Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 02 zář 2014 14:07

Děkuju, +usměje se na ni vděčně+ Tak...někdo třeba jo! Taky sem uvažovala o tom, že si postavím hrobku...ať aspoň vím, že budu mít klid tam. +ušklíbne se+
Taky se zrovna chystám jít vytřídit šatník a tak. Se Zuzkou jsme to praktikovaly spíš před vánocema, ale teď na to bude asi lepší doba, taky už se jí to tam hromadí.
No já nevím...+zatváří se omluvně+ To co se ke mně donese...je asi trochu zkreslený... Neboj, nikoho problémovýho bych ti tam neposlala, je mi jasný, co by z toho mohlo být. Ale všeobecně musím říct, že taková ta trochu vojenská převýchova docela funguje. Ono když si mají vybrat mezi ulicí a domovem, tak si to člověk už rozmyslí. Zase na druhou stranu sice máme poměrně striktní pravidla, ale hodně věcí si můžou ti starší rozhodovat sami, takže nemají extra důvody k bouření se. Teda vy se nezdáte, ale mohli byste založit vlastní školu! Byla bych moc ráda, kdybyste si našli čas za nima zajít. Bylo by to hezký spestření.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 02 zář 2014 14:08

+Vystoupí z auta, pod očima kruhy, bílej jak stěna a celkově nevypadá moc dobře. Nakrčí čelo, když si všimne vojáků jak načumujou voknem+ Si to někdo rozdává na baru, nebo co?!

- No skoro...

Cože?! +vlítne tam a kouká...vidí Beu, Vici...nějaký rozbitý sklo+ Yohannko?! +de hne za bar a trochu zhrozeně se na ni podívá+ Co tam děláš? +vytáhne ji na nohy+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 zář 2014 14:09

+Když tam vlítne Engel, tak zafuní, nafoukne se, ale když se podívá na Vici, tak se zase vyfoukne+ Příštího půl roku pro mě děláš zadarmo. +pronese směrem k Markovi+ A o nějakým spešl zacházení ani neuvažuj!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 02 zář 2014 14:10

+Vidí jak je Bea napružená - a ví proč... - tak se moc nechce pouštět do konfliktů, tak jenom přikývne a je hlavně rád, že je yohannka celá a viditelně nezraněná.+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 02 zář 2014 18:03

Markuuuu! +natáhne k němu ruky+ no co tu dělám.. piju! +pokývá hlavou že za to může jednoznačně Bea+ a hodně piju! +obejme ho+ utečem spolu pryč, někam kde nás ta potvora nevyčucháá +zašeptá mu+ a budem tam bydlet!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2014 20:39

No to my rodinnou hrobku máme, ale jestli mě tam někdo pohřbí tak se osobně vydrápu ven. +zašklebí se poněkud+ Já bych to taky někdy měla udělat, mám tři tuny oblečení, a stejně nakonec nosím akorát Byronovy trika. +přikývne souhlasně+ To mě je jasný, že tam nevychováváte grázlíky, jenom si moc dobře pamatuju, jaký to bylo zdrhnout z domova najednou bejt v sedmnácti sama ve velkoměstě bez dozoru. +uculí se trochu+ Chápu že ty děcka za to většinou nemůžou, ale nějaký krádeže nebo něco bych tam nerada. +pousměje se+ A co se týče toho ostatního, od nás se k ničemu nedostanou, a můžu jim kontrolovat pokoje, i když to bych teda nerada, ale když si cíleně půjde na ulici koupit koks, těžko si je dám na kšíry. +pokrčí rameny a dojede svoje pivo+ No to by se Byron asi cukal. +zazubí se+ My se o tom pobavíme, ale myslím, že by to bylo hezký. +přikývne, a jak dojde Engel, poněkud ostražitě se stáhne zase za svůj půlitr, kdyby bylo potřeba se s ním bránit, ale jak to vypadá že nic, oddychne se, a pozdraví ho, se určitě znají z nějaký akce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Altair » 02 zář 2014 21:09

+jde z nějakého obchodního jednání na Mýtince zrovna kolem Beina plakátku a když si jej přečte, poohlédne se po nejbližší charitativní kasičce u lokálu a přísně anonymně napěchuje do ní štos bankovek, které dneska obdržel za jeden vyřízený nájemný kšeft+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Engel » 03 zář 2014 23:47

+obejme si ju a pohupuje s ňou+ No...to vidím... +dá flašku dál a podá jí kofolu+ Napi se... +pohladí ju po vlasech+ Eee..to asi nepude, puso...to je technicky neproveditelný...aspoň pro nás. Bohužel má až moc dobrej čuch. +konejší ju a ohlazuje jí záda+ Však ona se zase uklidní a bude to dobrý...až na ten plat teda... +a taky samozřejmě tak nějak v průběhu pozdravil Vici+
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 zář 2014 23:54

+musí se zasmát+ To bys asi vzbudila docela pozdvižení! Jo, člověk toho zase tak moc neunosí...
+přikývne+ Samozřejmě. Občas se prostě někdo neforemnej najde...ale určitě bych ti nikoho takovýho neposlala za kasu. Ty lifruju spíš k vojákům, nebo je vyhodíme jak jim je 18. Ono pro ně většinou to sám ve velkoměstě až tak veselý není...třeba v rusku je život na ulici dost hnusnej oříšek. Záleží na oblasti... Jako vhodná adeptka mě napadá zrovna Natalija, je jí skoro 18 a rodiče jí zamordoval A-+zarazí se+ ehmm...umřeli při nehodě...je úplně v pohodě a žádný pubertální výlevy se u ní neobjevujou. Je to hodná holka a pomáhá dost zaměstnancům, takže se osvědčila i co se zodpovědnosti týče.
Myslím, že kontroly bych asi zařídila...pro jistotu...+zamyslí se+ To ne, zase nejde lidi hlídat a zároveň je nechat se rozvíjet, když sami nechcou. +Dočepuje jí pivo+ Jasně, prvně to doma proberte - a v práci a ozvi se. +nasype jí misku pistácií a koukne na hodinky+ Omlouvám se, ale budu muset jít, mám ještě nějaký zařizování...+koukne na ni omluvně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 zář 2014 23:56

Assassin píše:+jde z nějakého obchodního jednání na Mýtince zrovna kolem Beina plakátku a když si jej přečte, poohlédne se po nejbližší charitativní kasičce u lokálu a přísně anonymně napěchuje do ní štos bankovek, které dneska obdržel za jeden vyřízený nájemný kšeft+

+Když pak večer posbírá kasičky a v jedné z nich najde šek od Vici, tak se usměje a hned ho dává na akutní hromádku. Když pak vysype z další kasičky poměrně velkej obnos peněz, hned si projede kamery, kdo to tam přispěl a začne se přiblble usmívat a několikrát si jistej záběr přetáčí furt dokola...+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince