Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 zář 2014 22:37

Já tam budu jenom chvíli Maltezie. +usměje se na něj když vidí tu kupu sendvicu a vezme si černý jeansy a tmavomodry triko a kostkovakou košili+ Odvoz ke dveřím? +koukne na něj trochu překvapeně ale pak s mírným úsměvem prikyvne+ Tak jo. Zařiďte nám odvoz ke dveřím. +chytne si lenochoda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 15 zář 2014 23:02

To nevadí, tak to přinesete domů. +pokrčí rameny, a složí jí to do nějakýho pytlíku, aby to neválela po tašce, ukloní se a dojde jí nechat přistavit auto, a je tak nějak rád, že se nebude moc toulat. decentně jim zamává, a pak jde přestlat peřiny, aby to měla čerstvý a voňavý, a nakonec se sebere a zavolá Byronovi+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 zář 2014 23:17

No jo. +usměje se a nasedne do auta zamává mu zpátky a ukáže lenochodovi jak se mává a pak ho nechá list po autě když jedou do zoo a kouká taky z okna a když dojedou do zoo tak vyleze. Všechno si posbírá+ Tak co? Myslíš že tu budou mít lenochody? +usměje se na ne zaplatí vstup vezme si plánek a vejdou dovnitř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 15 zář 2014 23:39

+řidič jí akorát slíbí, že tam na ni počká, a vytáhne si časopisy. lenochodovi je celkem jedno, jestli tam budou nějaký jiný lenochodi, jen se jí rozvaluje v náručí a je mu blaze. od zřízence dostane náramek na nohu, aby se poznalo, že není jejich a neukradla ho tam, a popřeje jí šťastnou návštěvu, a děti co je potkávají si na ni ukazujou, že chtějí taky zvířátko+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 19:57

+prjde k sobě a pohladit lenochoda ale opatrně aby se nevzbudil a pak se jde umejt a prevlict do koupelny. Vyčistí si zuby stáhne si vlasy a pak si zalezené do postele kxe si vezme knizku a pomalu u ní usíná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 16:13

+zkusmo proleze portálem, a je moc rád, že je otevřenej. nakoukne k ní, a když tam nikoho nevidí, chvilku přemejšlí, jestli se má vrátit, nicméně pak se na ni rozhodne počkat, natáhne se do postele, hladí lenochoda po hřbetě a trochu si děsně nenápadně fetuje k jejím polštářům+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 16:26

+zákusek což je sachr a ne zrovna malej kousek si vezme nahoru do pokoje. Nic netuše tam vejde a jde si sednout na gauč když zaregistruje nejakej pohyb v posteli lekne se jak svina a dort malém skončí na zemí. Druhou rukou ho naštěstí chytne a vrátí na talirek+ Locke... +koukne se na něj pobourene a talirek položí na stolek a olizuje si prsty od čokolády+ Já z tebe jednou budu mít smrt.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 16:50

+už se mu skoro něco zdá, když tam přijde, tak se překulí a tím upoutá její pozornost+ Ahoj. +zazubí se na ni+ dyť já nic nedělám! +zvedne ruce v obranným gestu+ jsem úplně hodnej. říkala jsi, že můžu přijít. +usměje se a vstane, aby se jí neválel v posteli, sedne si proti ní na gauč+ Jak se máš? +koukne na ni, a prohlíží si ji, jestli je pořád boží, což je+ Chybělas mi. +usměje se trochu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 17:08

Jo no. +prikyvne+Já vím. Ale nečekala jsem že budeš v mi posteli. +usměje se trochu uren si ruce do kalhot a vezme si na ten dort vidličku+ Mám se docela dobře. +připustí+ Ale obavam se že jsem přibrala. +koukne na něj a moc ji to teda netrápí+ Jak se máš ty? Co v Camorru?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 17:35

No jo, promiň. +usměje se+ Jsem se chtěl kouknout na lenochoda. +zakecá to trochu, i když je mu jasný že mu to nežere+ V Camorru normálka. +pokrčí rameny+ Lucy ti hlídá dům, a dělá to fakt zodpovědně, všude každej den uklízí, i když tam nejsi. A Jean jí zdatně pomáhá. +zazubí se+ Brouk se stihnul seznámit s otcem svý milovaný, a to se spuštěnejma kalhotama. Teda ty měl brouk, ne pan otec. +uculí se+ teďka je nešťastnej, protože mu ji furt hlídaj. +pousměje se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré