Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2014 17:30

+kouká na něj jak to v svetluje a čulík se+ Jenže on nemá tak šikovný a rychlý prsty locke. +uculi se na něj a zasmeje se a pohladit ho po ruce+ Však ta postel je velká dost. +pousmeje se a zase se zakousne do palacinky a jí a přemýšlí nad tím jestli ho pustí k sobě do postele a přijde ji to boží a tak se uculi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2014 20:16

Tak to nemá nikdo. +uculí se skromně, a pohladí ji těma svýma šikovnýma prstama po boku+ Je to parádní postel. +zazubí se vesele, a velice se snaží nevzpomínat, co taky všecko zažila+ Moje oblíbená. +dodá s úsměvem, cupuje palačinku na kousky a dává si je do pusy, dycky pečlivě omáčený v nutele, a mlaská si+ A už jsi mu dala jméno? +usměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2014 20:25

Jo proto v ní taky spím. +uculi se na něj+ A dělám tam taky spoustu jiných věci. Ctu si, jím a koukám na filmy. +pousmeje se a strčí si do pusy zbytek palacinky+ No jo. +prikyvne+ Je to trochu neobvyklý jméno pro lenochoda ale mě se dost líbí. Říkám mu Onegyn. +uculi se na lenochoda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2014 21:01

No, to jsou všechno fakt důležitý věci. +přikývne vážně, ale koutky mu trochu cukaj+ mohl byc v ní taky jíst a koukat na filmy? +koukne na ni vesele, al vlastně se ptá úplně vážně+ Ale něco pustit bysme si mohli. jestli chceš. +navrhne s úsměvem+ Fakt? to je zvláštní jméno. jak jsi na to přišla? +podiví se tomu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 05:19

No... +zaváhal na chvilku+ Já nevím ale asi jo. Zkusíme to. +usměje yes na něj azvedne se z gauče a v oblečení tak jak je vlitne do postele a kouká jestli jde za ní+ A na jakej film máš náladu? Něco historickyho? +koukne na něj tazave+ No... +zamyslí se+ Tuhle jsme byli s Byronem v hospodě a tam byla taková zvláštní holka jmenuje se Eugenie. A líbil se ji lenochoda. Tak mě to tak napadlo. +uculi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 10:39

Tal dobre. +usměje sw, nakloní se k ní a dá ji hezkou pusu, jenom tak, a pak jde za ní a uvelebí se u ní na posteli, nějak slusne+ třeba, mne je to fuk. Na co máš chuť, ale ať to není moc desnej sladak. +zazubi se+ tak něco vyber a ja si zatím rychle vylezu do sprchy. +usměje se+ ty beres lenochoda do hospody? +podivi se, a nějak v tom tu vnitřní souvislost nevidi+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 12:33

Tak jo. +přikývne+ Tak Vikingy. Viděla jsem je už milionkrát a jsou pořád děsně boží. +zazubí se na něj nadšeně a hnedka to jde pustit a nachystat televizi, co normálně vidět není a lehne si tam za ním zpátky i se sklinkou nutelly a lžičkou+ Nee, já jsem ho měla v Zoo a ona mě tam viděla a pak jsme ji potkali v tý hospodě. +koukne na něj+ Evžen Oněgyň, ne? Takový známý ruský dílo, kde frt někdo posedává a chodí a kvílí: do Moskvy! Do Moskvy! +předvede to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 13:48

Aha. +pousmeje se+ tak jo, to zní dobře, to jsem ještě neviděl. +prikyvne a cestou si stáhne košili+ ja ty vaše knihy až tak moc neznám. +pokrci rameny, zaplňuje do koupelny a vleze si do sprchy, umyje se aby ji nesmrdel v posteli a chvilku přemýšlí, jestli si ulevit, když tam vedle ní bude celou noc, ale nakonec to nechá bejt. Oblece se, a vrátí se k ní, trochu voní mejdlem a vlasy má na koneckach vlhký, natáhne se do postele, a usměje se, že teda může pustit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 říj 2014 13:51

No, ono to stejně není zas tak boží dílo. +uculí se na něj a sleduje ho, jak jde do sprchy a jak je furt děsně hubenej. Pak nastaví ten film a koukne ke dveřím do koupelny, přemýšlí, jestli ho má jít šmírovat, napůl se vaplíží z postele, pak se tam zas vrátí, napodruhý je už skoro u dvěří a napotřetí to zvládne až ke dveřím, když se ale zevnitř něco ozve a ona zajede rychle zpátky do postele a jen se na něj trochu usměje a dělá, jakože nic a pustí ten film. Nabere si na lžičku dost nutely a nabídne mu skleničku, aby si taky nabral+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 říj 2014 14:23

+nabere si, a jen tak krouti bosyma palcema a louka na televizi, ale jenom že začátku, spíš pokukuje pi ocku po ní, trochu se uculuje, olizuje nutelua děsně nenápadně se k ní bokem prisupne+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré