Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 12 zář 2014 08:18

Styx píše:Remus: +po přípitku ho stranou obejme kolem pasu a koukne mu do očí+ Tak to se ti tedy povedlo, Vlčku +šeptne mu+ Prý jenom zkontrolovat dům... ty lháři +uchichtne se, stoupne si na špičky a vtiskne mu vroucí polibek na rty+

Hm...však jsme zkontrolovali...dům...všichni.*uculí se a objímá ji* přece bych nezapomněl na tvoje narozeniny...hm...*probere se po polibku* můj dáreček dostaneš později...*mrkne na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 12 zář 2014 09:38

Postrach: Ale to byl opravdu chytry napad. Tradicni, pritom prakticky darek +usmeje se spokojene+ Nuda? Kdepak, zbrani neni nikdy dost, nemam pravdu? +mrkne na nej sibalsky+ Vlastne ti jeste dluzim to pozvani na drink, jak jsme si domluvili pri nasem poslednim vycviku, vzpominas? +jak ji dal na vyber, aby se rozhodla, jak to budou delat+

Man: Dej pozor, at tam nezahucis. Kde te pak budeme hledat +smeje se, jak tam lovi v te Remusove cerne dire+ A koukam, ze Remus myslel uplne na vsechny +krouti hlavou, kdyz tam Man objevi i upiri stravu+

Remus: No to mas vlastne pravdu. Nebylo receno, kolik lidi bude ten dum kontrolovat +usklibne se a pak se k nemu prituli+ Ja to vim, ze bys nezapomnel. Udelal jsi mi obrovskou radost. Dekuji +obejme ho kolem krku a dlouze polibi+ Tak uz se nemuzu dockat, co to bude za darecek +uculi se na nej nedockave+ Ale ted se musime jit venovat nasim hostum. Ty bez grilovat, to umis skvele a ja budu bavit a opijet nase pratele +usmeje se, naposled si od nej ukradne polibek a jdou se venovat kazdy tomu svemu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 12 zář 2014 10:52

+přižene se tam jak velká voda, vlasy rozcuchaný a sotva chytá dech+ Kde je? Kde je? +rozhlíží se splašeně kolem hledajíc oslavenkyni, aby jí mohla pořádně obejmout, navíc si uvědomuje, že jde pozdě, ale neodkladné záležitosti týkající se její rodné domoviny jí nedovolily dostavit se dříve+ Styx! +vykřikne, nadšeně a částečně s úlevou, že přeci jen nejde až tak pozdě a vrhne se k ní+ Všechno nejlepší k narozeninám! +pevně a pořádně jí obejme+ Omlouvám se, že jdu pozdě, ale musela jsem vyřešit pár neodkladných záležitostí. Ale přeju ti všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a co nejvíc spokojený život. +dál jí pevně objímá a přitom mávne na nznámý na pozdrav+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 12 zář 2014 11:12

*opozdene se přemístí k Lupinum domu a koukaji, kde co kde jak..* Pani, tu je lidi *kouka Sirius, kde kdo je* Tak to se tu snad nekde ztratíme *uculuje se Meg a miri nekde najít Styx, aby ji pogratulovali..Sirus se mezi tim stavi ještě ke grilu a onufava, co by si tak zobnul..to se Meg pro nej vrati a vsi silou ho odtahne, bo se snaží stale natahovat tu vuni, co muze a odskace po jedne noze, jak ho Meg taha..konecne nekde najdou Styx a predaji ji dary - ty budou později, bo pisu z mobilu* všechno nejlepší, hodne štěstí, lasky, zdraví a úspěchů v práci *oliba ji Meg na tváře, pak se vystřídá se svym muzem..Sirius ji zacne trast rukou a chvilku uvažuje, co by tak rekl..gratulovat prostě neumi* Presne všechno to, co rikala moje zena *zazubi se a taky ji da pusu na tvar* Mate to tu stále hezčí *pronese, jak si prd pamatuje :D*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 zář 2014 12:57

Nef: +slysi, ze se neco riti a ona to Neferet:D+ Ahoj ahoj +objima se s ni+ Zpomal, nebo skoncime obe v grilu +smeje se a snazi se udrzet na nohou, jak se Nef na ni vrhla+ Diky moc. Tak jen jestli nemaji ty tve "neodkladne zalezitosti" neco spolecneho s bystrozory +mrkne na ni se smichem+

Meg a Sirius: No ahooj +jde se s nimi privitat, poobjima je oba a podekuje za gratulaci a za darky+ Jsem moc rada, ze jste taky dorazili +usmiva se, ze bude legrace:D Hned jim strci do rukou sklenicky a pripije si s nimi+ Meg, melas ho nechat, aby neco ochutnal +uplne ji je Siriuse lito, jak ho Meg tahala od grilu:D+Tys tady uz nekdy byl, Siriusi, ze to tady znas? +zepta se ho zvedave+ Pojdte si vzit neco k jidlu, Remus griluje, urcite mate hlad +odvede je tam+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 12 zář 2014 14:49

Styx: *usmívá se* On dělá, jako by týden nejedl a jako bysme snad nikdy negrilovali *trochu protočí oči, ale culí se* On je jak drtička..už jsem mu sdělila, že jestli míní nakupovat každý den, tak do obchodu si bude pro jídlo chodit sám *vrtí se smíchem hlavou, bo Sirius je už dál neposlouchá a míří za Remusem ke grilu* Myslím, že tu byl kdysi..jednou? už netuším *odpoví za něj..vrtí hlavou a kouká za svým mužem, jak mizí pryč* Tak zase o rok starší, co? *lehce do ní šťouchne a uculuje se*

Dárečky :)
Spoiler: show
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » 12 zář 2014 14:50

Styx: Mhm *odkýve, ale už ju nevnímá a šine si to k Remusovi*

Remus: Nazdar! *bafne na něj* Copak máme dneska dobrého? *kouká mu pod ruce*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 zář 2014 16:11

Styx píše:Becca: Napětí, jo, toho si užiju docela dost +culí se od ucha k uchu+ Tak to je super (heh, to nejde dopřát schízám klid, pořád se musí něco dít:D Já už mám taky v hlavě další akční věc se S+V, již brzy) Jasně, chápu, že to zklamání v tobě zasilo nedůvěru. Ale zkus se konečně přes to přenést a užívat si to, co máš teď. Uvidíš, že to bude tentokrát jiné, lepší +pohladí ji povzbudivě po rameni+

(joo, tak to se těším, už jsem dlouho nikde nešmírovala:D)
To je dobře, aspoň nemáš čas se nudit. +mrkne na ni vesele+ Snažím se. Fakt. A občas se mi to i daří. Jenže pak zase ty moje pochyby vystrčí svoje ošklivý rohy a jsem tam, kde jsem byla. +povzdechne si otráveně+ Ale každopádně na tom makám. +pousměje se+

Man: Zatím ne, díky. Dneska jedu na čisto. +uculí se a zatřepe lahví, kterou má zrovna v ruce+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 zář 2014 21:02

Meg: Krásné dárečky, děkuji moc +pobere si to všechno do náruče+ Všichni chlapi jsou stejní. Vidím to u Remuse. Nikdy neodmítne kus masa +přikyvuje souhlasně+ Měl by se tady občas stavit za starým kamarádem na kus řeči. Remus by to určitě uvítal +nenápadně jí napoví, ať svého muže sem někdy pošle+ A my dvě si můžeme zatím zajít v klidu nakupovat +zasměje se+ No jo, starší a doufám, že i rozumnější +pousměje se+

Becca: Naštěstí nudu opravdu neznám. Asi stejně jako ty +mrkne na ni šibalsky a opět si lokne+ Tak to ti držím palce, ať ti to tentokrát vyjde. A co máš vlastně teď rozjetého? Jak tě znám, určitě nezahálíš.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 12 zář 2014 22:44

Styx: Jojo, nemáš zač *usměje se* Koukám, že jsi úplně zavalena.. *prohlíží si, co tam všechno má* A Mýtinka byla velmi štědrá.. *přikyvuje a pak se k ní "nenápadně" nakloní a zašeptá* To určitě chytli od Amona..tu žravku *uculuje se* Ale říkat mu to nebudu *zavrtí hlavou* Joo, klidně ho tu odložím..školka se vždycky hodí *směje se a nadšeně vykulí oči* Nakupovat! No, tak to mě nemusíš pobízet dvakrát..na Příčné jsem už nebyla roky *mávne rukou* Většinou chodím po new yorku, kde mám své oblíbené obchody..ale Příčná byla vždycky něčím speciální.. *zasní se* Moudřejší *rozesměje se* Co bys dělala s rozumem *mrkne na ni* Ten už jsem vzdala..není potřeba *zavrtí se smíchem hlavou*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Remus House