Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2013 19:48

Myslíš když jsem celej zmrzlej a ufuněnej? Ty máš teda vkus. +zazubí se, ale je rád+ Tobě taky, Kůstko. +uculí se na ni, cestou se svlíká, protože je mu to mokrý oblečení nepříjemný, prohrábne jí vlasy, obejme ji kolem pasu a taky ji pořádně políbí+ A žádnýmu sněhulákovi bych tě nedal, abys věděla. +mrkne na ni+

+pustí hodně teplou vodu, aby tam nezmrzli, a pomalu zas začíná cítit končetiny, umyje sebe a taky jeho, a jen tak s úsměvem ho trochu ochmatává, občas mu dá pusu, a nehodlá se hnout ze sprchy dokud nebude červená jak spařený prase+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 pro 2013 19:54

Přesně tak. +zazubí se na něj, ještě chvilku ho líbá a pak ho zatáhne do koupelny do vany a naleje jim tam tak odhadem litr pěny a napouští vodu+ Ty, Locke... +uculí se a koukne na něj tázavě+ Co chceš k vánocům? +zeptá se ho+

+obejme ji, zezadu a přitiskne se k ní a položí jí hlavu na rameno a odpočívá+ Miluju tě. +zašeptá potichu do šumění vody a rty jí přejede po kůži na rameni a krku a jen tak relaxuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2013 20:10

No tak to bude určitě veliká láska. +zazubí se na ni, a když se pěna rozpění, tak ji přes tu záplavu skoro ani nevidí, nicméně se mu podaří se odstrojit a vlízt si do vany+ No... +zamyslí se nad tím+ Tak v prvý řadě tebe. +zazubí se+ Taky by se mi hodily nový stiletta. Už jsou pěkně poškrábaný, a furt se mi odlupuje to kožený vázání. +pokýve hlavou a stáhne ji tam k sobě+ Co bys chtěla ty? +zajímá se+

+musí se pro sebe usmát, ruce si položí na jeho paže a opře se mu obličejem ze strany o hlavu, trochu ho hladí a je jí hezky+ Já miluju tebe. +vtiskne mu pusu na spánek+ Fakt děsně moc. +pošeptá mu do ucha spiklenecky, a jen si tak užívá, ,že ho má u sebe
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 pro 2013 20:39

To si piš. +usměje se na něj a ponoří se do pěny a zachvilku se vyloupne hned u něj+ Ale nezabiješ s nima nikoho, že ne? +koukne na něj prosebně a obejme ho kolem ramen+ Já bych chtěla... hm... já bych chtěla asi... něco hezkýho na sebe. +zauvažuje+ A ještě nějakou knížku o slavnejch malířích. +koukne na něj, jestli si moc nevymrčuje+

+v jednu chvilku trošku zaklimbá a podlomí se mu kolena+ Ty jo. +zasměje se+ Asi bych si měl jít lehnout. +usměje se, otočí si Vici k sobě a dá jí pusu+ Těšíš se na zítra? +uculí se na ni a v očích má ohníčky šibalství+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2013 21:16

+chvilku je zmatenej, protože ji nemůže najít, takže když se vynoří, z pěny, přitáhne si ji k sobě a omotá kolem ní ruce+ Prosím tě, dyť mě znáš ne? +usměje se na ni+ Mám je aby mě nezmydlil první ožrala na ulici. +uculí se+ Hmm... +zahloubá se+ No tak uvidíme, co se dá dělat. +zazubí se a dá jí pusu+

+málem sebou tam švihne, ale nakonec to nějak ustojej+ Pojď do postele prosím tě. +uculí se a vtiskne mu pořádnou pusu, vypne vodu a podá mu ručník, do jednoho se zabalí, a honem hupsne do postele, aby nestihla vystydnout+ No... docela jo. +usměje se na něj+ Víš co? +přitulí se k němu, když si k ní přilehne+ Nakonec Vánoce asi nebudou tak hrozný. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 13:19

+dojedou po obědě domů a Wenai si zmoženě sedne do křesla v hale, lenochod už dávno spí v košíku a ona se uvelebí v křesle a taky zavře oči, že si odpočine+ To sme si zase užili světa. +zamumlá a uculí se na lenochoda+ Co lenochode? á ti musím vymyslet jémno. +předsevzdá si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 14:24

+když se tam zjeví Byron, tak málem vyletí metr dvacet+ Co? Co? Byrone! Co ty tu děláš? My sme se měli sejít? +kouká na něj a vstane z křesla a zkontroluje lenochoda+ Hele, co mám. +zazubí se na něj+
No to je hezký. +pousměje se Byron+ Ty ses prý rozešla s Lockem, a budete se rozvádět. +koukne na ni+
Neříkej to, jako by to byla mojechyba. +zakňourá a otočí se od něj pryč+ No jo, no.
Ale já si nemyslím, že je to tvoje chyba. +přijde k ní a obejme ji+ Půjdeme do hospody a ty mi všechno řekneš, jo? +otočí si ji k sobě+
No jo. +zamumlá a utře si nos+ Já se půjdu oblíct a namalovat a učesat a tak. +vezme si lenochoda a plouží se nahoru+ Já o tom nechcu mluvit Byrone. +zakňourá+
Tak budeme mluvit o něčem jiným. +pomůže jí s košem a jde s ní do pokoje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 14:50

Ale no jo. Mě se ani nikam nechce. +ošívá se+
Nekecej a obleč se. +řekne jí Byron nekompromisně a hodí po ní nějakej chuchel oblečení, tak se Wenai teda obleče a stáhne si vlasy do uzlu+ Tak jdeme. +přikývne a chytne ho za ruku a přemístí je do tapu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 01:14

+dojde k tomu portálu a koukne na něj a zjistí, že je fakt zablokovanej, ta se jím chvíli zabývá, až ho odblokuje. Otevře dveře a projde na druhou stranu, aby zjistila, jestli funguje a zjistí, že jo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 zář 2014 18:55

+Wenai se rozvna vrací z města od Eugenie, když jde po chodbě ke svýmu pokoji, rozlítnou se dveře od portálu, na chodbě se najdřív rozplácne jabko a pak Lamora a Wenai ho honem přeskočí a vletí do svýho pokoje jak namydlenej blesk a schová se za gauč a pak jí dojde, že zapomněla zamknout, ale už se nehýbá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré