Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2014 02:27

+je ji děsně hezky a když se ji zeptá trochu se mu pousmeje do kůže aby to moc neviděl+ Já myslím že bys mohl. +posepta potichu a pohladit ho po zádech až dolů na bok pak zvedne hlavu a tak hezky se na něj usměje+ Nemáš už hlad Locke? +zeptá se hoa trochu ji zakruci v žaludku+ Já už teda jo. +usměje se trochu omluvne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2014 09:33

Tak dobře. +prikyvne klidně, ale do vlasů se jí culi jako úplný pako a je desne moc rad+ no, něco bych si dal. +přizná se, ale nechce se mu ji pouštět, koho zajímá nějaký jídlo, když ji může drzet u sebe+ co bys chtěla? Ja ti to donesu. +usměje se na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2014 12:59

+drží ho u sebe a objímá ho a hladí+ Radši půjdeme spolu, Viktor ani Phillipa tu nejsou, tak se můžeme v klidu najíst v jídelně, ale nejsem si jistá, ohledně Maltezia, co by dělal, kdyby tě tu uviděl samotnýho. +usměje se na něj a pomalu se od něj rozplete+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2014 13:24

Tak jo. +usměje se+ náhodou, ja bych ho určitě prepral. Mně přišel dycky nějakej divnej, nějak moc po tobě kouká. +poznamená, neochotně ji pustí a vstane teda+ doufám že se mne nepokusi zaskrtit ve spánku, nebo něco. +zazubi se+ na co máš chuť? +usměje se na ji, chytne ji za ruku, tak nějak automaticky a bezmyšlenkovite, a jde a jí dolů do jidelny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 zář 2014 13:33

Neboj se, já mu řeknu, aby tě nechal na pokoji. +usměje se na něj, vstane a taky ho chytne za ruku, a pomalu se s ním loudá tvrzí, dolů+ Na.... palačinky. +zamyslí se a pak se na něj usměje+ A na co ty? +zeptá se ho a kouká spíš na něj, než na schody+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 zář 2014 14:16

No zo nemusis, ja se o sebe postaram. +vypne trochu prsa, ale tajně je rád, protože teda má z maltezia a jeho hůlky trosilicku vítr+ mne je to jedno, ja si dám klidné taky palacinky. +usměje se+ třeba s bananama+navrhne a je pripravenej ji chytat, kdyby t tech schodů sletela. A je moc rád, že se zase usmívá, a ještě radši ze se usmívá na něj, dojde s ní do jídelny a posadí se hnedka vedle ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2014 16:38

Hm? +koukne na něj tázavě a drží jak jí to utírá, a apk si to ještě otře rukou+ To neva. +mávne nad tím rukou, taky něco vezme, aby se se vším netahal on a vydá se do patra. Ještě na Maltezia zavolá, aby jim donesl čaj, talíře položí na stolek a zase si sedne na gauč a protáhne se a koukne z okna+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2014 16:53

+vyskládá tam všechno na stoleček, posadí se rovnou k ní a vezme ji kolem ramen, pač má pocit, že může, a líbí se mu to. občas si uzobne palačinku+ Jak se vlastně má lenochod? +zeptá se, když vidí jak se tam protahuje+ Nebude s náma spát v posteli, že ne? +ujistí se pro jistotu+ Máš nějaký plány na zítra? +zajímá se, a jen tak podvědomě ji hladí po rameni a tulí si ji k sobě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 říj 2014 16:56

+opře se a vezme si palačinku a zakousne se do ní, na druhým konci si ji drží aby jí nevypadávala+ Hm? +koukne na něj a polkne+ No ten se myslím má úplně nejlíp. Občas si dá kolečko kolem pokoje, nebo jdeme ven. +pousměje se a pak se zarazí+ S náma... v posteli... +koukne na něj+ No... občas tam spává se mnou, ale většinou visí na stromě. +ukáže zaraženě na strom+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 říj 2014 17:11

Jo, on toho moc nepotřebuje. A je roztomilej. Vlastně úplně jako já. +uculí se vesele+ teda... ne že by tam nebylo dost místa. +pokrčí rameny, když vidí, jak je z toho zaražená+ on si ti tam zvykne, a pak už ho z postele nedostaneš. +pousměje se+ Prostě je úplně celej jako já. +zazubí se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré