Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 21:32

Já ti to nechci dělat těžký. +koukne na ni nešťastně+ Jenže nevím, jak to napravit, je to jak chodit v minovým poli. +pousměje se trošičku, a když mu to dovolí, úplně zlehka ji prstama pohladí dlaň, a úplně se mu z toho svírá v krku+ Upřímně? +koukne na ni+ obejmout tě a přitisknout tě k sobě a držet tě tak nejlíp navždycky. a nikdy tě už nepustit. +pousměje se+ spíš jde o to, co chceš ty. +stiskn jí trochu ruku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 21:39

Já ti nemuzu dat návod Locke. Já žádnej nemám. +kousne se do rtu a jemné vymaní svou ruku z pod té jeho ale položí ji kousek dál+ Prostě... Prostě něco zkus a uvidíme jestli to zabere. +pousmeje se trochu+ Ty na mě většinou zabiras. +kouká na něj tak smutné a vůbec neví co má dělat+ Spravis to? +zeptá se ho sevřeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 21:54

Já vím, že ne. +přikývne+ Není žádnej návod. +povzdychne si+ Já se jenom bojím, že to pak bude ještě horší. +koukne na ni posmutněle+ To víš že jo. +přikývne, a tak ujišťujícně se na ni usměje, i když si tím teda vůbec není jistej+ No... mohl bych zkusit... +zapřemýšlí nad tím, a říká si, že je možná čas jít proti vlastním instinktům. obvykle mu zabírá prakticky na všechno vymyslet si nějakou lež, tak by to tentokrát mohl udělat naopak+ mohl bych ti říct úplnou pravdu. +koukne na její ruce na gauči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 21:58

No Tak to by pak bylo rozseknuty. +pousmeje se trpce+ Když to skonis tak to skonis no. +pokrci rameny+ Já to určitě taky někdy skonim tak co. +pousmeje se trochu a pak jak ho poslouchá tak se zatvářil trochu zmatene+ No? +kouká na něj a nějak se ji nedostává dechu+ Jakou pravdu? +kouká na něj a nervózně si olizuje rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 22:16

No jo, ale když to skoníš, tak to bude jedno, protože mně neodežene vůbec nic. +zazubí se, jak on už to umí+ Pravdu. +pokrčí rameny+ Jak to bylo... v tom Karthanu, a tak. když jsme odjížděli, Archedáma Patience řekla, že nesmím nikdy nikomu říct tom, co jsme pro mágy dělali. Jinak se vrátí, a přinutí Jeana aby se pěkně pomalu a bolestivě zabil. +zamumlá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 22:20

+taky se musí trochu pousmát+ Mě taky neodezene jen tak něco. To se neboj. +usměje se trochu+ No... +kouká na něj+ No jo. +prikyvne+ Myslím že jsi mi to říkal. +kouká na něj+ Ale já bych to nikdy nedovolila víš ne... I kdyby sme byli .. I když sme od sebe tak nechci aby se něco stalo Jeanovi nebo klukům. Nebo tobě. +koukne na něj+ Máš průser Locke? Chceš pomoct? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 22:33

Já vím, že ne. +pousměje se+ No, jenže tohle je teďka asi stejně pasé, když archedáma momentálně obtěžuje Aza Guillu. Už se pro nás nevrátí. +pokrčí rameny+ Prostě... +posadí se obráceně, opře se do gauče a civí do zdi+ dostali jsme za úkol zrušit konkurenci. zničit je. jakýmkoliv způsobem. +koukne nahoru do stropu+ jenže se nám nedařilo, ona... je fakt dobrá v tom co dělá. +ušklíbne se trochu jedním koutkem+ takže Patience přišla s tím, že bojujeme moc korektně. a že to holt bude muset bejt osobnější. +zamumlá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 22:37

Aha. Takže to je v pořádku. +prikyvne a když si ontak sedne tak si ona zase sedne za gauč opře se tam jak je oprenej on kouká do sera a poslouchá ho+ No... Něco osobnejsiho. +řekne zamýšlené+ No... Ty vždycky něčí vymyslis... +poznamená a trochu se zavrti+ A co se stalo? +zeptá se+ Co jsi udělal?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 zář 2014 22:50

No, doufám. že najemágové nějak nesdílí myšlenky, a neobjeví se nám u chrámu oddíl pořádkový služby nebo něco. +zaksichtí se+ snad si neudělala nějaký záložní plány, než ji synáček poslal na onen svět. +pokrčí rameny+ No, nejdřív... jsme na to s Jeanem šli přes Cala a Galda. +poškrábe se ve vlasech, a je vidět, že za to se dost stydí+ nechali jsme ji myslet si, že je sokolník tenkrát dostal. +mračí se+ jenže to nezabralo, tak Patience vymyslela, že... žejisveduaoblbnu. +vyklopí to honem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 zář 2014 00:00

No. Já si myslím že ten ji nesnáší dost na tot aby zánik nic neresil. +poznamená zpoza gauče potichu+ Hm... +přemýšlí nad tím+ Ji jako.. Ji Sabetu? +zeptá se potichu a když to z něj pak vypadne tak je za gaucem chvíli zticha+ Aha.. +řekne pak+ No... Sokolnik už něco zmiňoval. A... Co ty na to? +zepza se potichoucku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré