Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 18 led 2013 18:02

no jo vlastně! +plácne se rukou do čela+ já si říkala proč má takový zuby!
Ale já jsem v bezpečí ochranné bariéry! heč! +rozmáchne se rukama jakože je za barem+ na mě tygři nemůžou...ty mluvíš opičáčsky! +vykulí oči+ na tady máš liánu aby ses mohl houpat! +urve z baru nějakej stříbrnej řetěz, co se dává na stromek - vánoční výzdoba tam holt ještě je+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 18 led 2013 19:40

+zasměje se+ Já mám liánu. +zamává s ní nad hlavou+ Já se na ní budu houpat. +přehodí ji tam přes něco a dělá, že se na ní houpe+ Já chci taky za obranou bariéru! Jinak on mě sežere! Už cení zuby. Já tam za tebou skočím. +vyjekne vyjeveně+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 18 led 2013 20:42

ty seš tarzan! +směje se+ tak poď! skákej! já ho zatím odlákám... mm.. čím bych ho tak.. no jasně! +sehne se a z minilednice co tam má, vytáhne šunku+ tygřeeeee, ulovila sem ti maso! +hází sněhulákoví kolečka.. no lítá to všude kolem, ale sněhulák si to najde+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 18 led 2013 21:02

Uííí u u uííí. +skočí za bar jediným plavným pohybem a přistane pochopitelně v jedné kopě na zemi+ Jsem zachráněn! +zvolá a pokouší se zvednout+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 19 led 2013 11:52

+děsně se mu směje jak tam zapadne a tygr jenom kouká kam zmizel+ opičáku.. nejseš zlámanej? +natočí hlavu, jak se snaží pochopit, kde má hlavu a kde patu, tak tam tak žuchnul+ první pomoc neumim! +zamává rukama+ ale mám náplasti s kačerem donaldem! +vyhrkne, že je to záchrana+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 19 led 2013 12:04

Já jsem úplně úplně v pohodě! +zamává rukama, ale jak slyší tu náplast s Kačerem, tak to přehodnotí+ Odřel jsem si ruku! Hele. +ukazuje jí ruku, co má trošililinku odřenou+ Já to potřebuju zalepit, kvůli infekci a vůbec.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 19 led 2013 20:09

tak honem! než umřeš! +nacpe mu plátek šunky do pusy, zbytek dojí a vyhrabává lekárničku+ tady někde to prý.. jo tady! +zarazí se+ nojo, ale my potřebujeme... desinfekci! +vytáhne flašku absinthu+ na! desinfikuj se
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 19 led 2013 20:55

Ano, ano, desinfekci. +pokývává hlavou a hned se napije+ Už jsem vyesinfikovanej. Začal jsem zevnitř, aby se ta špína vytlačila ven. To je logický. +zatváří se, že je to ta nejlogičtější věc na světě+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 20 led 2013 01:40

+upřeně mu kouká na ruku+ jo! už vyskočila! teď sem to viděla. Tak teď tu náplast +vysype lékárníčku a jak najde náplasti tak se zarazí a s vyděšeným výrazem na něho koukne+ děsnej průser.. donald není.. jenom mickey mouse!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 20 led 2013 11:13

Ha! +ryche zatřepe rukou, aby tu infekci ze sebe setřásl, když teda už vyskočila+ Cože? +vytřeští na ni oči+ Donald už není! Ale Mickey je myš. Jak se vůbec může kamarádit myš s kachnou? Teď mi tu ruku budeš muset uříznout? Řekněte doktore, zahraju si ještě někdy na housle?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince