Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 22:23

Tak pod postel. +uculí se+ a do nočního stolku. +koukne na ni a sklopí oči+ Jasně. +přikývne+ tak... já jdu. +odloží talíř, a postaví se, a je mu z toho tak úzko+ no... dej vědět, až mě budeš chtít vidět? +koukne na ni prosebně+ a nezavírej už ten portál, jo? +zatahá se trochu za lem košile, a na jednu stranu chce koukat stranou, ale na druhou z ní nemůže spustit oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 23:33

Jo. +prikyvne a pousmeje se+ Pod postel a do nočního stolku. +koukne na něj položí talíř a taky vstane+ Locke můžeš přijít kdy budeš chtít. Nemusíš čekat až té zavolám ses svobodnej člověk. +usměje se na něj trochu+ Nezablokovala jsen ho. To udělal někdo jinej. +vstane+ Já jdu do vany. Onegyne hlidej ho. +řekne lenochidivi a zmizí v koupelně kde si začne napoustet vanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 zář 2014 23:45

No, já bych to nerad nějak uspěchal, nebo tak. +pousměje se+ tak já teda půjdu. +koukne na ni, a vykulí oči, když jde do koupelny+ zase přijdu. +slíbí jí, a radši honem vyklízí pole, protože kdyby tam zůstal, zákonitě by ji musel jít šmírovat, a pak by to vůbec nedopadlo dobře, a on si je poměrně jistej, že na to je ještě čas+ Dej na sebe pozor! +zavolá za ní do koupelny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 23:48

To ses moc hodnej Locke. +usměje se na něj a zmizí v koupelně svlikne se a dá si do vany pěnu+ Ty na sebe taky Locke. A brzo se zas ukaž. Zejtra nebo pozejtri. Spíš pozejtri. Nebo zejtra. +volá za ním ještě a pak si konečně vleze do vany a spokojeně se tam natáhne odhodlana nemyslet na nic+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2014 00:00

Tak jo. +usměje se vesele, a fakt moc se snaží se nekouknout. polechtá lenochoda na bradě a vycourá se ze dveří. dojde k portálu, a s povzdechem jím projde. na druhý straně hnedka potká Jeana, kterej ho už nějakou dobu zběsile hledá, tak se na něj široce rozculí, a jde se mu pochlubit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2014 00:05

+lenochody na než zamzoura a nastaví mu bradu a vydá prespokojenej zvuk. Wenai si leží dvě hodiny ve vaně a postupně si dopouští teplou vodu a pak jde na večeri do jídelny kde na ní čeká hora palacinek s nutellou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 23 zář 2014 00:18

+za chvilku jí přijde smska, že jestli má pořád zájem, v devět večer ji bude čekat u zadního vchodu do fakulty medicíny+
Eugenie

Příspěvekod Eugenie » 24 zář 2014 20:17

+chvilku má pocit že nemůže dýchat, a když se tam objeví, tak se trochu zapotácí a chvilku hledá rovnováhu, kulí oči jako blázen a nějak to nemůže rozumově pobrat+ Jak? Co? Kde? +shání se nějak instinktivně po faktech, a kouká po ní s rozšířenýma očima+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2014 20:20

Sme u mě doma. +mávne rukou jako by to tím mohla celý obsáhnout+ Tohle je hala. Jsme pak kilometrů od města. Jestli chceš mužů tě hodit domů. Ale myslela jsem že bysme si mohli vzít knížky a číst si. +usměje se na ní trochu a za ruku ji nepustí pokud ona teda nechce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 24 zář 2014 20:38

No ale... +kouká tam okolo trochu vykuleně+ ale ta pitevna. +koukne na ni, kam to zmizela, ale pak ji zaujme něco jinýho+ tohle je hala? +vykulí oči ještě víc, jelikož je to tam tak nějak prostoru asi tak na bowlingovou halu+ jaký knížky? +uculí se trochu+
Eugenie

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré