Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 14:27

+ujídá nutelu ze lžičky a kouká na film a moc ho nevnímá, spíš si představuje ty vlhký konečky vlasů, co mu z nich kape voda na nahý ramena a sem tam si od něj nabere nutelu, koukne na něj a pousměje se, tak pěkně a něžně a je jí moc hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 19:28

+sleduje film, ale spíš tak na půl oka, a kdyby po něm někdo chtěl říct o čem to je, tak by to fakt nedal. spíš si hodně ostře uvědomuje každej kousek matrace mezi nima, jak jsou od sebe daleko, každej centimetr její holý kůže, i tu pod oblečením, akdyž na něj koukne, zachytí její pohled a usměje se taky, a nějak od ní nedokáže odtrhnout oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 19:32

+film se ji dost líbí tak ho vnímá ale už ho zná nazpaměť tak se kouká jen na ty nejlepší scény. Jinak kouká po Lockemu ale spíš tak nenápadně. Když zachytí jeho pohled tak na něj koukne usměje se a chvilku ho sleduje až je ji to úplně jasný a sklouzne z postele na zem+ Já budu spát na gauci. +prebehne ke gauci a lehne si tam a dekou se zakreje až pod bradu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 20:07

+dívá se na ni a trochu se usmívá, trochu se topí v jejích očích, a pak poněkud zmateně zamrká+ Co? Co jsem udělal? +koukne na ni nechápavě, a posadí se+ No to ne, jestli bude někdo spát na gauči tak já. +zavrtí hlavou+ Přece tě nevyhodím z vlastní postele. +přijde k ní a tahá ji za deku+ Co se stalo? +kouká na ni nejistě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 20:23

Nic jsi neudělal. +kulich na něj oči a drží si deku až u krku aby ji ji nemohl stáhnout pryč a dostat ji tak z gauče+ Jenomže ty na mě tak koukas že to vypadá že mě každou chvilku... Se na mě vrhnes. +kiukne na něj ještě víc vykulene+ A já fakt nevím co bych udelala ale asi bych se rozbrecela.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 20:55

No... +poškrábe se na hlavě, a nemůže popřít že by nechtěl+ víš že to neudělám. Neudělal bych nic co nechceš. +kouká na ni poněkud žalostně+ nikdy bych na tebe nesáhnul když bys to nechtěla. +zapřísahá se+ Ale na gauči budu spát jí. šup do postele. +pousměje se, a kouká na ni jako že to není přístupný diskuzi+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 22:16

+zaráží se a prikyvne+ To máš pravdu. +souhlasí a pustí tu deku takze z ní sjede na zem+ Nevím co mě to napadlo. Promiň. +koukne na něj omluvne+ Nebudeme spát na gauci. +posadí se pak se postaví a chytne ho za ruku. Krátce ho obejme pak se i s ním vrátí do postele a stáhne ho k sobě aby už byli u sebe a on se k ní nemzsel prisupovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 22:30

No, já netvrdím že tak na tebe nekoukám. +uculí se trochu+ máš mě omotanýho kolem prstu, jak to vypadá. +pousměje se+ Ale tohleto bych neudělal. +kouká na ni vážně, a když ho obejme, krátce ji k sobě přitiskne, jen tak konejšivě, a v posteli ji obejme kolem ramen a přitulí k sobě, bez postranních úmyslu, jen aby si připadala dobře a bylo jí teplo, a trochu jí bloudí rty ve vlasech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 22:43

Ty mě taky Locke abys věděl. +pousneje se a leží s ním v posteli hřeje se o něj a je ji hezky i když je furt trošičku napjatá protože vlastně sama neví co chce. Ale kouká na film a sem tam ho pohladit po boku nebo po ruce nebo po noze a usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 22:55

to je dobře. +uculí se trochu, a jen tak jemně ji hladí, konejšivě a bez erotickejch podtextů, a i když mu občas myšlenkama proběhne pár poměrně žhavejch scénářů, vlastně mu úplně stačí bejt takhle s ní a jemně se ji dotýkat, a připadá si jak v sedmým nebi, a rozhodně se podle toho culí, široce a trochu nablble. a vlastně ani nevnímá co se děje v televizi+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré