Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 23:10

Jo no. Já bych byla divnej doktor. +pousměje se+ Nemám moc ráda pohled na krev. +uculí se+ a sražená je v pohodě. +pokrčí rameny+ to doufám, trochu by mě rozladilo, kdyby se mi nadržený sestřičky pokoušely vlízt do ordinace. +zasměje se trochu, dopije svůj čaj, a nějak doufá, že si nevšimne že snědla jen půl toustu+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 23:14

Mě příjdeš v pohodě jako doktor. +zasmeje se akdyz zmíní sestřičky tak se zasmeje fakt vesele+ Musela bys je odhánět koštětem. +zasmeje se ještě+ Není ti špatně? Nebo moc nesnidas? +koukne na ní když vidí ten toust na talirku jenom z půlky ujedenej ní nutelly na něm moc není a starostlivě spíš tazave se na ní koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 23:24

Nevypadám jako frankenstein? +zazubí se vesele+ když jsem byla malá, chodila jsem všude v plášti a s plastovým stetoskopem na krku. +zasměje se+ no, já určitě. +uculí se+ v bílý vypadám ještě bledší než ve skutečnosti. +protočí vesele oči+ Já na snídaně moc nejsem. +pousměje se+ nemůžu jíst hned potom, co se probudím, není mi pak dobře
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 23:27

To je boží. +zazubi se na ni+ Já jsem zase všude chodila s mečem. Chodila bych i v brnění ale to bylo moc těžký. +zazubi se na ni+ To nevadí. +mávne nad tím rukou+ Tak nejez. +usměje se na ni+ Tak já se skocim prevlict a hodím tě do města. +zvedne se+ Chceš si půjčit ty knížky? +koukne na ní tazave ode dveří+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 23:37

A co jsi chtěla bejt? Amazonka? +zazubí se+ tak jo, já si dojdu pro věci. +přikývne, ale moc se jí do toho nechce+ Mohla bych? vrátím ti je, slibuju. +usměje se+ Nestihla jsem přečíst ani půlku, musím si udělat pořádný výpisky. +uculí se vesele+ Přinesu je dolů. +zavolá za ní ještě, vrátí se k sobě do pokoje, a sbalí si to minimum věcí co má s sebou do tašky, a taky ten svůj laboratorní plášť+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 23:40

Jasně že můžeš. +prikyvne s úsměvem a dojde se k sobě prevlict taky vezme ten pujcenej plášť a kartičku ty doktorky a počká na ní v hale. Když tam dojde tak ji to vrátí a vezme ji do garáže kde stojí minicooper lamborgini a ten veterán+ Tak kterým chceš jet? +zazubi se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 23:50

+sejde do haly, a ty věci si od ní vezme, a ještě než jdou, prohlídne si naposled tu boží halu+Můžu si vybrat? +uculí se, prohlídne si je, na lambo ani moc nekouká+ A můžeme jet tímhle? nebude to moc velký pozdvižení? +pohladí veterána po korbě a prosebně na ni kouká, a oči jí úplně svítěj+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 23:54

Jasně že můžeme jet bentleym. +uculi se na ní a vezme si kličky+ Možná bude ale z toho. +zasmehe se pokrčil rameny a odemkne auto a nastoupí di něj. Nechá jim otevřít vrata. Udělá to kouzlem ale aby to vypadalo že je to automaticky+ Ale moc rychle to nejezdí tak osmdesatkou maximálně. +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 26 zář 2014 00:05

To je paráda. +zazubí se, a nahodí svoji obvyklou kombinaci brýle a mikina, protože venku trošku svítí, ale naštěstí nijak moc+ To nevadí, já bych se jinak stejně bála. +uculí se+ dá se tomu sklápět střecha? +prohlíží si tam všechno, a taky ten velikej volant+ řídí se to jinak než normální auta? +usměje se, a kouká na ni jak jí to jde+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 zář 2014 00:11

Dá. +prikyvne+ Chceš ji sklopit? Pak ale děsně fouká. +zasklebi se trochu hu ale jinak jako proti není+ Jenom trochu hu. Startuje se knoflikem tady. +ukáže ji kde+ Kličky to m jenom aby je někdo neukradl. +vysvětlí jí+ A řadiči páka nemá tolik rychlostí. Jinak je to docela stejny. +pokrčil rameny a obhlizi auto+ Jo a tlumiče taky nejsou nic moc je cítit kdejakej hrbol na silnici. +pousmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré