Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Garett Rivery » 27 srp 2014 23:38

Aha, tak v tom případě můžeme vyrazit kdykoliv budeš chtít. +usměje se na ní měkce. volnou rukou jí jemně hladí po paži a tiskne si jí k sobě+ Já vím, je to příšerně dlouhá doba, ale slibuju, že pak tu budu s tebou tak dlouho až si budeš přát abych zase někam jel. +utěšuje jí měkce, nechce jí vidět smutnou. chvíli na ní jen nechápavě zírá, než mu dojde o čem mluví a vesele se rozesměje+ Nevím jak ty, ale já bych se snažil i kdybych nikam jet neměl. +mrkne na ní spiklenecky. zaboří jí prsty do vlasů oplácejí jí něžný polibek. neochotně se od ní odtáhne a měkce se na ní usměje+ Dobře, půjdeme. +pokývá souhlasně hlavou a vstane+ Za Erikou? +překvapeně zamrká, ale vzápětí se na ní široce zazubí+ Jestli chceš lézt do jámy lvové... +zlobí jí, než k ní s vážnou přistoupí+ Ale ne určitě za ní můžeš jít. Na to se mě ptát přeci nemusíš. +zabrouká tiše+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 31 srp 2014 21:03

Neumim si přestavit, že bych si tohle vůbec kdy přála, *odporuje jemně a zlehka ho políbí.* To je fakt, a já tvoji snahu náležitě oceňuju, *mrkne na něj nazpátek.* Nenazávala bych to jámou lvovou, nemám strach, že by mi tam hrozilo akutní nebezpečí sežrání, *zasměje se a pak se zarazí a střelí po něm vážným pohledem.* Nežerou vlci lidi, že ne? *zeptá se, jako by potřebovala ujištění, ale pak to nevydrží a rozesměje se.* Neboj, bude to dobrý. *Položí mu dlaně zepředu na ramena a palcem přejede po klíční kosti.* Ty jsi stejně ten nejúžasnější chlap na světě, víš to? *nakloní se blíž a přitiskne rty k jeho.* A já tě miluju, *šeptá mezi polibky,* hrozně... hrozně... moc... *při posledním slově se od jeho ústa ani neodpoutá, naopak mu špičkou jazyka pohladí spodní ret a její ruce sklouznou níž k jeho pasu. Po chvilce se od něj odtáhne a s povzdechem o krok ustoupí. Trochu roztřeseně se nadechne a rukou si prohrábne vlasy.* Tohle bude dlouhej den, *postěžuje si a toužebně se na něj podívá.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 31 srp 2014 21:48

Neříkej dvakrát, ještě si mě neměla na krku celý měsíc. +zazubí se na ní vesele a jemně jí políbí na rty a pak na špičku nosu+ No ještě, aby ne... +zamručí hravě, když si jí k sobě přitáhne opravdu blízko a sevře jí o něco pevněji v náručí+ No... vím o pár případech co lovili lidi. Dokonce je i požírali... za syrova... +pokrčí bezelstně rameny, ale vzápětí se na ní vesele zazubí+ Ale moje sestra dává přednost laním. +uklidňuje ji rychle+ Kdyby ne, tak vyrazím dveře a zachráním tě. +pohladí jí jemně po vlasech, než si jí přitáhne k dalšímu polibku+ Taky tě miluju, myško. +vydechne jí tiše do rtů, než se nechá plně pohltit polibkem. neochotně se od ní odtáhne, ale z náruče jí stále nepouští+ Neskutečně dlouhej. +souhlasí s ní poměrně nešťastně+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 31 srp 2014 22:46

Vím určitě, že ani po měsíci bych tě neměla dost, *nesouhlasí.* Tak to můžu jenom doufat, že už dneska jedla, *zasměje se vesele a vymaní se mu z náruče.* Tak pojď, jinak se nikam nedostanem. Ještě chvíli a moje odhodlání nechat tě chvilku být, shoří na prach, *ušklbne se, vezme ho aspoň za ruku a vydají se zpátky nahoru. Před dveřmi do Eričina pokoje se zastaví.* Počkáš na mě u nás? Jsem si jistá, že ta záchrana nutná nebude, *pousměje se a vytáhne se na špičky, aby mu vlepila ještě jednu pusu, tentokrát naprosto cudnou, jen letmý dotyk rtů. Pak ale zjistí, že je to zoufale málo, a ukořistí si ještě jedno políbení, při kterém na jeho rtech setrvá o chvilku dýl. Pak už ho ale opravdu pustí a obrátí se ke dveřím.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 31 srp 2014 23:28

Tak to musíme při nejbližší příležitosti zkusit. +zamručí o něco hlubším hlasem než běžně+ Jo to doufám taky. +zasměje se s ní a neochotně jí pustí+ No jak myslíš, ale já bych tam moc nepospíchal. +mrmlá potichu, ale pomalu jí následuje pozorně naslouchajíc tichu, které se ozývá z pokoje kde by měla být Erika, vypadá to, že si jeho sestra zalezla na postel nebo někam a odmítá se hnout+ Dobře, tak počkám, ale kdyby cokoliv tak volej. +usměje se na ní měkce a jemně jí obejme, když mu dá tak cudnou pusu, která se změní na něco mnohem vášnivějšího+ Si si jistá, že se nechceš ještě na chvíli zdržet u nás v ložnici? +otáže se tiše s hravostí v hlase+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Předchozí

Zpět na Sídlo Darktor