Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2014 23:37

+někdo zabuší na stěnu, ale Locke to ani pořádně nevnímá, je úplně plnej rozkoše a jí, a když ucítí a uvidí její orgasmus, akorát roztřeseně zavzdychá a nepřestává se v ní pohybovat, aby si to užila pořádně a celý, sám má co dělat, ale nijak to nekrotí, jen trochu zakloní hlavu a dlouze zasténá, několika prudkýma přírazama vyvrcholí, ale ještě se nezastaví a chvilku se pohybuje, aby ze sebe i z ní dostal všechny zbytky rozkoše, a teprve pak pomalu ochabne, pořád pohřbenej hluboko v ní+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2014 13:11

+přes clonu vlastní rozkoše vidí tu jeho, jak je v orgasmu nádhernej a nekontroluje se. Ještě naposledy zavzdychá a pak se uvolní, rozplyne se na posteli a jen ho konečky prstů hladí po ramenou a po šíji, drží si ho pořád u sebe, oči má přivřené, aby ho pořád viděla a na tváři má neurčitej ale nesmazatelnej úsměv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2014 13:43

+trochu se o ní opře, ale jenom tak něžně, aby ji mezitím, jeho dech se jí horce srazí na kuzi a hlavu má úplně prázdnou a vymazanou od všeho, co není ona, jemnost její kůže, vůně jejich vlasů nebo svettlo, co má v očích. Nic neříká, nějak má pocit, že není co dodávat a on stejně vi vsechno, takže ji jen k sobě pritiskne a líné ji hladí koneck prstů, pak tak napul sklouzne vedle, ale pořád ji drží a za nic b ji nepustil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2014 14:16

+nechá ho sklouznout vedle ní, ale nijak daleko, natulí se k němu bokem, políbí ho na kůži pod klíční kostí a stulí se k němu, jen v klidu oddechuje a je ještě celá citlivá a rozechvělá z přestálýho vzrušení. Hladí ho a užívá si s ním tu nádhernou chvíli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2014 15:18

+s úsměvem si ji stuli k sobě, vnori nose do jejich vlasů a jemné v nich krouží rty a je mu tak krásne, když ji má u sebe a ticho ruší akorat jejich zklidňující se dvojitej dech, zlehka ji hladí prsty po zádech a připadá si parádně uvolnenej a tak hezky plnej toho zvláštního klido, kterej u ní má. Ještě ji trochu ohlazuje kůži, uziva si ze nikam nemusi, a na tu pěknou chvilku jsou v celým světě jenom oni dva, a je to bozi+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2014 17:26

+když se jí dech uklidní a tep se dostane do normálu, koukne na něj, usměje se a pohladí ho po zátylku a přitáhne si ho k dlouhýmu něžnýmu polibku+ To bylo nádherný, Locke. +vydecne mu do rtů+ Nejhezčí co pamatuju. +pousměje se trochu, ale krásně a vděčně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2014 19:36

Jo? +uculí se, tak nějak měkce, a je rád, že se jí to líbilo+ Já mám nějak pocit že to je pokaždý hezčí. +pousměje se na ni, na chvilku si ji podrží u sebe za tváře, a dlouze ji políbí+ Moc tě miluju. +řekne jí potichu, když se na chvilku odtáhne, a oči mu ta hezky svítí, když se na ni zblízka dívá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2014 22:57

Vážně? +koukne na něj a usměje se hezky a mile+ To jsem ráda. Vážně moc Locke. Jsem ráda že té mám. A že jsi se mnou. +oplati mu polibky a chvíli mu beze slova hledí do těch zaricich očí a ty její taky tak nějak svítí+ Taky té moc miluju Locke. Až mám někdy pocit že se z toho zblaznim. Z tebe. +pousmeje se trošku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2014 23:09

No jo. +pousměje se+ Já s tebou budu pořád. +slíbí jí vážně+ dokud mě sama nebudeš chtít někam zavřít abys měla pokoj. +mrkne na ni vesele, a je mu moc hezky, když to taky řekne+ To ještě furt není úplně vyloučený. +zazubí se+ Stejně jsme oba cvoci. +usměje se a dá jí pusu, hezky ji hladí po břiše a po pasu,a nosem jí přejede po tváři, nahoru ke spánku a vtiskne tam pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 zář 2014 14:23

No, možná tě někdy někam zavřu, až budu mít náladu na klid. +uculí se na něj vesele a poladí ho nosem po tváři a pak ho políbí+ No jo, to jsme. +uchichtne se+ Pěkný cvoci. +přikývne a pohladí ho dlaní po boku a jen tak líně ho hladí po těle+ Budeme vstávat? +navrhne i když ne příliš nadšeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí