Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Victoria » 04 zář 2014 01:06

Já vím, a šanci by měl dostat každej, jen bych nerada přišla na buben. +zazubí se+ Je to smutný. +přikývne, když ji tak poslouchá+ To zní dobře. +usměje se+ Pubertální výlevy mi nevadí, matku jí dělat nebudu, stačí když bude čistá a povede se jí neotěhotnět. +zasměje se+ Nechci se jim úplně hrabat ve věcech, myslím, že poznám, když v něčem pojede, a když budem mít podezření, tak se holt prošacujou věci. +přikývne+ Nastavila bych pravidla hned na začátku, a doufám, že budou mít sami dost sebereflexe. +souhlasí+ No tak jo, kontakt na mě máš, tak se nějak domluvíme. +usměje se, a vyloupe si pár oříšku+ Jasný, měj se. držím palce. +zamává jí na rozloučenou, a nakoukne za bar+

A kdy my si dáme to brko, co? +uculí se na yohannku a na Marka+ Asi někde venku teda. +kouká po tý skrytý šťáře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 zář 2014 10:57

marek: ale to je nefééér +visí mu kolem krku+ aspoň na chvílu.. utečem.. nemůže mít oči všude po celým světě! Já peněz mám dost +mávne rukou+ si tě budu vydržovat +zašklebí se+

Vici: hneeed! +rozzáří se+ a tady! +dupne si+ teda.. skováme se za bar, nebo néé +osvítí ji supernápad+ půjdem si ho dat do kuchyně, tam je jídlo! a zadní východ kdyby něco...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 zář 2014 20:38

(a sakra, kamery...tady nemá člověk žádné soukromííí! :nin* :D )
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 zář 2014 22:58

Tak jo. +uculí se+ to se bude akorát hodit, až budem hladný. +souhlasí s tím rozhodně, a jdou teda do kuchyně, kde jim to na kuchyňským pultě smotne a usadí se na linku+ Prosím slečno. +zazubí se předá brko yohannce, ať to odpálí+ No a co vy vůbec, jak to jde? Když zrovna nedemolujete lokál? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2014 12:52

Assassin píše:(a sakra, kamery...tady nemá člověk žádné soukromííí! :nin* :D )

(No...to nemá! :death: Ovšem Bea se mu určitě odmění...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2014 12:55

Vici: To je dobrá filosofie. +zasměje se+ Jo to je...ale když s tím člověk aspoň trochu něco dělá, tak to není až tak moc depresivní. I když samozřejmě pomůžeme jen zlomku lidí...
+zacukají jí koutky+ No jestli vám tam otěhotní, tak si to vypipláte sami! +směje se, ale samozřejmě to nemyslí vážně+ Dobře...to pak ještě dořešíme... Ty taky. Pozdravuj doma a díky moc! +rozloučí se s ní a odběhne do sklepa+

+a cestou ještě bodne prstem směr marek+ A my se o tom ještě pobavíme!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 05 zář 2014 13:00

+jenom za beou koukne, jestli už je v pdachu+ No jo....

yohannka: To sice je, zlato, ale víš jak to chodí... Oči ne... No jasně. +ušklíbne se a plácne ju po zadečku Já se totiž ták rád nechávám vydržovat! Ovšem jestli máš dost peněz, tak bys jí mohla zaplatit tu opravu auta, jako vstřícný gesto. Já už svý volný úspory odkázal na to bentley...a dost možná mi za to přestane strhávat plat, až to zjistí...ale nechci do toho zase vrazit všechno, kdybysme nakonec...+chce říct vážně museli utéct, ale rači jí dá pusu+

+no sice z toho hulení v kuchyni moc nadšenej není, páč VÍ, ale pustí tam digestoř a zapálí si cigaretu - a podá jim obložený bagety+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 05 zář 2014 17:12

(a já bych to přesunula do kuchyně)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 zář 2014 10:37

+konečně se tam taky dobelhá, rozhlídne se kolem a dojde si k baru, sedne si tam, zapálí si a čeká, jestli se objeví někde někdo. A kdyžtak si objedná pivo,kdyby tam už někde někdo byl+ yohannko? +zkusí to nenápadně, jestli odněkud nevyleze náhodou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 zář 2014 11:28

+yohannka fakt vyleze, ale z kuchyně odkud jenom vystrčí hlavu a uculí se+ bar je z provozních důvodů zavřenej +kývne na ni ať de za nima+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince