Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Eugenie » 26 zář 2014 00:18

A jde to jenom na chvilku, abysme viděly, jaký to je? +koukne na ni omluvně, že si tak vymejšlí jak malý děcko+ To nevypadá tak složitě. +připustí+ Ale já na to vůbec nemám buňky, při první příležitosti bych nás vyklopila do příkopu. +zasměje se+ to vůbec nevadí. +zavrtí hlavou+ ale je strašně parádní. Nemůžu uvěřit, že je fakticky původní, musí bejt jedno z prvních na ostrovech. +usmívá se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2014 13:41

Jasně. +usměje se na ni, mávne rukou a střecha se odklopí dozadu. Wenai nastartuje a pomalu vyjede z garáže a na cestu vedoucí od tvrze přes řeku k bráně pozemků+ Je to boží, já ho mám strašně ráda. Učila jsem se na něm řídit +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 26 zář 2014 15:20

+otočí se dozadu a sleduje jak střecha zajíždí a děsně se ii to líbí+ ja na to nemám trpělivost. +uculi se+ nepamatuju si kde je jakej pedál, a nejhorší je orientace v provozu. +usměje se a trochu po no pokukuje+ víš, mne je s tebou moc hezky. +pousmeje se hezky+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2014 17:55

No, však já taky nejsem žádnej řidičskej mistr. +zasměje se+ Jsem ráda, že to auto při mím řidičským umění ještě jezdí. +zazubí se na ni a pak se na ni hezky usměje+ Mě je s tebou taky moc hezky. +usměje se na ni, chytne jo za ruku a pomalu se k ní nakloní, aby ji mohla políbit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 27 zář 2014 18:44

aspoň to rozhýbeš.+uculí se, a ruku jí stiskne, nejdřív ze všeho ji napadne, že by měla koukat na silnici, ale neřekne to nahlas, aby si náhodou nemyslela, že jí nechce dát pusu, protože to ona chce, a moc, trochu se k ní taky nakloní, a počká tam dokud nezruší tu poslední mezeru mezi nima a v břiše jí hezky běhají motýly+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2014 18:49

+jenom jí dá rychle pusu a mrkne na ni a zase se věnuje řízení, aby se tam ještě někde nevybourali. Nejede nijak moc rychle, tak sedmdesátkou a krajina kolem nich ubíhá, jak se blíží k městu. Ale její ruku pořád nepustí a drží ji za ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 27 zář 2014 18:57

+uculuje se z okýnka, a je jí vevnitř moc pěkně, tak ji jen tak drží za ruku, a připadá jí to takový správný. za chvilku se její dlaň pomalu ohřeje, a občas ji úplně lehce palce pohladí, a nějak j jí všechno fuk, akorát do města se jí teda moc dojet nechce+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2014 19:12

+usmívá se a občas se pěkně usměje i na ni a pohladí ji palcem po dlani a je jí tak hezky a příjemně, i když tam spolu jenom mlčí+ Kam tě mám zavést? Kde bydlíš? Vím, že je to někde u řeky, ale nic víc. +usměje se na ni mile a tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 27 zář 2014 19:34

+trochu po ní pokukuje, jak jí vítr z jízdy bere vlasy, a připadá jí že jí to moc sluší, a vůbec nic jí nechybí, což je s podivem, jelikož obvykle se s lidma cítí nepříjemně když je ticho+ Na Main street. Na tom horším konci. +pousměje se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 zář 2014 21:02

Tam? +vykuli na ní oči+ A to se nebojis? Že se ti něco stane. Třeba pozdě v noci. Nebo že té vykradou... +koukne na ni s obavou+ Já to nechci privolavat. Jenom... Nechci aby se ti něco stalo. +pousmeje se na ni a zaboci aby se dostali do města. Už jsou na předměstí a kolem jsou domy a haly a obchodaky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré