Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 20:40

+koukne na ni, a tak smutně se pousměje+ Jo. +přikývne nepřesvědčeně+ Bylo. +přikývne+ A mohlo by. +přikývne znova, a prohlíží si ji+ Kdyby to bylo mezi náma v pohodě. +koukne jí rovnou do očí+ Kdybys ode mě neutíkala. Takhle sem budeš chodit pořád míň a míň, vždycky když už si budeš připadat provinile, k ránu se vytratíš, a časem to tady zaroste křovím. +drží její pohled, jako by ji vyzýval, aby řekla, že to není pravda+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 20:45

+kiukne na něj když ji tak drží za ruku a tváři se nelibě a smutné a vudec ne pěkně+ Já si nemám proč připadat provinile ty blbecku. +nevydrží to nakonec a vyjede na něj+ To ty si máš připadat provinile! +vykrikne a v návalu hněvu ho kopne do holene pok koleno pustí ho uteče o kousek dál do zahrady a položí si tvář do dlani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 21:00

Aúú +trochu zaskučí a zamrká+ No právě. +pousměje se hořce+ Ty myslíš,že nepřipadám? že mi není děsně vždycky když ti to vidím na očích? +koukne na ni posmutněle, posadí se tam do trávy a dívá se na ni+ Smazal bych to, ale nemůžu. A když budeš pryč, už tu nebude vůbec nic, co by tě přimělo snažit se mi odpustit. +promne si oči, a je mu z toho fakt smutno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 21:06

Ne nemyslím. +řekne mu upřímně+ Mám pocit že Si myslíš že se nic nestalo. Chovas se tak. Jako by se nikdy nic nestalo. Jako to nic nebylo. Když se o tom bavíme tak Vypadas že té to mrzí a pak se otocis a zase se usmivas. A já to mám pořád před očima jak ji libas jak ji jedeš rty po krku a jak laskas její kůži. +zmlknete a položí si ruku na pusu+ Chci aby to zmizelo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 21:21

Jasně že mě to mrzí! +zamračí se+ Ale když budu neustále jak oukropeček, těžko se to vůbec kdy srovná. víš moc dobře, že mě to mrzí, víc než cokoliv na světě. +koukne na ni smutně+ Ale když budu furt mluvit jenom o tom a nebudu se vůbec snažit chovat normálně, nikdy na to nezapomenem a nezačne se to hojit. +pokrčí rameny+ chtěl bych to hodit za hlavu, slepit to, co máme. +kouká na ni tak naléhavě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 21:32

+musí se zatraceně ovládnout aby mu ještě pár dalších nevrazila a aby se vůbec trochu uklidnila+ To není tak jednoduchý. Ty už to máš vyřešeny. Já to mám před očima v půlce případů kdy mě polibis. To se pak na to pak taky blbě zapomíná. +řekne mu a do oči se ji derou slzy ale nucené je zaplasi. Koukne na něj a pak na dveře a jde je zase malovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 21:55

Jo, mám to vyřešený. +přikývne+ protože vím co chci, a tamto na to vůbec nemá vliv. Chci tebe.+pousměje se smutně+ Já to vím. +přikývne+ A je mi z toho děsně. Ale nevím, co s tím mám dělat. Co chceš abych udělal? +koukne na ni tázavě+ Protože já vážně nevím, jak ti to říct. +prohrábne si vlasy, a dívá se jak maluje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 22:03

No tak to se teda máš. +zamraci se na něj a dokresli kliku+ Tak si to užij. +houkne na něj+ Já chci změnu. Lamoro změnu. Všechno bude jako dřív jasně. +usklibne se+ A ty se s ní zas vyspis. Ale. +usklibne se+ spí si s kým chceš. +prskne+ Já musím jít. +zabusi na dveře je naštvaná nakonec ani neví proč ale je. Dveře se jakoby vyloupnou že zdi. A ona je může otevřít. Pak se zaráží a ještě se vrátí do domu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 22:18

+v duchu se zašklebí, protože mu to něco moc připomíná+ No, já takovej asi jsem. když umřel okov, chtěl jsem všechno zakonzervovat, aby to bylo jako předtím. to hezký. +pokrčí rameny s povzdechem+ Nevyspím. Tím jsem si fakticky naprosto jistej. Ale těžko to může fungovat, když mi nevěříš. +koukne na ni tak nějak úpěnlivě+ a jenom kouká co tam dělá
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 22:25

+povzdechne si a pokýval hlavou+ Nevěřím. To máš pravdu. +souhlasí s ním. Vevnitř si opatrně vezme lenochoda aby neměl šok z nahlyho probuzení a prituli si ho k sobě+ Jdu domu. Na tvrz. +řekne mu trochu naštvaně a spíš smutne a otevře ty dveře a vejde na druhou stranu na tvrz do chodby u jejího pokoje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí