Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 20:26

Tak jo. +usměje se+ Já se budu těšit. +mrkne na ni, podrží si ji u sebe a dlouze ji políbí, než ji pustí+ Líbilo se ti to? +uculí se spokojeně, a očividně vzpomíná na prasárny+ úhoře. +přimhouří oči a mlsně se zazubí+ No, to by určitě mohl. Já to navrhnu. +přikývne, a ještě ji pohladí+ Tak večer. +vtiskne jí na rty poslední pusu, než zamíří směrem k trhu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 20:34

Jasně, že se mi to líbilo. +usměje se na něj+ Úplně celý a to ráno nejvíc. +mrkne na něj+ Ahoj večer. +zamává mu a vydá se domů, pěšky přes město, aby se prošla, ale nemá to daleko. Lenochod se zatím vzbudí, tak ho nakrmí, převleče se a čte si knížky, dělá si poznámky o portále, zatím co si lenochod hledá nejlepší pozici na malým stromku, co tam má v květináči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 20:44

+ještě se za ní chvilku kouká, a trochu se uculuje, a pak zamíří na trh, chvilku se tam ometá a za chvilku se objeví na druhý konci, a v koši má kromě zbytků taky pár čerstvejch úhořů, flašku pálenky a nějaký ty pochutiny. zajde k chrámu a zadem tam vleze, kluci ho přivítají hlasitý, pískotem, a od Sanzů to schytá, jelikož hoještě od karthainskýho dobrodružství neviděli, pak si sednou s vínem ke stolu a a domluví se na příští akci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 21:03

+čte a chvílema muchluje lenochoda, kterýmu je to asi šumák, hlavně, že má dost jídla a odpoledne se vykoupe, učeše se, a vybírá si nějakou dobu šaty, aby vypadala hezky, ale ne zas moc hezky a měli nějakou slušnou délku pod kolena aspoň. Pak se vydá k chrámu a chvíli ho obchází a odhodlává se vydat dovnitř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 21:14

+kluci mezitím provedou nějakou děsně škodolibou škoďárnu jako za starejch časů, a pak se vrátí domů, hlasitě se dohadujou kdo má větší zásluhy, a vůbec dělají bordel. společně se pustí do vaření večeře a pošťuchujou se jak malý, a sanzové si dávají páku kdo bude škrábat brambory,Jean bije každýho, kdo se pokusí ochutnat omáčku, a Locke zatím chystá na stůl a jen se pro sebe uculuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 21:27

+nakonec se tam přece jenom objeví a přijde do kuchyně+ Ahoj. +usměje se na ně+ Přinesla jsem portský. +položí na stůl dvě lahve a trochu nerozhodně tam stojí a nesměle se usmívá a napůl čeká, že ji kluci něčím vezmou po hlavě minimálně aspoň nějakou sžíravou průpovídkou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 21:36

Ahoj. +usměje se na ni hned Locke, přitáhne si ji za boky a dá jí pořádnou pusu, Jean po ní tak koukne, a pak s úsměvem přikývne+ Portský půjde dobře k těm okounům. +uculí se trochu, a přisolí to. Galdo otevře pusu, a pak trochu zkřiví obličej, jak mu Calo šlápne pod stolem na nohu, a polkne nadávku+ Můžeš oškrábat brambory. +navrhne hnedka, a zakření se na bráchu, jak to vymyslel+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 21:48

+usměje se na Lockeho a trochu nemotorně ho políbí+ Jo, já vím. +přikývne a usměje se na Jeana+ Proto jsem je vzala. +přizná se a souhlasí+ Oloupu je. +sklopí oči a jde teda loupat ty brambory, i když je nervózní a trochu naštvaná z toho, že ona za to vlastně nemůže, co se všechno stalo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 zář 2014 21:56

Blbost, nech to bejt. +zavrtí pobaveně hlavou Locke, a sebere jí škrabku+ Pánové blbý a blbější jsou se škrábáním na řadě. +zazubí se a položí kýbl s bramborama před dvojčata, když tam akorát vrazí Brouk, jen je všechny letmo pozdraví, prožene se kolem, šlohne jablko a zmizí ve svým pokoji+ ale můžeš mi pomoct se šlehačkou ke koláči. +mrkne na ni, a podá si metličku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 22:03

Ale já to klidně udělám. +pousměje se a když jí vezme škrabku, tak to teda nechá, koukne na dvojčata a trochu i vzdorovitě a jde za Lockem+ Bude i koláč? A se šlehačkou? Báječný. +usměje se a pomůže mu našlehat tu šlehačku, aby byla dost tuhá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí