opatství je tam trochu bahno ale konim je to docela jedno+ Notak jestli tam půjdeme tak si ji můžeš vyzkoušet. +mrkněte na něj+ A opovaz se zpenezovat něco z miho domů bez dovolení. +koukne na něj vážně+ Nebo do toho portálů nainstaluju kontrolku a nic odtud nevynesete.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí