Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 25 zář 2014 23:18

Radši se premistime. Myslím že sis litani užila víc než dost. +usměje se na ní a přitáhne si ji aby ji mohl dat pusu+ No a já musím jít zkontrolovat všechny svoje videohry jestli jsou v pořádku a tak. +pokýval vážně hlavou+ Hej to bude skvělý a pak pojedeme třeba na jih. Do... Nějakýho města na jihu ameriky. +zazubi i se na ní a svejm geografickejm znalostem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 23:28

Dík, jsi hodnej. +usměje se, a pusu mu dá taky+ Tak jo. chceš sebou vzít něco spešl? +koukne na něj ještě, když mu balí věci+ tak jo. +přikývne+ stavíme se v karibiku, a pak třeba do ria, nebo tak. +usměje se třeba tam přijedem akorát na festival. +pousměje se, a ještě tam něco dělá po domě, úkoluje Jeefese a jde se rozloučit se sourozencema, a večer přijede taxíkem Jess+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2014 23:32

Ní ne. Jenom tebe. +zazubi se na ni+ Všechno ostatní si můžeme koupit po cestě a moc toho přece nepotřebujeme. +usměje se na ni a jde zkontrolovat hrya kulečník. Když přijede Jesse vytáhne z něj jakto šlo a co všechno. A Jesse dostal nějaký peníze i když nechtěl a jeho mamce už je posílají a Jess se jenom ksichti. Zabaleno má za pět minut+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 23:41

Jo, moc toho nepotřebujem. +usměje se, dá mu pusu, a ještě pobalí nějaký dárky pro Angie, pak se přivítá s Jessem, a má fakt radost, že to dopadlo dobře a on dostane nějaký peníze na ten jeho podnik+ Tak jo, máte všechno? Já nás teďka přemístím. Víš, jak to vypadá? +koukne na jesse a natáhne k němu ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2014 23:46

Nemám nejmenší tušení. +zavrti hlavou Jess+ ještě jsem to neviděl. +řekne trochu nejisté protože neví co si pod tím má představit+
Klid. +zazubi se Byron+ Je to nepříjemný ale dá se to v pohodě přežít. +poplaca ho povzbudivé po zadech+ Jdeme na to kočko? +koukne na ni tazave a chytne ji za ruku a Jess taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:11

jasně že můžeš. +zazubí se, pod dekou se k němu přitulí, zavrtí mu nos do kůže na krku a za chvilku usne a něco se jí zdá. Nejdřív je to takový spíš divný, byron jí svlíká a pak se jí směje, že je nahatá, ale pak se sen změní, a je tam zase ten chlápek, s kterým se dneska poprala. nejdřív se jen zavrtí, ale sen pokračuje, dokud se neprobudí celá zpocená, žaludek má až v krku a srdce jí buší ve spánkách . tichounce se vyplíží z postele a jde si opláchnout obličej studenou vodou, ale pořád je jí pěkně zle a trochu se třese. Kůže na předloktích ji svědí jako čert, stejně jako zcela nesouvisejícně nosní přepážka. vzpomene si na pytlíček bílýho prášku, co má skrytej pro všechny případy v kabelce, a pak si uvědomí, jak strašně by byl byron zklamanej kdyby ji našel sjetou. vyklouzne z ložnice a děsně tiše vejde vedle do pokoje pro hosty, aby si o tom promluvila s Angie, koukne na ni jak spí, a nějak se nemůže přimět ji vzbudit. kousne se do rtu, promne si kořen nosu a zase se vrátí do ložnice, tiše jako duch, a zvažuje, jestlil se vypaří do klubu to ze sebe všechno shodit, nebo by měla vzbudit svýho muže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:23

+klidně spí, když je tam u ní a tulí se k ní a jak odejde, tak se párkrát převalí a zavrtí se, jak ji tam nemá, tak cítí jak místo vedle ní chladne a probudí se+ Kočko? +zamžourá do přítmí ložnice+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:27

+okusuje si ret a fakt neví co a jak, tiskne si nehty do dlaní, a když se probudí a promluví na ni, škubne sebou+ já... +odkašle si+ to nic. +usměje se pak a vleze do postele zpátky+ to nic. +zašeptá a přikryje se+ Ne. +vydechne pak a zakryje si obličej rukama+ já mám strašnou chuť si šlehnout. +řekne tiše, a strašlivě se před ním stydí, ale na druhou stranu se jí taky děsně uleví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:28

+usměje se na ni, udělá jí tam místo a přitulí ji k sobě+ No, tak si asi můžeme šlehnout, no ne? +usměje se na ni+ Nebo je to to špatný šlehnutí?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:31

jo, to špatný šlehnutí. +přikývne a je ráda, že to tak rychle pochopil+ to kvůli tamtomu. +zamumlá+ ježiši, málem jsme obě umřely. +otřese se a přitulí se k němu blíž+ mám... něco v kabelce. +přizná se, když už se mu svěřuje tak se vším+ A nevim co mám dělat. +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house