Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 17:52

Jo jedinej problém je zjistit co bych chtěla dělat. +zasmeje se+ Ten zbytek je pak snadnej. +pousmeje se na ní+ Brácha je v pohodě. On tu taky věcně věku není. Je zas někde na vykopávkách. +zamyslí se že ho už dlouho neviděla a pak taky sklonil hlavu ke knížce a čte si a jen sem tam po ní koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 18:35

Tak ja kdybych měla kupu peněz, tak bych si poridila pořádnou laboratoř s děsně vymakanyma pristrojema, a nikdy bych odtamtud nevylezla. +zazubi se+ a vykaslala bych se na papirovani pro grantovy komise a povinný publikování článku na objednávku. +zasklebi se+ tak to máš dobrý, ja sourozence nemám. +usměje se, a pak si dal čte, jen tak v klidu+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 18:46

No občas to taková výhra není mít sourozence. Už se docela sneseme ale bejvalo to peklo. +pousmeje se trochu a chvíli kouká do knihy. Čte si a nevnímá nic okolo ostatně jako dycky s dobrou knížkou. A pak se ji začnou poněkud klizit oč protože už je taky distribuce pozdě protože byly v pitevne dost dlouho a tak si pořádně zivne+ Chceš tu přespat? +zeptá se jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 19:09

Jo? Jakto? +zeptá se, ale netlačí na to, kdyby to náhodou nechtěla řešit+ Co? +odlepí se od stránek překvapeně, ona zas tak moc spát nemusí, takže unavená není+ No, asi jo, nevím kam bych teď v noci jela. +pousměje se+ jestli s tím nebudeš mít problém. +zavře knížku, a složí si ji do klína+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 19:13

No myslím že takovej problém mají všichni sourozenci. +pousmeje se+ Ségra je jako stovik doteď. Ale už do mě aspoň nereje a neshani mi ženicha. +zasmeje se a vstane a protáhne se+ Nemusíš jít ještě spát. Můžeš si tu číst. Pak ti Maltezius ukáže kde si můžeš lehnout. V ložnici pro hosty. +usměje se na ní+ Ne o si ty knížky můžeš vzít tam.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 19:24

Tak to asi docela otráví. +připustí a směje se tomu+ já nevím, vždycky jsem vyrůstala sama. +pousměje se+ Já půjdu, ještě bych se tu ztratila a přepadl by mě nějakej rodinnej duch. +uculí se trochu, vezme si knížky do náruče a vstane+ Vy máte ložnici pro hosty? +užasne poněkud, a jde za ní, a všechno si prohlíží, výzdobu a jak to tam vypadá+ kdo je maltezius?
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 říj 2014 21:05

+přikývne, že ať za ní přijde a dojde do knihovny, bezmyšlenkovitě si vytáhne několik knih a začne je číst, ale spíš jenom vejrá na obrázky a nesoustředí se+ Hm? +zvedne k němu hlavu, když přijde+ No, já nevím, asi musíme něco najít... +pokrčí rameny+ Možná to josu zlovlci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 říj 2014 21:19

zlovlci? +zvedne překvapeně obočí+ co by tu dělali? +koukne na ni, vezme si tlustou knihu a nalistuje kapitolu o zlovlkách+ no já nevím... +zkoumá na obrázku tvar hlavy a vůbec+ je to možný. +připustí nakonec+ Jak je ti? +koukn na ni, že je tak roztržitá a vypadá duchem jinde+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 říj 2014 21:24

Já nevím. Možná je to něco jinýho, tohle mě jenom tak napadlo. +zavře jednu knížku a podívá se na něj+ No, jako by mě někdo vzal po hlavě pánvičkou. +přizná se a pousměje se trochu+ Už je to dlouho co sme spolu naposled spali. +řekne věcně+ No, nechceš... chceš? +koukne na něj tázavě+ Klidně se můžeš s někým to... vyspat. Jestli chceš. Jenom tak jako.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 říj 2014 21:38

No, trochu tak vypadali. +přikývne+ ty tu máš víc portálů než jen ten jeden? +koukne na ni zvedavě+ Chceš si jít lehnout? ti se tu asi budou potulovat ještě chvíli. +pousměje se, a pak se málem udusí na čaji+ Jo, to je. +přikývne+ jasně že chci. +koukne na ni tak měkce, že to je přece jasný+ ale ne dřív, nž to budeš chtít taky. zatím máš infarkt sotva se tě dotknu. +pokrčí rameny+ To je úplná pitomost. +zavrtí hlavou+ proč bych to dělal?
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré