Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 17:12

No jo, promiň. Trochu se to protáhlo. +pousměje se omluvně, pač venku už je skoro tma. Když mu Lucy donese nástroje, naloží si z podnosu něco jídla, pustí se do toho, a mezi soustama se na ni usmívá+ Šlo to dobře. +přikývne s úsměvem+ Skoro. +připustí+ Nepovedlo se nám sehnat úplně všechny věci, ale to zas tak nevadí. +pokrčí rameny, a vypadá to,že si z toho nic nedělá+ jak ses měla ty? +uculí se, a pohladí ji po ruce+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 17:19

To nevadí, já jsem úplně ztratila pojem o čase. +usměje se na něj+ Já to mám hotový, tak jsem si říkal, že bych to šla po půlnoci zkusit spravit. +usměje se nadšeně+ Půjdeš se mnou? +zeptá se ho, zase si vezme vidličku a pustí se do jídla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 17:31

Aha. +přikývne, koukne do talíře, a chvilku se soustředí na krájení svýho masa+ No jasně, že půjdu s tebou. +usměje se+ Proč po půlnoci? To musí bejt nějaká specifická hodina? +zajímá se+ Nebo postavení měsíce? +odhadne, jelikož se v tom úplně neorientuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 17:35

Ne, já jsemnom nechci potkat moc lidí nebo tak. Aby se kolem nemotalo moc pučmelounů. Budu zpátky doma. +zasměje se vesele a oči jí svítí a vlbec je z toho adšená, že si nechá rovnou přiýst dezert, což je něco sladkýho s krémem, asi nějaký řezy a s kopou šlehačk+ Není to super. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 17:57

To se musí dělat na speciálním místě? Nejde to třeba na zahradě? +koukne na ni zaujatě, a na Lucy akorát zavrtí hlavou, že na dezert nemá chuť, trochu se porýpe v bramborách a odstrčí talíř+ No jasně. +zamumlá nějak neutrálně+ Já si odskočím. +omluví se, dojde do koupelny, posadí se na vanu, a složí nějak ztěžka hlavu do dlaní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 18:02

+koukne na něj a nadšeně se usměje+ No vidíš to! To je nápad! Boží nápad! Můžu to udělat na zahradě. +přikývne+ Někde u stěny domu, to bude nejlepší. A zamaskuju to jako dveře. +zazubí se na něj+ Co je? +koukne na něj tázavě+ Tak jo. +přikývne a ope se a kouká na něj, jak odchází a trochu se rýpá lžičkou v dezertu, co už má skoro v sobě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 18:12

Já mám samý boží nápady, to se přece ví. +pousměje se trochu, a v koupelně se dá dohromady, opláchne si obličej a osuší se, párkrát se na sebe cvičně usměje do zrcadla, a vrátí se zpátky+ Ty se v tom nějak vrtáš. +uculí se na ni, posadí se ke stolu a nalije jim oběma víno+ A potřebuješ k tomu něco spešl? Chceš pomoct něco shánět? +koukne na ni tázavě a dá si záležet, aby se usmál i očima, i když se mu vevnitř všecko svírá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 18:15

Já? +koukne na něj a hnd si strčí do pusy pořádnej kousek+ Já, ne. +pousměje se trochu+ Ne, to je v pohodě, klidně můžeš být kde chceš, nebo na nějaké své akci. +usměje se na něj a dojídá ten svůj dezert+ Už mám všechno co potřebuju tady.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 zář 2014 18:23

Já žádnou akci nemám. +usměje se na ni+ A jsem přesně tam kde chci bejt. +opře se a udělá si pohodlí+ Narozdíl od tebe, podle všeho. +uculí se trochu, aby věděla, že si dělá srandu, a vůbec mu to nevadí+ A kdy se vrátíš? +nadhodí jen tak úplně lehce, jako by se ptal na počasí, a ne jakože je v něm malá dušička že za sebou zabouchne portál a bude+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 18:28

Na rozdíl... +koukne na něj a pak se trochu usměje+ Locke... +ale pak se zarazí+ No... nevim. +pokrčí rameny+ Předpokládám, že někdy se vrátím.. Ještě musím najít toho chlapa tý... Kalypso, nebo jak se ta ženská jemnuje pořád.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí