Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2014 16:35

A budeš tam za mnou občas chodit? Nosit mi úhoře, a tak. +zazubí se+ Jinak bych musel vypáčit pouta, a chytnout si tě znova. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Jo. Ale ty jseš pěknější. +zasměje se, přejede jí prsty přes žebra, a nahoru pod ňadro+ No, to asi budeme muset. +přikývne truchlivě+ Věnovat se všednímu loupežnictví. +uculí se trochu, ale jště si ji u sebe podrží+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 16:45

No sem tam bych se mohla stavit se skývou chleba pro ubohého vězně. +zasměje se vesele a oplatí mu polibek+ Všednímu loupežení. +zopakuje a pousměje se trochu+ A koho dneska hodláš všedně oloupit? Jestli to není tajný? +zeptá se ho a pomalu vstává z postele, posadí se a rozhlíží se, kde má všechno to oblečení+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2014 16:56

To bys byla neskutečně laskavá. +zazubí se, posadí se a spustí nohy na zem, a šátrá s nima pod postelí po svejch botách+ Dneska se jenom připravujem. +pousměje se+ Máme rozjetý něco většího, takže nechci nic uspěchat. +pokukuje po ní, jak tam chodí nahatá a ohýbá se pro svý oblečení+ Ale momentálním improvizovaným epizodním zlodějiným se samozřejmě nehodlám vyhýbat. +zazubí se, a přetáhne si přes hlavu košili+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 17:08

Jo tak to jo. +přikývne chápavě a oblíká se+ Nezdá se ti, že jsem přibrala? +koukne na sebe do zrcadla, co tam je+ Já myslím, že jsem určitě přibrala. +chvilku kouká do zrcadla a pak se zase začne oblíkat+ Půjdu k sobě, už mám skoro hotovej systém na portál. Ještě si musím něco ověřit. +pousměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2014 17:20

Myslíš? +koukne na ni, na břicho, na zadek, a nějak se mu ani nezdá, ale je z toho trochu nervózní, jelikož je to ožehavý téma, a není si úplně jistej, jaká je přesně ta správná odpověď+ Mně se hlavně zdá, že ti to děsně sluší. +usměje se na ni a fakt si to myslí+ Jo? Aha. +přikývne, a není úplně rád+ Ale nezmizíš jen tak, viď? +koukne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 17:58

Já nevim. +pokrčí rameny a ještě chvilku na sebe kouká a pak pokrčí rameny a vypadá, že je jí to nejspíš jedno+ Bože, Locke. +koukne na něj+ Snad si nebudeš vymýšlet ne? Mě lhát snad nebudeš. +zvedne jedno obočí a pak se trochu usměje a doobleče se+ Ne, nevytratím se jenom tak. Řeknu ti, až ho otevřu, neboj se.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2014 18:09

No, právě že radši nebudu, ty bys na to stejně přišla, kdybych si vymejšlel. +zazubí se, a ještě se doobleče, dojde k ní, a vtiskne jí pusu na krk, jak tam tak na sebe kouká+ Já to asi nějak nesleduju. Protože jseš boží. +usměje se, a obleče si boty+ Tak dobře. Děkuju. +přikývne, a posbírá tam to nádobí, aby ho odnesl zpátky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 18:18

No u tebe si jeden nikdy nemůže bejt jistej. +zasměje se obejme ho a oplatí mu polibek+ Neboj se, já tě tu nenechám. +pousměje se pohladí ho a pomůže mu s tím nádobím, odnese ho do kuchyně a taky ho umyje, aby tam taky něco udělala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 zář 2014 18:29

No já bych řek, že ty do mě vidíš jak do skleničky pálenky. +zasměje se, a k vlastnímu údivu mu to ani nějak nevadí, a vůbec ho to neznervozňuje+ Však já vím. +pousměje se, ne že by si tím byl stoprocentně jistej, ale stejně s tím nic moc neudělá, a jde jí pomoct aspoň utírat a uklízet nádobí. v kuchyni už jsou kluci, takže schytaj pár veselejch šťouchanců, že jim sežrali snídani+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 18:38

Ještě zbylo. +ukáže klukům pár zbytků, co nesnědli a jen se culí a směje a mrká na Lockeho, když uklidí nádobí, otočí se k němu+ Tak já půjdu, Locke. +chytne ho za ruku a proplete s ním prsty+ Kdybys mě chtěl navštívit, tak budu ráda. +usměje se a přitáhne si h k polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí