Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 22:20

+za chvilku se vrátí s tácem, na kterým jsou lívance i slanina a vajíčka, chleba, máslo a ovoce, čokoláda, čaj a kafe, a vůbec všechno co by mohla chtít+ Už jsem tu. +uculí se, kdyby to náhodou přehlídla, a složí jí to na jednu stranu postele, a lehne si k ní na břicho+ Co si dáš? +koukne na ni s úsměvem, a vezme si kus slaniny na chleba+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 22:24

+koukne na něj když to tam tak donese a malém ji vypadnou oči+ Ty jo zbylo tam klukům vůbec něco na jídlo? +zeptá se trochu se uchichtne a udělá mu tam místo aby to mě kam dat+ Nejdřív si dám vajíčka se slaninou a pak lívance. Už jsem se rozhodla. +zazubi se na něj vesele a vezme si vajíčka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 22:40

Nechal jsem jim nějakou ovesnou kaši. +zašklebí se poněkud pomstychtivě+ Bez medu. +zazubí se a olízne lžičku+ Tak jo, udělej to jak chceš. +mrkne na ni, udělá si z lívance roličku a ukusuje ji tak, vezme si kousky ananasu a rozloží jí je po zádech, aby jí je mohl rty z kůže zase sebrat, a velice si to užívá, ještě ji olízne, aby tam nezůstalo sladký+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 zář 2014 01:27

Měl jsi jim tam nechat aspoň ten med. Já se snažím aby se na mě nezlobili. +uculi se vesele a dlabe svý vajíčka jeho si moc nevšímá až ten ananas na jejich zádech upoutá její pozornost+ Co to... Lamoro! +vyvalí na něj oči+ Oh... No tak pokračuj. +uculi se trochu protože je to velmi příjemný a natáhne se tam na posteli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 zář 2014 11:12

Ále, oni se nezlobí. A když tak maximálně na mě. +zahubí se+ copak? +mrkne na ni, a úplně v klidu si tam rozloží svoji snídani, teda jen ty studený věci ze jo, slaninu prikusuje bokem, aby si ji nespalil. Postupně se k ní sklani a bere si jídlo zase zpátky rty, občas olizne sladkou stopu po nějakým kusu ovoce a velice moc si to užívá, nicméně peřiny podle toho taky brzo vypadaji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 zář 2014 12:39

+dělá jako že to vůbec nic není a ona si v klidu ji svou snídani. Teď už přešla na lívance ale nemůže se na ne kvůli němu pořádně soustředit+ Locke... +vydechne+ Ty ses desnej já jsem zase nadrzena. +zavrci se smíchem a skulinu se na záda obejme ho kolem krku a přitáhne si ho k polibku+ Neprovokuj. +zašeptá mu do rtů+ Nebo jo. Provokuje. +pousmeje se trochu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 zář 2014 17:13

Jak ti to chutná? +uculuje se akorát děsně nevinně, a zachytí špičkou jazyka šťávu ze sladký hrušky, dřív než stihne stýct do peřin+ Vážně? No to je teda děsný. +přikývne souhlasně, ale pyšně se culí, jak on už to umí, a oči mu jen hrajou, honem zachrání poslední kus fíku, aby ho nerozlehla, a pořádně ji políbí, jen tak zlehka a hravě, olíbává jí rty a občas je okousne, a děsně ho to baví+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 zář 2014 19:19

+úplně zákeřné mu sebere a sní ten poslední fik aby taky měla+ Chutná mi tu bajecne. Vy ste dycky uměli vařit. +zazubi se na něj a oplaci mu všechny ty polibky a taky se trochu uculuje a tulí se k němu+ Co kdybych si té tedka oblozila já? +zasmeje se+ Co ty na to? +uculuje se ale je pořád natulena k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 zář 2014 19:35

Hej! +kouká akorát ublíženě, kam mu zmizelo jeho oblíbený ovoce+ No jo, kdybysme se neuchytili jako zlodějskej gang, měli bysme určitě putyku. +zazubí se, a dělá si z ní trochu srandu, hladí ji jen tak mimochodem po křivkách+ Já jsem ti neustále k službám. +uculuje se významně, a rozloží se tam na záda, ruce za hlavu, a je mu fajn+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2014 13:13

Jo u vypitýho džbánu. +zasměje se vesele a jen se culí, jak se zlobí, že mu snědla ten fík+ To je super, mít osobního pěkýho kluka k službám. +uculuje se a rozhlídne se, co jim tam ještě zbylo, pak mu na břicho vyskládá do spirály borůvky a kousky hrušek, skloní se k němu a začne pěkně odprostředka, od pupíku, sbírá ovoce rty a sem tam se dotkne rty jeho kůže a děsně se jí to líbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí