Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 23:46

+no všichni se cpou až jim lupe za ušima, takže brzo je pekáč vylízanej a dojde na koláč s kopcem šlehačky, Locke jí vybere nejhezčí kousek, a nalije jim sladký víno a vykládá jim o tom lenochodovi, a oni zase co dělali když tu ti dva nebyli+ Zahrajem si pak karty? dlouho jsme jen tak neseděli. +navrhne, a podá pálenku, koláče si veme jen kousek a zbytek si nechá na potom+ Co? +uculí se na wenai, a taky na kluky, a ti přikyvujou, že to bude fajn+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 23:50

+vezme si koláč, ale nacpe do sebe jenom půlku porce, víc prostě nemůže a tak řekne, že je nacpaná z těch úhořů+ Karty? +koukne na ně+ No... vy byste mě stejně zase oškubali. +pousměje se+ A lenochod je malej, měla bych už za ním jít. +řekne a trochu se napije vína, načež vstane od stolu+ Byla to báječná večeře, děkuju. +usměje se na Jeana, jakožto na hlavního kuchaře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 23:58

+koukne na ni jestli dobrý, když to nedojedla, a usměje se+ No jasně, karty, však ti to jde parádně. +uculí se, a je trochu zmatenej, když odmítne+
Děkuju. +usměje se na ni Jean+ určitě nechceš zůstat? +koukne na ni s úsměvem+
Počkej. +zavolá za ní Locke, a jde za ní na chodbu+ kam chceš jít,vždyť je to fajn. +chytne ji do náruče, a pohladí ji v pase+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 00:10

Musím nakrmit lenochoda. +usměje se omluvně na Jeana, když ji Locke dohoní koukne na něj a usměje se+ Locke... +zatváří se poněkud nerozhodně+ Já mám pocit, že na mě děsně koukaj a myslí si, že za to všechno můžu já. Za to, co se ti stalo. +koukne na jeho krk, kde má ještě nepatrný známky po smyčce+ Je to děsný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 00:18

Lucy lenochoda pohlídá. +zavrtí hlavou Locke a pohladí ji po boku+ Nikdo na tebe nekouká. +usměje se+ Jsou rádi, že jsi tu, vždyť to víš. jean udělal koláč speciálně pro tebe. Brouk te taky dycky měl rád. +pousměje se, a nechce ji pustit+ Ty přece za nic nemůžeš. +prohrábne jí konejšivě vlasy+ Akorát jsme dva pitomci, a občas se trápíme. +pokrčí rameny+ Prosím. +zastrčí jí vlasy za ucho a dá jí pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 00:28

Fakt, pro mě? +usměje se a vážně ji to potěší+ Galdo na mě furt kouká. +koukne na Lockeho a trochu si povzdechne+ Tak jo, půjdu když chceš. +pousměje se a oplatí mu pusu+ Půjdu s váma velice slavně prohrát v kartách. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 00:37

Jasně že pro tebe, kluci na tu čokoládu ani tak moc nejsou. +pousměje se+ Galdo na tebe kouká, protože přemejšlí, jak vypadáš nahatá. +uculí se trochu+ s tím se holt nedá nic dělat. +dá jí ještě pusu+ Neboj, já ti tu slavnou prohru pak vynahradím. +slíbí jí a zahýbe obočím+ můžeš mě zase porazit v něčem jiným. +políbí ji na krk+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 00:40

+musí se usmát+ Ty seš boží Locke. A boží kecal. +pousměje se a obejme ho a nachvíli k sobě přitiskne+ Tak jo, tak pojďme. +přikývne a pustí ho+ Já jsem s prohrou už úplně smířená, vás nemám šanci obehrát. +zasměje se potichu, když jdou spolu zpátky ke stolu, kde kluci už mažou karty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 00:52

No, ty seš taky boží, proto nám to spolu tak jde. +zazubí se, a jen si ji u sebe drží jak dlouho chce a potřebuje+ Náhodou, lidi co to neumí bývaj hrozně nepředvídatelný. +uculí se, a Jean se kus odsune aby si mezi ně mohla dát židli, zatímco Calo jim hnedka taky rozdá karty+ Hrajem o panáky. +informuje je, a podle všeho zrovna prohrává, protože má před sebou dva nevypitý+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 00:59

+usměje se na Lockeho, přikývne a sedne si tam ke stolu+ Tak jo, o panáky. To se mi líbí. +trochu se usměje a vezme si karty a dává pozor, aby se moc netvářila a udržovala si pokrovej obličej a sem tam pokukuje po ostatních, aby věděla, jak na tom je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí