Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 31 srp 2014 23:41

(A přitom nemá bea vůbec žádnej důvod být naštvaná! že!)

Jaký zákazníky zase?! Tady už dávno žádní nejsou! +mávne rukou okolo+ Jaký vlky?! Takový, který dnes ráno polopřejetý někdo přitáhl na veterinu a za který(ho) sem zatáhla operaci, aby nechcípl! (Doufám, že se mi Cairo revanžne!) No tak to psal Marek! A ty ses při tom dobře bavila, že! +vlítne za bar a chce to tam vymést, když uvidí vici+ Vici! +zůstane zírat+ Co ty tu? +chvílu to rozdýchává+ Co? Mh..ne...to mi asi udělali v prosincu, když sem se divila, že mám novej lak a všichni mě přesvědčovali, že nééééé! že se mi to zdá! Nikam nechoď! Jen tady zabiju yohannku a můžeme si spolu dát kafe! +zavrčí směr yohannka+

(To je dobrý, chudinka yohannka, já bych jí vlastně měla ještě poděkovat za to co provedla... :pii :vyprask: )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2014 11:35

Ahoj. +uculí se děsně nevinně+ No, já jsem se stavila, tak nějak. +pokrčí rameny, a když dostane pokyn, zas sedne na zadek+ Tak já myslím, že ona nechtěla, určitě... viď že ne. +šťouchne yohannku loktem+ Ale zase co s mrtvolou, z toho je děsnej bordel a spousta papírování. +vykulí oči a přikyvuje+ A co že vy ste na sebe takový, holky? +kouká na ně tak zmateně+ Já myslím, že bysme si měli dát panáka všechny. Na mě.+dodá pro jistotu, aby se nepopraly o útratu+ Nebo možná rovnou brko. +jak tak kouká bude to asi těžší případ+ Co? Já to tady někde... +hrabe po kapsách+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2014 14:15

To mě mrzí, že seš tady zrovna při tomhle incidentu. +zamračí se+ Nechtěla? Nechtěla?! Podívej se jak se mi vysmívá do xichtu! Jí je úplně jedno, že všechny průsery musím nakonec řešit a platit já! Dáma se tu dobře baví! No snad aspoň zkontrolovat, jestli to už mrtvola je, ne? +povzdychne si, že Vici je evidentně na straně yohannky, což je pro ni sice záhada...+ Takový? Kdyby se nechovala jak dvouletý děcko, nemusela bych řešit milion věcí zbytečně! Místo aby převzala nějakou zodpovědnost a pomohla mi, tak to tu ještě systematicky ničí! Já chlastat nemůžu, protože pudu ještě žehlit jistý nelibý finanční záležitosti! No to už fakt ne a vůbec to nevytahuj, páč může co chvíla dojít nějaká šťára. +ohlídne se trochu s hrůzou, jestli za ňou náhodou už někdo nestojí, ale když zjistí, že ne, tak si oddychne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2014 14:50

+Vicky není na ničí straně, ale nerada by byla spolupachatel a je nervózní, když se lidi hádaj :D+ No jo, tak já nevim. +pokrčí rameny, a zase si to teda schová+ Ale tepe ti tady žíla, a to není dobrý. +ukáže jí na čelo+ Hele... no, jestli potřebuješ pučit, tak to není problém, fakt. +pošeptá jí nějak děsně nenápadně+ Já dotáhnu ty hračky a oblečení, až to dáme do kupy. +posadí se na pult+ A můžem třeba s Byronem chodit učit děcka hrát na klavír a na kytaru. Já toho moc neumim. +uculí se trochu+ Nějaký starší můžu třeba zaměstnat u nás v čajovně, brigádníci se hoděj dycky. +zamyslí se zuřivě+ To bude zas dobrý. +usměje se povzbudivě, třeba se yohannka stihne zdejchnout :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 zář 2014 14:57

+radši nevylejzá a uvelebí se za barem na zemi+ no jasně že nechtěla, dyť říkám že sem nic nepopsala! pchhh.. dvouletý dítě, hlavně že ty víš jak se chovat! +zakoulí očima+ poučovat furt... mi to strhni z podílu klidně! nebo si ho vem celeej.
panáka.. rovnou radši flašku +najde tam za barem další, tak si ju rozdělává a jak Vici začne o tom brku tak zpozorní+ jéé to bych si... +a jak bea vylítne+ no tak nedala noo...

(lááách, tepe ti tady žíla! to musím zkusit bei někdy taky říct!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2014 16:15

+Však v klidůů, takhle to u nás vypadá obden :D ;) + To já už taky nevím! +udělá xicht, že se z toho asi brzo s takovou zblázní úplně a jak jí řekne o té žíle, tak musí nachvílu zadržet dech, páč být to někdo jinej, tak asi dostane pánvičkou+ Moje-žíla-je-v-pořádku. +ujistí ju trochu příkře s jasným mimickým důrazem, že ať už jí tepe cokoliv, tak ji na to rozhodně nemá nikdo upozorňovat+ Ne! +napřímí se při té zmínce o půjčení+ Já si to zařídím! Jen by mi stačilo, kdyby moje dluhy nikdo nerozšiřoval!
+zvedne obočí - páč tam předtím nebyla+ Hračky a oblečení? +pookřeje a nachvílu se docela i uklidní+ To by bylo úžasný! Teda-doufám, že byste jim nenabízeli "brko", že ne? +prorentgenuje ju pohledem+ Mmm a ta čajovna je kde? Naše domovy jsou víceméně všechny v Evropě...Ale kdyby se tam dalo zařídit i nějaký ubytování...+sou asi v Anglii, ne? jako Vici a Byron?+ Jo, dobrý...+pousměje se na ni a povzdychne si+ snad jo no...

yohannka: Ani nenabourala, žé! +zakroutí hlavou, sedne si na barovku a opře se o pometlo+ Aspoň se chovám tak, že TY za mě nic žehlit nemusíš! To bys už neměla ani kde bydlet, víme...
+koukne na ni+ To sem netušila, že ti tu na tom tak málo záleží.
(To bys Bei naopak neměla nikdy říííct :D )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2014 18:27

+no jo, já jsem z toho trochu nervózní, u nás se ze všech hádek vyhulíme :D a radši trochu couvá, jelikož to z tou žílou myslela hezky :D+ No tak jo, já jenom aby se ti třeba něco nestalo. +uculí se+ Ale fakt to není problém, kdyby náhodou. +usměje se, a fakt to myslí vážně+ O tom jsme se bavily zrovna s yohannkou, než si dorazila. +podá si zpátky svoje pivo+ Přišly nám nějaký letáčky do čajovny na vyvěšení, tak jsem se stavila přispět. +uculí se trochu+ A právě budem likvidovat náš rodnej dům, a tam je těhle krámů kupa, pro holky i pro kluky. Jsou to teda spíš plyšáci a dřevěný hračky, panenky, a tak. My jsme ipody neměli, to chápu, že je pro děti lukrativnější. +zazubí se+ Jasně že bysme jim nenabízeli brko, to se tak malejm nemůže. +přikývne, že to je jasný+ Jo, to je v Londýně. +souhlasí+ Ale ubytování by se určitě zařídit dalo, a naučili by se nějak zařadit do pracovního procesu. +pokrčí rameny+ Nebo co bys potřebovala spíš?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 zář 2014 22:19

a to si jako myslíš, že nejsem schopná se o sebe postarat nebo co jako? +zakoulí očima+ starej se o děcka, o kristiána, o.. já nevimkoho ale o mě laskavě ne. +zamrmle si tam zpoza báru a spokojeně něco popíjí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2014 23:46

yohannka: Jo, to si myslím. A dokonce mě o tom dost často i přesvědčuješ. +zamračí se+ Děcka a Kristiána z toho laskavě vynech, jo? Vyhýbáme se ti obloukem, abys nemusela mít obavy, že ti narušíme perimetr.

Vici: +my sme taková spíš fyzicky kontaktní společnost :D + Děkuju, ale fakt to nepotřebuju. Zatím...
Jo rozeslala jsem letáky..+přikývne, že ví o čem mluví+ To je od tebe hezký, +usměje se+ doufala sem, že se aspoň pár lidí najde...bohužel je nutný některý věci platit hned a nechcou mi počkat... Prosímtě ipody...+mávne rukou+ Tyhle děcka sou rády, že nespijou pod mostem, takže budou určitě vděčný i za starožitnější kousky. +mrkne na ni+ No v našich ústavech nejsou jen ty nejmenší...ale nerada bych, aby se k podobným věcem dostávaly i ty starší - zvlášť s častým výskytem závislostí v rodinách a podobně... Jo, to by bylo dobrý i stran jazyka...+zavrtí hlavou+ Jakákoliv pomoc bude skvělá!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2014 00:25

No, tak kdyby náhodou. +pokrčí rameny, že může klíďo přijít+No, dala jsem je na nástěnku. +přikývne+ Já myslím, že určitě, přece si ty peníze nevemem do hrobu. +uculí se+ Já to nějak roztřídím a sepíšu, někdy se tu s tím stavím. +domluví se teda+ Neboj, já taky nehulím furt. +zazubí se+ Vím, co si můžem a nemůžem dovolit. +pousměje se+ Jenom teda by u nás asi dělali taky za kasou, a pracovali s penězma... nechci teda vůbec nic naznačovat, ale chápu, že pro některý děcka z problémovejch rodin to může bejt těžký pokušení, tak bych nerada měla stran tohohle nějaký potíže. +koukne na ni trochu rozpačitě+ No jo, já můžu teda ještě učit francouzsky, a Byron umí španělsky. Musím se ho teda nejdřív zeptat, že jo. +uculí se, a nechá si od yohannky taky nalít+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince